Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איום חדש מתרגש ובא על נהגי המכוניות בישראל, איום המגבים המעופפים

אתה צודק אייל מה היה קורה עם היו עפים עליך מגבים באמצע כביש מהיר.

מעולם לא ראינו מכוניות מובילות את כל הבית על הגג, או מכוניות שנוסעות עם תא מטען פתוח כי כל התכולה נשפכת החוצה.

מעולם לא ראינו משאיות שכל הזבל שהם סוחבות מתעופף לכל עבר.

כל הצמיגים המפורקים שנמצאים בצידי הכביש הם לא של משאיות, הם של החלליות שמבקרות כל לילה בכבישי איילון.

נ.ב נראה שתריסי האיוורור של המזגן שלך נמצאים בדיוק מולך בגובה העיניים, הרי לא ייתכן שעברת על חוקי התנועה כדי לצלם עבריין.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה היה קורה אם היו עפים המגבים? הקטנוען הזה היה משלם ביוקר. זה מה שהיה קורה, לכן גם צולמה התמונה כדי שיהיה את מספר הרישוי למקרה שאני או רכב אחר ניפגע מהחצוף הזה.

אפרופו חוקי תנועה, נשארתי מאחורי הטמבל הזה בשביל לא לעקוף מימין אז אל תלמד אותי על חוקי תנועה, תפסיק להיתמם ותענה לעניין כשמציגים לך הוכחות מול העיניים במקום לנסות להסיט את הדיון לדיון במצב פיתחי האיוורור והחסה בשטחים.

DJ DANI - פול גז יכולים ללכת לחפש , מדובר באנשים שרוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה והעולם לא עובד ככה.

אם הייתם נוסעים כמו בני אדם , לא היו כ"כ הרבה תאונות של דו גלגליים ולא היה צורך בהעלאת תעריפי הביטוח. בכל זאת, אתה יודע כמה עולים מסמרי פלטינה במקום עצמות שבורות ? תעשה סקר בפול גז. יש לי תחושה שהרוב מכירים את המחירים או יכירו בעתיד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דו"ג חשוף יותר לתאונות ולא רק בגלל העובדה של השתוללות וכו', אתה מדבר על השתללות הכוללת עקיפה מהירה, עמידה מאחרי קו עצירה עלייה על מדרכות וכו', רוב התאונות לא נגרמות מהסיבות האלה, שאני יכנה אותם "התנהגות השליחים" (כמובן שיש צדיקים).

מרבית התאונות נגרמות בשל מצב הכבישים הרעוע בארץ, שמן בכביש, חול בכביש ועוד מפגעים רבים כמו ממטרות על הכביש בתוך כיכרות ויש עוד המון. מה גם, שחורף הוא מסוכן יותר עבור דו"ג, והעובדה שהם בוחרים לנסוע בחורף היא סיכון גדול מאוד.

אני לא חושב שאתה יכול להגיד שתאונות בחורף או כתוצאה מאחזקת דרך לקויה היא סיבה שהם "לא בני אדם".

ברכב אתה חשוף יותר להסח הדעת, פה להעביר תחנה ברדיו פה להחליף דיסק, פה להתעסק עם הילד שמאחור, יש סיכוי גדול יותר להירדם על ההגה, דיבורית, ואלף ואחת דברים, באופנוע (ואני לא מדבר על קטנוע שליח עם קסדת חצי ופלאפון דבוק) אתה מרוכז כל כולך בנהיגה, זו גם אחת מהסיבות שנהגים מופתעים ונבהלים שעוקף אותם אופנוע במהירות, הם לא מוכנים לזה עקב מיעוט הסתכלות במראות ועקב גורמים מסיחים דעת. עם היית מסתכל במראה סתם ככה שלא צורך עקיפה אלא במקום לשחק בדיבורית או ברדיו שאתה ברמזור, אולי אתה שם לב לאופנוע שמתקרב ולא נבהל ממנו, אבל מה לעשות שרמזור אדום בשביל מכוניות זה "דקת פנאי".

