Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצתי לבדוק כל ספק לגופו,

לפני המיזוג ברק היו הטובים ביותר לאזרח הפשוט מבחינת שירות ותנאי חיבוריות [מחירים קצת גבוהים]

לאחר מכן היו שנים ש012 היו בעלי שירות טוב יותר,

היום בין החברות הטובות עומדת בזק למלוא הפליאה [למי שתוהה החברה כבר חברה פרטית לכל דבר ובעלת אופי שונה ממה שהכרנו בעבר].

גילוי נאות בעבר הציעו לי משרה בכירה בבזק וסירבתי עקב היקף העבודה אל מול התגמול בפועל.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה?? זה מה שנקרא שירות. זה שבארץ זה לא קיים ואין תודעת שירות, זה בעיה אחרת.

בטח שאני מצפה שיתקשרו ויודיעו לי לפני תום תקופת ההתחייבות, במיוחד שהמחיר עולה.

אני אשמח לדעת באיזו חברה אתה עובד, שזו הגישה של נציגי השירות שלה.

אגב, לפני כמה חודשים קראתי על חוק שעומד לצאת שיחייב כל חברה להודיע ללקוח לפני תום ההתחייבות שחוזהו נגמר.

מישהו יודע מה קורה עם החוק הזה?

ישנו כזה חוק ובאמת מודיעים לכולם בחשבוניות הנשלחות לביתכם/לאי מיילים - מודיעים החל משלושה חודשים לפני סיום ההתחייבות שבתקופה X החבילה הלכת להשתנות - נא ליצור קשר עם הש"ל.

החברות לא יכולות ולדעתי גם לא צריכות להתקשר לכל לקוח ולהודיע לו שהחבילה שלו עולה ב10 ש"ח יותר. בשביל זה יש את ההודעה בחשבונית. וגם אם זה לא מספק, תמיד אפשר לשים תזכורת בפלאפון, במייל ועוד 100 דרכים נוספות.

גילוי נאות, אני עובד ב013 נטוויז'ן. ואני לקוח בדיוק כמוכם (יש לי מנוי עובד אחד ועוד אחד במחיר רגיל - כמוכם) שבודק מתי החבילה מסתיימת ולאחר מכן מבקש שיעדכנו לי חדשה.

ומשהו קטן שאתם לא חווים ביום יום על הלקוח הישראלי המצוי - ידעת לסגור עסקה לאחר 312432432 שיחות של השוואת מחירים (שבכל הסקר הזה יש הבדל של 2-3 ש"ח בין כל החברות {ללקוחות חדשים} , העיקר כל שניה להתקשר ולהשוות כי אולי אתה נותן לי ב22 ש"ח אבל המתחרים יתנו לי ב 21) והיית כל כך בקיא בכל פיפס קטן של מחיר, שירות, תמיכה, מתי החבילה שלך בכבלים\בבזק מסתיימת - אז תדע גם מתי החבילה באינטרנט שלך מסתיימת.

ככה נראה הלקוח הישראלי מזווית שונה משלכם.

לגבי הלקוחות הותיקים\קיימים, אם נתנאל לא הצליח לעזור לכם, ואני מניח שהוא כן הצליח (לא מכיר את הבחור), פנו אליי ותקבלו את המגיע לכם - לטובה כמובן!

שיהיה אחלה יום.

ניב

לא חותם

פורסם
סליחה?? זה מה שנקרא שירות. זה שבארץ זה לא קיים ואין תודעת שירות, זה בעיה אחרת.

בטח שאני מצפה שיתקשרו ויודיעו לי לפני תום תקופת ההתחייבות, במיוחד שהמחיר עולה.

אני אשמח לדעת באיזו חברה אתה עובד, שזו הגישה של נציגי השירות שלה.

אגב, לפני כמה חודשים קראתי על חוק שעומד לצאת שיחייב כל חברה להודיע ללקוח לפני תום ההתחייבות שחוזהו נגמר.

