Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 54 דקות, ניקו פ. כתב:

משהו קליל שצפיתם לאחרונה וניהנתם? 

ניסית?

בתאריך 22.12.2025 בשעה 23:53, Tom_22 כתב:

A Man on the Inside - קומדיה קלילה מבית היוצר של מייקל שור (המקום הטוב, ברוקלין 99, פארקס אנד רק וכו'), מבוססת סיפור אמיתי. 2 עונות עד כה. לחובבי טד דנסון.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כן ואהבנו. לשים בערב ולכבות את המוח. זו אחלה המלצה (תודה!) וזה הסגנון שאני מחפש כשאני אומר קליל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 6 דקות, ניקו פ. כתב:

קליל

rooster ב hbo max

זכרי אלפא בנטפליקס (יש עונה חדשה)

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

+1 ל rooster, חביב.

גם margos got money problems

2 סדרות שמעולות בבינוניות שלהן. זה כאילו הם כיוונו להיות 5.5/10 ופגעו בול.

נמאס לך? לא הפסדת כלום. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Nemesis כתב:

נהניתי מהעונות הקודמות של alpha males, אבל העונה היה פרק שהתחיל לדון ב ג'נוסייד בעזה. סיימתי עם הסידרה.

היתה בדיוק סצנה אחת שבה שומעים ברקע דיווח חדשותי של שני משפטים. ואם אני זוכר נכון זה היה בפרק לפני אחרון. אז אלא אם אתה רואה את הסדרה מהסוף להתחלה, כנראה שראית 90% מהעונה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

היתה בדיוק סצנה אחת שבה שומעים ברקע דיווח חדשותי של שני משפטים.

ברגע שזה התחיל, כיביתי ולא המשכתי. זה לא שם בטעות.

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אז אלא אם אתה רואה את הסדרה מהסוף להתחלה, כנראה שראית 90% מהעונה

הסתכלתי איפה עצרתי, אמצע פרק חמישי.

פורסם

מתוך שישה פרקים. בדיוק מה שאמרתי. ואם תבדוק טוב תראה שזה ממש לפני סוף הפרק.

האמת שאני מבין אותך. אני רואה את הסדרות האלו בשביל לברוח קצת מהמציאות ומהחדשות וזה די ביאס אותי לקבל פתאום את המציאות לפרצוף. אני החלטתי שאם אני אוותר על כל סדרה או סרט שמזכיר אותנו בהקשר שלילי, אני אחמיץ לא מעט דברים טובים ואני בעיקר מעניש את עצמי. בטח אם אני אתחיל להחרים סרטים וסדרות שהכוכבים או הבמאים שלהם מתבטאים בצורה שמעצבנת אותי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, Nemesis כתב:

ברגע שזה התחיל, כיביתי ולא המשכתי. זה לא שם בטעות.

לא ראיתי את הסדרה, אבל מדובר בחלק משמעותי מהשיח הציבורי כרגע בספרד ולכן משהו שקשה להתעלם ממנו לחלוטין. לפעמים אני תוהה מה האירופאים חושבים כשהם צופים בפאודה או בסדרה ישראלית אחרת ומתחילות שם בדיחות גזעניות, מיסוגניות, או שאר הומור נמוך מהסוג שהפך לנורמה בתרבות הצברית. או האמריקנים כשהם רואים סדרה דוברת רוסית עם דמות אפריקאית וקוראים לה 'ניגר' בלי שום אירוניה או בושה, פשוט כי זו המילה הרוסית למישהו צפוף פיגמנטים...

אם תתעקש להלביש את ההשקפות וההטיות שלך על כל תרבות זרה שתפגוש, אפשר להפסיד הרבה דברים טובים בדרך, לא רק טלוויזיה משעשעת. 

לפני 17 שעות, פינדר כתב:

סיימתי עונה אחרונה של דה-בויז.

היה קצת מרוח. בדיעבד הבנתי שהם דחפו שם קווי עלילה ודמויות מהספינאופים שאני לא מכיר.

מניח שהכוונה לסדרה על ביה"ס לגיבורי על - עוד אחת שהתחילה חזק, לקח שנים להוציא עונה שניה, ובשלב הזה איש כבר לא זכר על מה מדובר. בנוסף, אחד השחקנים הראשיים נהרג בתאונת אופנוע והיה צריך למחוק אותו איכשהו בהמשך. 🤦‍♂️

סטרמינג מודרני במיטבו. 

