Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

זה זמן ארוך שאני מחפש פביה ולא מוצא.

אתמול קפצה מודעה לעיניי של פביה 03 יד 2 עם 113K, מטופלת במורשה בלה בלה בלה.

אמרתי אוקי אקפוץ לראות (מה גם שאני גר קרוב-בראשון).

קבעתי עם המוכרת אחהצ והגעתי עם חבר.

תחילה אני מבקש מהמוכרת את הרשיון רכב, ואז היא מתחילה לגמגם לי "לא הרשיון לא אצלי, אני לא שומרת אותו באוטו, קודם תראה את הרכב אחכ אביא אותו", אמרתי טוב נו אראה את הרכב אחכ תוריד לי אותו מהבית.

בודק את הרכב, נראה נקי חדש מבריק מסתכל בתא הנהג הכל מבריק בלי סימנים שהרכב נוסע בכלל, אפילו לא עט/חתיכת נייר/חול, פותח באגז'-ריק לחלוטין! כלום פשוט!

כבר זה נראה מחשיד אין רכב שאין לו משהו בתא מטען/כפפות.

מבקש מהמוכרת היסטוריית טיפולים, אין לה "אני מטפלת במוסך מורשה אז לא תמיד מחתימים אתה יכול ללכת לראות במוסך", איפה המוסך? בנתניה (להזכירם המוכרת מראשון). למה בנתניה אני שואל אותה, אומרת בעלה עובד שמה בלה בלה בלה. אמרתי טוב נו אם יהיה רלוונטי נלך איתה למוסך.

בין לבין אני מפתח איתה שיחה כמה זמן הרכב אצלך? (אמרה שנה), למה את מוכרת? (רוצים להשתדרג) לאיזה רכב? (יש הרבה בשוק לא יודעת).

לאחר מכן היא עולה מביאה את הרשיון רכב. מחפש ישר את החותמת של הטסט, אין חותמת, מסתכל על תאריך הוצאת רשיון 10.6.10, (אמרה שהאוטו אצלה שנה לא?). אומר לה אוקי איפה החותמת של הטסט? "לא תשמע הוצאתי כפל רשיון הרשיון הקודם נרטב" מתיי הוצאת את הכפל רשיון (התחמקה מהתשובה), אמרה לי לא יש פה מדבקה שהאוטו עבר טסט זה תקף בלה בלה.

לא הספקתי עוד להסתכל אם כתוב אפילו שזה "בהפקדת סוחר" החזרתי לה את הרשיון, הסברתי לה בצורה יפה שהיא לא עושה לי טובה שהיא מוכרת את האוטו ואמרתי לה שלום.

במהלך העבודה (כן זה מה שאני עושה בעבודה) היום אני בודק מה קורה עם הרכב ביד 2, ורואה שהופ, הוחלף טלפון, ובחיפוש קל בגוגל עולה שפרסמו מודעה לפני חודש עם אותו טלפון לגבי סיריון (מפה ההמשך ידוע...)

מה עוד שזה מחזיר אותי ליום רביעי שבוע שעבר, פביה 03 עם 113K מפורסמת בכפר יונה (ליד נתניה), דיברתי עם המוכר בערב, נשמע איש אמין לכל הדעות, מבוגר, מדריך תיירים (חיפוש בגוגל אישר את כל הפרטים) וקבעתי איתו בשישי לראות את הרכב המדובר. יום חמישי שרציתי לקבוע איתו שעה הוא אמר לי שיש אצלו כבר קונה שטוען שיש לו פגיעה בשלדה (עפי בדיקה של הקונה בלבד) ואם זה לא יילך הוא יחזור אליי.

בסופו של עניין הקונה לא רצה לקחת את הרכב לבדיקה, למרות שהמוכר רצה לחתום לו שהאוטו נקי מפגיעות וקנה את הרכב.

היום נפל לי האסימון, וואלה! זה אותו רכב! התקשרתי למוכר מכפר יונה, ולאחר שיחה קצרה איתו (ובדיקה של מספר הרכב) התברר שזה אכן אותו רכב, שהסוחר כתב על שם אישתו ומנסה לדחוף את זה לאחרים....