מישהו יודע מה קורה עם החוק הזה?

כנראה קראת רק את השורה הזו , אם היית ממשיך היית רואה שכל חודש כשנשלחת חשבונית רשום ללקוח באיזה מסלול

הוא נמצא , מה הוא משלם , ולקראת הסוף רשום מתי בדיוק נגמרת ההתחייבות ומה הוא ישלם אחרי זה.

אתם באמת מצפים מחברה שנגיד ויש לה 2 מליון לקוחות , אפילו מיליון , שתחזיק מספר נוסף של נציגים שמהבוקר ועד הערב

יתקשרו ויודיעו לאנשים שהם נמצאים במסלול כזה וכזה והוא נגמר להם בתאריך כזה וכזה ?

אולי אפילו שתשלח נציגים עד לבית הלקוח שיידעו אותו שהוא משלם על אינטרנט X שקלים

זה לא ריאלי כלכלית לחברה , מה גם שהיא עושה את זה בצורה פשוטה יותר.

זה שחצי מהלקוחות בארץ לא יודעים בכלל על מה הם משלמים ועד מתי , בגלל שהם לא טורחים להסתכל בחשבון ,

לא אומר שהחברה אינה עושה את העבודה שלה ומיידעת , כי הרי הרבה יותר קל להתקשר שניה לנציג שירות ,

לבדוק על מה משלמים , מתי נגמרת ההתחייבות , ואז לז*** במוח שיקר ולמה ככה ואני רוצה להתנתק ואז לקבל

מחיר חדש.

Mr_shankly , אולי אתה רוצה שנציג שירות של החברה שאתה מנוי אצלה יבוא לעשות לך גם השכמות בבוקר?

עריכה: Nivo , מחזק כל מילה!.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כנראה קראת רק את השורה הזו , אם היית ממשיך היית רואה שכל חודש כשנשלחת חשבונית רשום ללקוח באיזה מסלול

הוא נמצא , מה הוא משלם , ולקראת הסוף רשום מתי בדיוק נגמרת ההתחייבות ומה הוא ישלם אחרי זה.

ידוע. אני במקרה דווקא כן עוקב, אבל רוב הלקוחות לא.

אתם באמת מצפים מחברה שנגיד ויש לה 2 מליון לקוחות , אפילו מיליון , שתחזיק מספר נוסף של נציגים שמהבוקר ועד הערב יתקשרו ויודיעו לאנשים שהם נמצאים במסלול כזה וכזה והוא נגמר להם בתאריך כזה וכזה ?

כן. כמו שיודעים להתקשר ולנג'ס על עשרות מבצעים וחבילות שאני לא רוצה (ולפעמים, למרות שהצהרתי שאני לא רוצה, כן מצרפים אותי! נטויז'ן עשו לי את זה, אגב), אז עוד טלפון לפני תום תקופת ההתחייבות לא יהרוג אף נציג, להיפך. זה נקרא שירות.

Mr_shankly , אולי אתה רוצה שנציג שירות של החברה שאתה מנוי אצלה יבוא לעשות לך גם השכמות בבוקר?

השכמות בבוקר אני עושה לבד, תודה.

עדיין לא ענית לי באיזה חברה אתה עובד. אם אני מנוי אליה, באמת אולי כדאי לעבור.. מעניין אותי מאוד איזה חברה מחזיקה נציגים עם גישה כמו שלך (לצערי, כנראה שכולן. בגלל זה השירות נראה כמו שהוא נראה...).

תגובותיי באדום.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כל חברה רוצה להגדיל הכנסות , בגלל זה מתקשרים לאנשים ומציעים להם שירות שגם יעזור להם וגם בדרך יגדיל הכנסה

זה נקרא טלמרקטינג.

לא יודע איך אתה מגדיר שירות , אבל כשמתקשרים (ולא משנה איפה אני עובד) מקבלים שירות מעל ומעבר

איזו גישה יש לי בדיוק? גם אם הייתי הבעלים של החברה לא הייתי מחזיק נציגים שיעשו דברים כאלה זה לא שירות זה פינוק.