דו"ג תמיד חשוף יותר גם עם הוא לא משתולל.

פורסם

מסכים עם dj_dani.

כשאני נוהג אני תמיד מחפש את האופנוע (משהו שלמדתי פה לפני בערך שנה), אותו צריך יותר זמן כדי לראות!

ולמען האמת הנהגים שהכי מעצבנים אותי אלו הם נהגי מוניות השירות. עוקפים מימן, משמאל, חותכים, מתפרצים את כל העברות הם עושים ויוצרים מליון סכנות. אני עצמי הייתי כבר בכמה מצבים של כמעט תאונה בגלל שהחוכמולוגים באלו חושבים שהם לבד בכביש. :evil:

יוצאים ממפרץ בלי להסתכל במראות ולראות שרכב קרוב מאוד אליהם, והעיקר גם בלי לאותת. :x

דווקא רוכבי האופנועים פחות מזיקים ומציקים לי (חוץ מנערי השליחיות שחלקם פשוט זוועתי).

פורסם

דו"ג תמיד חשוף יותר גם עם הוא לא משתולל.

זה נכון.

מהחלון בסלון רואים אצלי סיבוב גדול רחב אבל קצת חד, ויצא לי לראות ב"שידור חי" קטנוען שלא השתולל אלא נסע סביר פלוס, פשוט מחליק בסיבוב הזה ונופל.

זוגתי אמרה לי שזו כבר פעם שנייה.

למיטב ידיעתי הקטנוען יצא בשלום מזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה היה קורה אם היו עפים המגבים? הקטנוען הזה היה משלם ביוקר. זה מה שהיה קורה, לכן גם צולמה התמונה כדי שיהיה את מספר הרישוי למקרה שאני או רכב אחר ניפגע מהחצוף הזה.

אפרופו חוקי תנועה, נשארתי מאחורי הטמבל הזה בשביל לא לעקוף מימין אז אל תלמד אותי על חוקי תנועה, תפסיק להיתמם ותענה לעניין כשמציגים לך הוכחות מול העיניים במקום לנסות להסיט את הדיון לדיון במצב פיתחי האיוורור והחסה בשטחים.

DJ DANI - פול גז יכולים ללכת לחפש , מדובר באנשים שרוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה והעולם לא עובד ככה.

אם הייתם נוסעים כמו בני אדם , לא היו כ"כ הרבה תאונות של דו גלגליים ולא היה צורך בהעלאת תעריפי הביטוח. בכל זאת, אתה יודע כמה עולים מסמרי פלטינה במקום עצמות שבורות ? תעשה סקר בפול גז. יש לי תחושה שהרוב מכירים את המחירים או יכירו בעתיד.

תגיד לי אתה אמיתי ? :lol:

מרוב שאני צוחק/לועג למלל שלך , וויתרתי על התענוג להגיב .

פורסם

ישראלי או לא אבל יש לכם איתות ומתג קטן ומסריח שמפעיל אז למה לעזאזל אתם לא עובדים איתו ומצפים שכל נהג ידע לחשוב מה אתם הולכים לעשות .

באם כבר נכנסתי לשרשור אז בבקשהמאותם רוכבים קטנועי פיצה למיניהם ועד לרוכבים הכבדים ,

אם כבר החלטתם לעמוד בתוך הצומת בכדי לצאתראשונים מהרמזור אז באמת תסעו ולא תכחו את הזמן בסבבה ואף תתעצבנו כאשר הרכב שמאחוריכם יצפצף לכם,

כמו כן השתמשו בבקשה בבקשה באיתות הקטן בכדי שלא נצטרך לנחש מה הצעד (הפזיז והמהיר) הבא שלכם,

כמו כן באם כבר את חותכים נתיבים ורכבים אז לפחות לא מימין אל משמאל ,

........

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

DKNY2, יא אללה, ממש קראת את המחשבות שלי. אתה מדבר על מכוניות, נכון?

לאותת לא למדו, גם כאלה שאולי מאותתים לפעמים בפניות, לא יחשבו לעשות את זה לפני גלישה בין נתיבים.