לסיכום שימו לב טוב טובלמה שאתם קונים, תבדקו הכל ב10 עיניים כי לא חסרים נוכלים אצלנו (לצערי).

מצטער על החפירה:loco:

פורסם

היי ביג

זו לא היתה חפירה אלא השחזת חושים!

אין ספק שהולכים לבדוק רכב בחצי שעה הראשונה לא מסתכלים על הרכב!!

בודקים את המוכר-יש כל כך הרבה רמאים (סוחרים)

וגם רמאים עם חליפות(מגרשים למינהם ואפילו חברות ליסינג גדולות!)

שכל מטרתן -לעבוד על הקונה התמים ולהשחיל לו גרוטאה גמורה במחיר של מציאה מלוקקת.

אישית הייתי מקצר עם אשתו של הסוחר הליכים כי אחרי שאלה אחת לא אמינה הייתי פשוט הולך משם..

בקיצור תחסוך לך להגיע לראות רכבים ותשאל בטלפון -האם הרכב רשום ברשיון על שמך?

וכמה זמן הוא בבעלותך? תבהיר למוכר שזה הדבר הראשון שתבדוק מול רשיון הרכב ות.ז ושיחסוך לך את הנסיעה!

אם הרכב פחות משנה בבעלותו אל תסע בכלל לראות את הרכב!

בהצלחה!!!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

שמע אתה צודק בהכל וכך אני עושה.

לאישה יש בעיית דיבור (לא הצלחתי להבין אם בכוונה או לא) אז בקושי יכלתי לשאול אותה שאלות בטלפון, אפילו טעיתי ברחוב (הגעתי לרחוב מקביל) מכיוון שלא הבנתי אותה.

פורסם

כל יד 2 הזאת מלאה בסוחרים או בחיים בסרט ש''לא לחוצים למכור ובגלל זה מבקשים אלפים מעל המחירון'' , למצוא שם משהו שווה ערך יהיה קשה מאוד, אני דוגל בשיטה הישנה והיא ללכת לאורך כבישים ראשיים ברגל, לחפש מודעות מכירה על רכבים, אנחנו נמצאים בזמנים קשים ולכן צריך לנקוט בכל האמצעים.

תודה רבה על האזהרה, הלוואי שכל רוכשי רכבים משומשים ינהגו כמוך ולא יהיו תמימים,אולי כך נפיל את הסוחרים המלוכלכים האלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כל הכבוד ביג, אתה מוכן להסביר בבקשה איפה ברישיון ניתן לראות אם הרכב נמצא בידי סוחר?

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם
אחשלי לא הבנתי מה הם ניסו לעשות?

מה לא היה ברור?

הסוחר קנה את זה מפרטי, וניסה למכור לי את זה בטענה שזה פרטי יד 2 (למרות שהתחלפה יד), יומיים אחרי שהוא קנה אותה בכמה אלפים פחות.

רוני אני רואה שענו לך בתרד למטה אז תקרא שמה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב אתה.

חד כתער, לא כ"כ הבנתי איך הבנת כי אכן הוא שוכר רק מעניין החותמת?

אשמח לחידוד חושים ואף לעצות איך בדיוק אפשר לשים לב

לעוקץ.

בחיפושים אחר סקודה פאביה...

פורסם

אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר.

לפני חודשיים שעזרתי לחפש לחבר רכב, היא מכרה פונטו יד1 עם 75000 ק"מ והמסמכים של הרכב היו אצל בעלה (תא כפפות ריק) ובלה בלה בלה טיפולים כן לא אולי, וכדומה. הכל בערך.

היום אני עוזר לחבר אחר לחפש רכב והינה פונטו 100000 ק"מ יד 2 ומי עונה לי לטלפון? נחשתם נכון! אותה האישה עם בעיות הדיבור כפי שציינת, והיא עם פונטו אחרת למכירה וגרה באותו המקום בראשל"צ.

אציין שבשני המקרים בעלה הוא בעל הרכב, ואף פעם הוא לא נמצא או לא יכול להגיע.

אם תרצה אשלח לך בה"פ את הטלפון על מנת שנוכל לאמת את העניין ו ל"הציל" אחרים, אני כמעט בטוח שזו אותה האחת.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...