כמו שאמרתי , גם לרשום את זה על דף החשבון זה מספיק , במיוחד אם יש לך יותר ממליון לקוחות

פורסם

אני עדיין ממתין שהנציגה מנטוויז'ן תחזור אליי בנוגע למחיר שאני משלם - היא הבטיחה לחזור ביום שני בערב, עכשיו אנחנו ביום שבת...

מעבר לזה לא אמרתי כלום - תשפטו אתם אם זה נקרא "שירות".

פורסם

ברור שתחכה...

ולכ עובדי השיווק המצטדקים: מה שמרתיח זה שהשינוי במחיר החבילה הוא פתאום לרעה, אפילו שמחיר השוק של החבילות האלה הולך ופוחת... אז נאמנות למעסיק זה דבר טוב, אבל לפחות תסתכלו למציאות (המרה) בעיניים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז אין התחייבות, המחיר קפץ פי 2, למה לי כלקוח להישאר איתם?

לא כדאי להם לתת לקשרי לקוחות להתקשר ללקוח שההתחייבות שלו עומדת להסתיים כדי לנסות ולכבול אותו לעוד שנה במקום שאו שהוא יתעצבן שהתנפח לו המחיר או שיתחיל לבדוק מחירים אצל המתחרה?

אני רואה איך יס כבר שנה מתקשרים לפה כל חודש ולא מבינים (עד היום) למה התנתקתי מהם ולמה אין לי כוונה גם לחזור. ויותר גרוע שהם לא מבינים איך אני מסתדר רק עם הערוצים הבודדים שיש "חינם". זה מה שקורה כשחברה חושבת שאתה לא יכול בלעדי המוצר שלה. כנראה הם מרגישים את עצמם אלוהים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר

המחיר הוא כזה ללא התחייבות , ברגע שתעשה מסלול חדש בהתחייבות לשנה חדשה תקבל מחיר הרבה יותר נמוך.

פורסם
ברור שתחכה...

ולכ עובדי השיווק המצטדקים: מה שמרתיח זה שהשינוי במחיר החבילה הוא פתאום לרעה, אפילו שמחיר השוק של החבילות האלה הולך ופוחת... אז נאמנות למעסיק זה דבר טוב, אבל לפחות תסתכלו למציאות (המרה) בעיניים.

אל תצפה לשינוי פתאומי לטובה. תהיה מספיק אחראי לעקוב אחרי החשבוניות שלך במקום לזרוק אותן לפח וכך תוכל להבין איפה אתה נמצא. זה הכסף הקטן (הספקיות אינטרנט), השינוי המשמעותי הוא בכלל בתשתית. אם לדוגמא שילמת 60 ש"ח זה לא יקפוץ ל70 ש"ח כמו בספקיות אלא בכלל לסביבות ה90.

המחיר שוק של המהירויות הבסיסיות לא זז יותר מידי. לדוגמא - 1.5 לפני כ 3 שנים עדיין עלה בסביבות ה25 ש"ח , ממוצע או קבוע. היום 1.5 ללקוח חדש נע בין 18 ש"ח ל 25 , שוב, לקוח חדש ולא לקוח שמשמרים אותו. ככה שאין שינוי יותר מידי במחיר.

ככה ש"משנים" לך את המחיר לאחר שנה למחיר יותר גבוה, זה בגלל שסיימת התחייבות כמו שהזכירו פה. רוצה מחיר טוב? תתחייב מחדש.