לא נותנים לסיים עקיפה של רכב מתחילים בלסנוור עם נורות שנקנו בחנות 1.90 וכוונו על ידי פטיש.

אחר כך חותכים את הרכב הנעקף, בכדי לעקוף את הרכב העוקף מימין, כי לא ניתן לו לחזור לנתיב אחרי עקיפה.

יש אור אדום בצומת, אז מה? מעבר חציה זה לא צומת מותר לגלוש לאט לאט ולהפריע לכולם.

ואז כשיש אור ירוק שוכחים מה רצו לעשות ומעכבים את כל התנועה.

אז תפסיקו להתלונן על אוכלוסיית הדוג כאילו שהבעיות מגיעות מהם.

ההבדל היחיד הוא שהם יותר פגיעים ביחס למכוניות, אך זה לא נותן לנהגי המכוניות את הפריבילגיה להמשיך להאשים את הדוגים בבעיות שלהם

ולהמשיך לנהוג כמו...

פורסם
שלא נדבר שדו"ג וקו עצירה זה 2 מילים שלא הולכות ביחד.

אני לא יודע לגבי שאר היבשת האירופית, אבל באמסטרדם (למשל) הבעיה של קו עצירה ודוג לא קיימת.

ההולנדים חכמים- יש רמזור שמוצב באותו הקו של קו העצירה בלבד, ולכן אם תעבור אותו לא תוכל לדעת מה הצבע שברמזור.

פורסם
תגיד לי אתה אמיתי ? :lol:

מרוב שאני צוחק/לועג למלל שלך , וויתרתי על התענוג להגיב .

אמיתי חביבי, כנראה שכששמים לך מראה מול הפנים ההלם קשה מדי.

DKNY2, כל מלה בסלע וזה רק קצה הקרחון.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן בסלע, על זה נאמר הגמל לא רואה את הדבשת שלו.

אופנוענים לא יעצרו לעולם בקו עצירה ברמזור מכיוון שהם מפחדים מהנהג המסטול שיכנס בהם מאחורה כי הוא לא הבין שהירוק לא בשבילו.

אופנוען לעולם לא יסע בצמוד לרכב או בסמוך לו מכיוון שאנחנו מפחדים ממכם, נהג אידיוט שנשפך עליו הקפה של הבוקר או שאשתו הרגיזה אותו בטלפון עלול לסטות בשנייה מהנתיב או לעצור עצירת חרום ואז אנחנו בצרות צרורות.

לכן חותכים אתכם במהירות ובהפתעה כדי שלא תספיקו לעשות שטויות.

כך רוכבים על אופנוע בכל העולם וגם בארץ, אתם תפתחו את העיניים כדי לא להגיע למצב שאתם משפדים רוכב.

ואייל זאת סתם דמגוגיה בשקל, הרי אתה יודע שאתה לא צודק, אם מעצבן אותך לעמוד עם הרכב היקר שלך בחום בפקקים אתה מוזמן לעבור לקטנוע ולהתחיל להנות מהחיים. היום אפילו לאופנועים יש אפודת מזגן.

ולגבי איכות הכלים שעולים על הכביש, הנה שרשור שמראה איך עולים מכוניות על הכביש, וזאת אחריותו המלאה של בעל הרכב, זאת המראה שאני שם מולך עכשיו תבוא ותתרץ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=325558

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אישית, אני לא חושב שבעלי האופנועים באמת מסוכים, אבל רובם או חלק נכבד מתוכם, ללא ספק לוקח יותר סיכונים.

בקנדה למשל, נדיר שתראה רוכב אופנוע מזגזג בכביש המהיר כפי שתראה כאן בארץ. מצד ני, יש גם הרבה יותר "כבוד" לרוכבי אופנועים שם ולא תראה רכבים שמתייחסים לאופנועים כאילו הם זבובים. אני הייתי מעדיף שרוכב אופנוע ירכב במרכז הנתיב ולא על פס ההפרדה למשל. יש הבדל בין לעבור רכבים שעומדים ברמזור, לבין זיגזג בכל מצב של התנועה, תכלס הרי רוב הזמן רוכבי האופנועים מבצעים אין ספור עבירות תנועה בעקיפה מימין. כמו הרבה דברים, יש כאן עניין של חינוך, גם של רוכבי האופנועים וודאי של בעלי הרכבים.

