Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

למי שזוכר ולמי שלא, כאן זה התחיל.

מאז עברו ימים, נחלים רבים זרמו (או שלא) בארץ והחיים המשיכו כהרגלם.

השבוע קיבלתי מכתב ממשרד עו"ד שבו מפורט חובותי להוט בתוספת ריביות, הצמדה ודמי טיפול של עו"ד בסכומים של למעלה מ-1000 שקל.

בין היתר, בחלק מהתשלומים נכנס גם קנס בסך של למעלה מ-600 שקל שמוקדש כולו להתנתקות משירותי הכבלים וכאן אזכיר(נמצא בלינק לשרשור הקודם) כי המועצה לשידורי כבלים וליווין פטרו לקוחות שדרשו להתנתק בינואר 2010 משירותי הטלויזיה בשל הסרת ערוץ הולמרק מלוח השידורים.

חבל לי לפרט כאן את מירב הפרטים שהתווספו בשבועיים האחרונים (בין היתר, שליחת הקבלות לתשלום החובות יום לפני קבלת מכתבי העו"ד על צבירת ריבית בגלל פיגור) ומספר רב של שיחות עם נציגי הוט שהעניין בטיפול ושאני אמתין בסבלנות, בו בזמן שהם משחילים אותי מאחורי גבי אצל העו"ד שלהם.

החלטתי לעמוד מולם למשפט, כל עוד לא נגיע להסדר של ביטול דרישה לתשלום העו"ד וקבלה בדואר של הקנסות הרלוונטים (כי משום מה הם שוכחים ששילמתי להם חודש מראש כך שיש לי זיכוי אצלם שצריך לקזז).

ניסחתי מכתב ראוי אותו אני מעוניין לשלוח לחברת הוט, לחברת עו"ד ולמועצה לצרכנות שמטפלת ועוזרת בדברים כאלו.

אשמח לקבל:

א- המלצות לצורת השליחה של המכתב באופן רשמי ופורמלי לנמענים (למשל, האם הנמען הוא המועצה והוט ומשרד העו"ד הם העתק?)

ב- מידע ממי שכבר היה בסרט הזה.

ג- המלצות כלליות לעובדה שאני שולח מכתב מנוסח באופן אישי (אך מנוסח בצורה גבוהה מאוד יש לציין ובטח שלא שכונתית).

ד-המלצות משלוח נוספות.

כמו-כן, חשבתי גם לשלוח את זה לתוכנית הזאת בערוץ 2 שמחפשת כתבות כאלו וזה עזר להרבה אנשים לקבל יחס שונה מהחברות האלו.

אציין שאני כבר עומד 5 חודשים בפני סאגת ההתנתקות מהוט, זה פשוט סיוט שלא נגמר.

תודה לעוזרים,

אמיר.

פורסם

תודה רבה.

אנשים מורידים לי את המוטיבציה ואומרים לי שאין לי סיכוי מול הוט במשפט, למרות שיש לי הוכחות רבות לכך שהוט התנהלו בצורה כושלת ודורסנית כלפי הצרכן בניגוד לחוקי משרד התקשורת.

האמנם? עוד מישהו שחושב ככה?

• אחראי פורום
פורסם

גם אני הייתי בסאגה דומה ואפילו יותר מגוחכת - בקצרה - עברתי דירה ורציתי להקפיא את השירות.

הודעתי להם 1000 פעם שאני לא מעוניין להתנתק סופית, זה לא עזר והמשיכו לחייב אותי

וגם לי הגיע מכתב מהעו"ד שלהם על חוב בגין אי החזרת ציוד (לא רק שלא ביקשו, אמרו שאשמור אצלי עד החיבור הבא).

כשראיתי שכמה שיחות טובות למוקד הגרוע שלהם לא עוזרות (על פני כ-3 חוד'),

שלחתי מייל מסודר עם מסמכים סרוקים רלוונטיים ל"אמון הציבור".

תוך שבועיים הוחזר לי כל הכסף + מכתב שמבטל את האיומים שיעקלו לי כליה "אם לא..." + התרפסות חביבה

מאחד מהמנהלים שם.

עצתי לך - חסוך דם ויזע על הנציגים המעצבנים שלהם ורוץ ישר למעלה.

בהצלחה.

עריכה: http://www.emun.org.il/ptrust/wc.dll?ptgrv~tlunawc

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

לא יצרו קשר, אבל הטיפול היה בסמוך (למעשה קיבלתי טלפון מהוט כבר אחרי שבוע, עברו עוד כמה ימים עד שזה הושלם)

וגם הנציג (שהפך פתאום לנציג שימור לקוחות :?)פלט משהו בסגנון "קיבלנו את התלונה שלך...",

אז אני יכול להניח שזה רק בזכות "אמון הציבור".

מתוך החיפושים שעשיתי באותו זמן, הסקתי שהם פחות מתרגשים מאיומים של "אתבע לכם ת'תחת"

אלא הרבה יותר חוששים מכל כלבי השמירה שצצו בעקבות העוולות שהם עושים (אמון, דני שדה, גבי גזית).

כנראה שיש דבר כזה פרסום גרוע.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...