Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות מונובלוק שיגביר 2 סאבים בתיבה כפולה.

אני מעוניין בעיקר שהסאבים יהיו חזקים אבל לא סתם מרעישים.

תקציב סביב 2500 ללא התקנה אפשרות לחריגה קלה מאוד.

את השאר יגביר מגבר 4 ערוצים.(יש לי כבר).

שאלה-האם יש הבדל בין 2 סאבים בינוניים לסאב אחד חזק ואיכותי?

תודה לעונים.

פורסם

לדעתי 2סאבים בנונים ישמעו יותר טוב מ1.

אתה יכול להביא 2 סאבים P3 +מונו שמרים אותם יפה ב1500 אני חושב וזה נמצא במכירה פה באתר.

ותשאל את שומכא עם הוא מוכר את הBL שזה סב בן .... ואתה תהיה מרוצה ממנו.

דני.

פורסם

מעדיף לא יד שניה.

חשבתי גם על 2 P3 .

איזה מונובלוק כידאי לקנות כדי להגביר אותם טוב.

ומבחינת תיבה עדיף שתהיה חציצה בין הסאבים או לא?

תודה.

פורסם

לדעתי צריכה להיות חצויה .כי היה לי 2 סאונד סטרים מרובע שכל אחד 650 ארמס וחציתי אותה ואמרולי שזה מעשנה נכון עז אני חושב קנ"ל לגבי הP3.

כדי להגביר את הP3 תביא את ה SUNDOWN 1000.

דני.

פורסם

למען האמת לא התלהבתי בכלל מP3, עוד סאב ששמעתי וכן היו 2 כאלו, אם אתה כן פתוח ליד2 יש בחור שמוכר IDMAX 10" במחיר מגוחך לחלוטין (בוגדניומגעיל1 הכינוי - ליאור שמו) הרבה יותר טוב מכל P3 שתשים ברכב או אפילו P3 כפול שתשים, מגברי מונו בלוק גם לא חסרים שרון OPTISUB מוכר ROCKFORD 1001BD שזה מונו מפלצת בגרושים יחסית למה שעלה פעם ולמה שעולה כיום מונו נורמלי, המצב היום של היד2 בקנטים מי שיש לו קצת יכולת ורצון יכול להגיע למערכת מפלצתית שלא בטוח שיוכל להגיע אליה ברגע שהמצב ישתפר ויחזור לקדמותו, לטעמי עכשיו זה הזמן לקנות יד2, הציוד בד"כ שמור מאוד מאנשי פורום.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הייתי ממליץ לך על זוג סרווין VMAX הרבה יותר מדוייק מה-P3 וגם יותר חזק לפי דעתי (לא משמעותי אבל כן).

בקשר למונו הסנדאון יעשה את העבודה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לא בטוח שסאן דאון חדש יהיה יותר טוב מ1001BD, בכל זאת מדובר על אחד המגברים היותר טובים שיוצרו.

VMAX סאב מצוין אבל במחירים האלו יש עוד אופציות.

פורסם

חברה כמה עולה סאונדאון 1000 חדש? ואם אפשר קישור אליו.

ואם יש עוד אפשרויות חוץ מP3 אשמח לשמוע. אני מעוניין בסאבים רק חדשים מהחנות ו12".

לגבי התיבה , כמה אמורה לעלות תיבה כפולה איכותית?

ועדיין לא הבנתי סופית אם כידאי שתהיה חציצה בין סאב לסאב או שהם יהיו באותו חלל בתיבה?

עדיף תיבה פתוחה או אטומה?

תודה לעונים.

פורסם

לא יודע למה אבל נראה לי עדיף מגבר 2 ערוצים חזק על שני סאבים, אפשר לעבוד בסטריאו, יש הרבה סאבים טובים בשוק מה התקציב שלך לסאבים בלבד, הסאן דאון נע סביב ה1800-2000 ש"ח לדעתי (אל תתפוס אותי במילה). בכל מקרה תהיה לך חריגה מהתקציב.

פורסם

לא אמרתי עדיף, אני הייתי מעדיף לעבוד בסטריאו עם שני סאבים, לכן הייתי בוחר במגבר 2 ערוצים.

פורסם

אוקי איזה מגבר שני ערוצים רגיל הייתה ממליץ להגברת שתי סאבים.(אני מדבר על מגבר חדש תקציב סביב 1000+)

ומה דעתך על המונבלוק של JBL שרשמתי קודם יחזיק?

• תוכן חדש...