פורסם
כן בסלע, על זה נאמר הגמל לא רואה את הדבשת שלו.

אופנוענים לא יעצרו לעולם בקו עצירה ברמזור מכיוון שהם מפחדים מהנהג המסטול שיכנס בהם מאחורה כי הוא לא הבין שהירוק לא בשבילו.

אופנוען לעולם לא יסע בצמוד לרכב או בסמוך לו מכיוון שאנחנו מפחדים ממכם, נהג אידיוט שנשפך עליו הקפה של הבוקר או שאשתו הרגיזה אותו בטלפון עלול לסטות בשנייה מהנתיב או לעצור עצירת חרום ואז אנחנו בצרות צרורות.

לכן חותכים אתכם במהירות ובהפתעה כדי שלא תספיקו לעשות שטויות.

כך רוכבים על אופנוע בכל העולם וגם בארץ, אתם תפתחו את העיניים כדי לא להגיע למצב שאתם משפדים רוכב.

ואייל זאת סתם דמגוגיה בשקל, הרי אתה יודע שאתה לא צודק, אם מעצבן אותך לעמוד עם הרכב היקר שלך בחום בפקקים אתה מוזמן לעבור לקטנוע ולהתחיל להנות מהחיים. היום אפילו לאופנועים יש אפודת מזגן.

ולגבי איכות הכלים שעולים על הכביש, הנה שרשור שמראה איך עולים מכוניות על הכביש, וזאת אחריותו המלאה של בעל הרכב, זאת המראה שאני שם מולך עכשיו תבוא ותתרץ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=325558

אני מוכן לעמוד בפי 4 פקקים בשביל שהדו גלגליים יסעו כמו בני אדם כחוק.

התירוצים שלך לנסיעה הפרועה מצחיקים.

החיים שלי שווים קצת יותר מאשר לחסוך שקל לשקל ברכיבה על כלי מסוכן שמועד לתאונות פטאליות שהן לא בהכרח באשמת הרוכב אבל כן בהכרח קשות. כמה שרשורי רפואה שלמה קיימים בפורום פול גז? (אני קורא פאסיבי שם מדי פעם, מנסה להבין את הצד השני)

כשלא היה לי כסף לאוטו - נסעתי בתחבורה ציבורית.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם בעלי האופנועים מתחזקים את האופנועים שלהם טוב יותר מבעלי המכוניות שחוץ משמן מים בתחנת דלק לא בודקים כלום.

אין מצב שאופנוען ייסע עם צמיג יבש, אפילו בכביש יבש עם הצמיגים הכי דביקים הוא בסיכון החלקה בגלל מצב הכבישים בארץ, אז לנסוע עם צמיג יבש באופנוע זו התאבדות של ממש, כל בורג הכי קטן שמשוחרר ניתנת לו צומת לב מלאה, עם הפלסטיקה רופפת ישר היא מחוזקת, בנסיעה מהירה היא יכולה לעוף , כל רעש הכי קטן, אתה ישר בודק, כי שם זה לא משחק, עם המנוע שובק לך חיים באמצע נסיעה הסיכויים שלך לשרוד קטנים.

אייל אני יודע שאתה מתחזק את הרכב שלך טיפ טופ בלי עין הרע, אני מדבר על אלו שלא, והם רבים.