אין פה קשר לנאמנות כלפי המעסיק שלנו אלא שאנחנו גם לקוחות רגילים כמוך וגם נמצאים בצד השני של המתרס ורואים כמות לא מבוטלת של לקוחות שדורשים יותר מידי עבור ה20 ש"ח שהם משלמים כל חודש. כל אחד מינימום שר בממשלה שצריך שישלחו לו כל פיפס למייל (כי ככה הוא רוצה), תתפלא שיש לקוחות שממתינים חצי שעה על הקו, חצי שעה! ואחרי שעונים להם, המשפט הראשון שהם אומרים זה "תחזור אליי בבקשה עכשיו למס'.." וכ' וכו'. לקוחות שרבים איתך שזאת חוצפה שבכלל דורשים מהם אמצעי תשלום לפני שהם מתחברים (כן, קודם הם רוצים לגלוש כמה חודשים לניסיון ואז בכלל ל"חשוב" אם לתת אמצעי תשלום).

בכל אופן הבנת את הכוונה.

נכון שיש לקוחות "תמימים" אבל אין חברה שיכולה להבחין מיהו כל לקוח ולכן גם יוצא מייל מסודר כשנגמרת החבילה.

לבקש מייל של החשבוניות שלך או לריב שעה עם הנציג שירות שישלח לך חשבונית הביתה כדי שיהיה לך מעקב זה בסדר, אבל באותה נשימה, לשים לב שבחשבונית שלך רשום בבירור שהחבילה נמצאת בתעריף X ועומדת להסתיים בתאריך Y זה כבר נורא קשה וחוצפה שלא תתואר נכון?

הכל ברוח טובה :)

שבוע טוב

ניב

לא חותם

פורסם
תומר

המחיר הוא כזה ללא התחייבות , ברגע שתעשה מסלול חדש בהתחייבות לשנה חדשה תקבל מחיר הרבה יותר נמוך.

למה אני בתור לקוח צריך לרדוף אחרי המוכר? מי שרוצה שימכור לי במחיר שפוי, מי שלא אני עובר לחנות הבאה. אם הם רוצים לשמר אותי אז שירדפו אחרי גם

הבעיה מתחילה כשכל החנויות נותנות לך את אותו השירות ואין לך לאן לברוח.

in the face

with a chair

פורסם

ולמה אני בתור מוכר , אקטין את ההכנסה שלי ממך? למה שאתן לך ישר את המחיר הנמוך ביותר ועוד כשאתה לא בהתחייבות ? הישראלי הממוצע ינסה לחלוב אותי עוד אז אם אני אתן לך את המחיר הנמוך ביותר לא יהיה לי לאן לרדת אחרי זה.

ראית שהמחיר גבוה? בגלל זה אתה מתקשר , רוצה להתחייב? קיבלת מחיר אטרקטיבי ונמוך בהרבה , לא רוצה? תשלם.

וככה פועלות החברות אין מה לעשות ובכלל אני מבין אותן ככה מרוויחים כסף. הבעיה היא בלקוח שרוב הלקוחות לא מסודרים כי אם

הם היו מסודרים (ויש כאלה גם , לא כולם ככה יש כאלה שרואים את זה בחשבון ומתקשרים לפני לעשות מבצע חדש) הם לא היו משלמים שקל יותר ממה שצריך.

פורסם

אז למה יש לכם בכלל קשרי לקוחות?

תבטלו את החטיבה הזאת, כל לקוח שירצה להתנתק שהנציג החביב מיד יתן לו מחיר נמוך יותר ובזה יגמר העניין, למה להוציא כסף על שימור לקוחות?

שוב, מדובר פה על זה שהלקוח רודף אחרי המוכר כדי לקבל מחיר טוב, כשבעצם זה אינטרס של המוכר לתת מחיר טוב כדי שהלקוח יקנה אצלו. הראתי לך איך בצורה פשוטה החברות יכולות "לרדוף" אחרי עם המערכת הנוכחית שלהם ואתה בא עכשיו ואומר שהם יפסידו כסף. אז למה בכלל יש להם קשרי לקוחות שמורידים מחיר? שיקבעו מחיר פיקס שכל נציג קטן יכול לתת וככה יחסכו כמה מחלקות טובות ואיתם גם לא מעט כסף.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...