Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישמצב שזה בגלל האופנוע אז השתנתה לי הפרוספקטיבה, אבל האצה בין 200 ל 250 לקחה המון המון המון זמן, האם זה בגלל שהנהג לא לחץ או שבאמת ככה זה ?

א. ברור שהוא לא לחץ, סה"כ זה לא שהוא מנסה לקבוע זמן שיא ברינג, או משהו.

ב. אתה צודק, ההאצה באמת לוקחת המון זמן מ-200 ל-250. עם המאזדה שלי אני עושה את זה ב-3.8 שניות ביום רע.

ג. לא, אני לא. ובהתחשב בכך שהאימפרזה האיצה בעלייה עד ל-250 ושזו, בגדול, המהירות הסופית שלה, אז זה לא רע בכלל.

ד. לא השתנתה לך הפרספקטיבה, רק השתנתה לך הפלצנותיבה :wink:

ובנוסף:

ה. איך רואים שהוא נהג ראלי - כבר על ההתחלה הוא חותך פניות :lol:

ו. כדאי לראות עד הסוף - לסיבוב האחרון הוא מגיע בטיל בשביל לחסוך חצי שניה, עולה על הדשא וכמעט מסתבסב :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
עזבו רגע ביצועים, זה חתיכת רכב מכוער בצבע מונית.

לא רוצים לעזוב!

הלוואי עליי ביום מן הימים את המפלצת הדוחה הזאת. :oops:

פורסם

מה יעלה בגורל ההאצ'בק עכשיו? נגמר, או שהן ימשיכו במקביל?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1684684&m=1&mid=93345

יפייפיה אמיתית.

רכב חייתי ביותר.

אני לא מבין איך אתם טוענים שהיא מכוערת: היא מדהימה!

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1684684/757282/5/@@/media

חלום רטוב.:-(

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בקיצור הסובארו אימפרזה וה B4 היה להם עיצוב יפה כל השנים עד 2007, ובמיוחד הדגמים 2006-7 היו השיא של העיצוב הכי יפה ומתאים להם,

אבל מאז שהמציאו את ה B3 בסוף 2007 זהו סובארו ירדו מהמדפים ובגדול.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

היא לא מכעורת אבל בטוח לא מדהימה.

אני יותר אוהב את גירסת ההאצ'בק למרות הפנסים המצועצעים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• אחראי פורום
פורסם

מיום ליום אני מבין שהעיצוב של ה B4 היוצאת היה טעות , מכיוון שהוא לא מתאים לקו העיצובי המכוער של סובארו.

לגמרי, נראית כמו אח מאומץ. ואיך ה-B4 החדשה מיישרת קו בצורה מוחלטת עם הזוועות האחרות של היצרן.

מצד שני, באופן ספציפי ה-STI הנ"ל דווקא נראית לא רע. מינוס הספויילר, יש לה פרופורציות טובות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה שמרשים זה הזמן שהרכב הזה עושה. הרכב הזה עקף מכוניות כמו 911 קאררה S, קאדילק CTS-V, אודי R8 מרצדס CLK 63 AMG ה STI קבעה נתון זהה לפרארי 430 !

ניתן לראות שרכבים בעלי נפח מנוע גדול יותר המגיעים למהירויות סופית גבוהות יותר, עדין לא עומדים בקצב של הרכב הזה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ה911 המדוברת עשתה את זה ב7:50. בלי קשר, זמן מרשים, עיצוב מחריד. אתם מבינים, הGT וגם הSTI הקודמת אולי היו מכוערות (דווקא בעיני הן נראו טוב, הGT במיוחד, אבל נניח, כן?) אבל שם אף אחד לא ממש השתדל. כאן רואים ערימות על ערימות של פלסטיק שכולו צועק "השתדלנו".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...