ובאמת המגבים הפריע לך? (נכון שלא חוקי ומסוכן), אבל כמו שאמר מיכאל, אני יעדיף כל יום שיסעו מאחורי קטנועים עם מגבים ולא לנסוע פעם אחת מאחורי קמצן שחסך בהעברת דירה וחושב שהוא יכול להכניס ספה 2+3 לסובארו לאונה שלו. ותאמין לי שהם רבים יותר מאשר הקטנוענים שסוחבים מטען רב.

zx 2.0, זה לא נהגי המוניות, זה תרבות הנהיגה, וזה מה שאני מנסה כל השירשור להחדיר לראש של אלה שחושבים שזה קהילה מסויימת.

במקרה אתמול הייתה תאונה בצומת מת"ם בחיפה, בין שתי רכבים, אבל את כל הדם שהיה על הכביש כיסו בחול, עכשיו אתם יודעים איזה מסוכן זה לדו גלגלי כל החול הזה? בלימה הכי קטנה, מעבר נתיב, והוא על הרצפה במהירות של 80+-.

זה שמי שטיפל בזה לא חשב על זה שאולי בעתיד הוא יצטרך לחזור לאותה זירה בגלל טעות שלו מפעם קודמת לא עושה את זה בסדר.

dkny2 תעשה לי טובה, כאילו שכל הרכבים מאותתים. כמה פעמים חתכו אותך מכוניות בלי איתות? בלי לשקר. ואל תגיד שלא קרה כי לי משום מה זה קורה כל יום.

אני מסכים עם כל מילה של מיכאל, אני בחיים לא יעמוד עם דו"ג מלפני קו העצירה (בניגוד למה שאני רגיל עם רכב), איך שהרמזור מתחלף לכתום כולם צופרים לנהג שמקדימה שעוד עסוק ב"דקת הפנאי" שלו באשר היא, והוא בלי להסתכל נותן ישר גז ונכנס בקטנוע.

שים לב לזה תמיד, מכוניות עומדות בשקט ברמזור כל אחד עסוק בשלו, דו"ג להוטים על הירוק, כל הזמן מפמפמים גז ועם מבט לרמזור, ותאמין לי שהסיבה היא הפחד מהאוטו שמאחוריי ולא כי הם ממהרים.

אייל אתה לא אוהב דו"ג ואתה גם לא תיסע על אחד, כי אתה רואה רק את הצדדים הרעים, אתה רואה בזה כלי מוות.

אני מציע לך שעם יש לך חבר עם איזה כלי רציני שירכיב אותך סיבוב ותאמין לי שתתאהב (כמו שקרה לי), אתה לא יכול לפסול משהו לפני שאתה מנסה אותו.

גם אוטו שנת 90 בלי כרית אויר זה מסוכן, אבל לא לכולם יש כסף לאיזה מרצדס עם שלדה שלא תתרסק גם עם תיכנס בקיר על 200 ו18 כריות אויר ואלפיים מערכות בטיחות.

כמה שירשורי רפואה יש? המון.

כמה חוזרים אחרי תאונה לרכב? הרוב.

למה? זה כיף, זה אנדרלין הכי זמין בשוק.

תחבורה ציבורית? ממש בטוח.

אוטובוס פעם בשעתיים, אתה נדחס עם עוד 30 אנשים בעמידה, וכל בלימה אתה עף לשמשה ונוגח במי שעומד לידך, ועזוב שרוב הנגהים כמו שאמרו חותכים בלי איתות ובלי כלום בשביל להתאבד על נוסע ומתפרצים ממפרצים.

אבל כן זה בטוח אוטו שנכנס באוטובוס לאוטובוס יש יותר סיכוי ל"פציעות קלות".

פורסם

כן בטח, הרי רוב בעלי ה50 סמ"ק הישנים יחסית הם תפרנים שלא ישקיעו שקל בקטנוע.

אין כאן מודעות וכשיש כלי שמיועד לחסוך כסף, אז חוסכים שם עד הסוף.

בקשר לזה שאתה מפחד ממכונית שמאחוריך - תעמוד בפקק באמצע הנתיב כמו כל מכונית ולא ראשון בפקק.

לא יתכן שיהיה צוואר בקבוק תמידי ביציאה מרמזור בגלל גרוטאות 50 סמ"ק שהצטברו אחרי קו העצירה כמו זבובים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...