לפני 15 שעות, ניקו פ. כתב:

משהו קליל שצפיתם לאחרונה וניהנתם? 

קליל הומוריסטי, או פשע, או מד"ב, או כל שילוב ביניהם. 

יש מצב שכבר דיברנו על זה בשרשור, אבל את Upload ראית?

בנוסף, אם אתה מוצא באיזה ארכיון או טורנט - Eureka. כמעט בת 20 אבל הזדקנה יפה מאד יחסית. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Derish כתב:

אם תתעקש להלביש את ההשקפות וההטיות שלך על כל תרבות זרה שתפגוש, אפשר להפסיד הרבה דברים טובים בדרך, לא רק טלוויזיה משעשעת. 

קשה לי להסכים, בסופו של דבר (רוב) מה שאני רואה בטלוויזיה (טורנטים בעצם) נועד כדי לבדר אותי. אם בתוכנית הדרמה/קומדיה/פעולה שאני רואה מוזכרים יהודים/ישראלים רוצחי תינוקות אז... אולי זה רק אני אך זה פשוט דוחה אותי.

לפני 6 שעות, Derish כתב:

עונה אחרונה של דה-בויז.

אני והילדה מקווים לראות את הכל בשבועיים הקרובים (אחרי המבחנים של הסטודנטית), את העונות הראשונות ראינו ברצף ואני מאוד נהנתי לראות שוב והופתעתי מכך שהיא לא  יותר מדי צרחה/ברחה/נגעלה לאורך הסדרה😁

Upload חמודה וקצת סכרינית, אאל"ט הסתתימה בעונה השנייה עם "קליף-הנגר" (איך לעזאזל אומרים את זה בעברית?)

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

לא ראיתי את הסדרה, אבל מדובר בחלק משמעותי מהשיח הציבורי כרגע בספרד ולכן משהו שקשה להתעלם ממנו לחלוטין. לפעמים אני תוהה מה האירופאים חושבים כשהם צופים בפאודה או בסדרה ישראלית אחרת ומתחילות שם בדיחות גזעניות, מיסוגניות, או שאר הומור נמוך מהסוג שהפך לנורמה בתרבות הצברית. או האמריקנים כשהם רואים סדרה דוברת רוסית עם דמות אפריקאית וקוראים לה 'ניגר' בלי שום אירוניה או בושה, פשוט כי זו המילה הרוסית למישהו צפוף פיגמנטים...

אם תתעקש להלביש את ההשקפות וההטיות שלך על כל תרבות זרה שתפגוש, אפשר להפסיד הרבה דברים טובים בדרך, לא רק טלוויזיה משעשעת

אני לא טיפוס שהולך לבדוק את ההשקפות הפוליטיות של כל שחקן, מפיק או זמר שאני צורך את התוכן שלו. הדוגמאות שנתת לטעמי לא מקבילות כלל. לא מדובר בקטע שקשור לעלילה או אינטגרלי בצורה כלשהי למתרחש. הם סתם תקעו את זה שם כי ככה בא להם.

פורסם
לפני 4 דקות, Nemesis כתב:

הם סתם תקעו את זה שם כי ככה בא להם.

מסכים איתך. אני רואה את הצד החיובי בזה שנחשפתי לזה, שזה מלמד אותי על הסטטוס של ישראל במקומות שונים בעולם. אני מעדיף להיחשף לזה ולהיות מודע לזה, מאשר להגיע לצ׳ק אין באיזה מלון במדריד ולא להבין למה פקיד הקבלה מסתכל עלי עקום כשהוא רואה את הדרכון שלי.

ג׳ורג׳ קרלין הוא לדעתי אחד הקומיקאים הגדולים בהיסטוריה.

אבל בסרטון הזה ב4:48 הוא ״מתבדח״ על ישראל באופן שצורם מאוד לכל ישראלי. וזה עוד בסרטון מ1990. לא רוצה לחשוב מה היה אומר אם הוא עדיין היה בחיים היום. האם אני אפסיק לראות ולהנות מהסרטונים שלו? ממש לא.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...