Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בודק את האופציה לקנות קבריולט מהנה (בערך 100K שח)

אין לי נסיון בתחום אבל אני רוצה רכב מהנה ואמין, לא קטן (כמו המאזדה) ונראה לי ש SLK מתאימה להגדרה.

האם יש רעיונות אחרים?

למה כדאי לשים לב כשקונים רכב כזה? מחלות מיוחדות ..

האם המחירים ב יד2 מיצגים את המחיר הריאלי או לא? אני רואה מכונין שעומדות די הרבה זמן למכירה.

ומה עם תחזוקה וביטוח? זה דומה לרכב משפחתי רגיל? או יקר באופן משמעותי?

תודה

פורסם

שמע חביבי לא פלא שאף אחד לא מגיב לך,

אתה רוצה רכב קבריולט עד פה הכל טוב ויפה אבל חוץ מהSLK אתה לא מדבר על עוד רכבים אתה לא מציג עוד אופציות שיש לך בראש.

חשבת על גג קשיח,בד?

על איזה מחלות אתה מדבר בדיוק?

מה על מחלות של הגג?

אתה לא מדוייק בשום דבר שאתה רושם,נגיד היית שואל על TT או על A4 קבריולט,MX5 וכו'.

תביא דוגמאות של רכבים שאתה רוצה וככה יוכלו לעזור לך הרבה יותר מן הסתם.

פורסם

אין לי נסיון בתחום אבל אני רוצה רכב מהנה ואמין, לא קטן (כמו המאזדה) ונראה לי ש SLK מתאימה להגדרה.

האם יש רעיונות אחרים?

למה כדאי לשים לב כשקונים רכב כזה? מחלות מיוחדות ..

האם המחירים ב יד2 מיצגים את המחיר הריאלי או לא? אני רואה מכונין שעומדות די הרבה זמן למכירה.

ומה עם תחזוקה וביטוח? זה דומה לרכב משפחתי רגיל? או יקר באופן משמעותי?

תודה

תוריד את האמין מהמשוואה ,במידה ואתה מעוניין במרצדס . מדובר ברכב שלרוב עבר בידיים צעירות , עם מנגנון של גג מאוד מאוד יקר. אני משאר שהביטוח "ייפרק" לך את הכיס (במידה ואתה נהג חדש,צעיר) וכמו כן ,הרכב כבר דיי זקן ,חלפים/עבודה במוסכי מרצדס הם לא לבעלי לב חלש.

נכון ,יש פוזה ומי שייראה אותך יחשוב שהצלחת בחיים:wink: אבל הייתי ממליץ לך לקחת הרבה אויר לפני שאתה נכנס להרפתקה כזאת.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

הslk אכן בולטת ומעניקה תחושה מיוחדת לנהוג בתוכה בארצינו הקטנה,

מנוע ה2.3 קומפרסור אכן זריז,אך תחושה ספורטיווית אמיתית אין לרכב,

איכות ההרכבה היא בינונית מאוד מאחר והרכב יוצר בתקופה שמרצדס עיגלה פינות,ניתן להרגיש זאת לא רק בslk אלה בכל הרכבים שהיא יצרה בין השנים 96 עד 2004.

תחזוקה,ובכן לגבי דלק אני משאר שהצריכה היא לא היסטרית כל עוד אתה נוהג בעדינות,

ביטוח-יקר עד יקר מאוד צפה למקיף שמתקרב ל 5 ספרות,טיפולים וחלפים ניתן לעגל פינות בחלק מן הדברים וללכת למוסך לא מורשה,ולהתשמש לפעמים בחלקים לא מקוריים,אך ישנם מיקרים שאין תחליף הגון או יכולת למסוך שאינו מומחה לטפל בבעיה כלשהי וכאן מתחילה ההרפתקאה הכספית כאשר אתה ניגש למוסך מורשה לסדר תקלה אלקטרונית או תקלה בגג.

ולכן מחירי השוק יורדים כל שנה אף על פי שמדובר ברכב נדיר ונחשק התחזוקה השוטפת יקרה מאוד,ולכן מעטים יכולים לכלכל רכב שכזה,ומי שכבר יכול לכלכל רכב שכזה,לרב קונה חדש או כמעט חדש.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מציע לך להתחיל בקטן (ובמקרה גם טוב, אמין ויחסית זול לאחזקה)

ולא להתקע עם משהו די קטן (SLK) שיעלה לך ביוקר.

פורסם

קודם כל SLK היא רכב קטן.

לכן חשוב שתסביר מה כוונתך ב-"לק קטן כמו מאזדה" ומה עבורך היא הנאה מרכב.

תכליס - אם אתה מחפש גג נפתח, התנהגות מהנה, אמינות תחזוקה לא יקר - אופציה יחידה היא MX5.

תקציב שלך יביא לך דגם 2004-2005 שזה יחסית צעיר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תכליס - אם אתה מחפש גג נפתח, התנהגות מהנה, אמינות תחזוקה לא יקר - אופציה יחידה היא MX5.

תקציב שלך יביא לך דגם 2004-2005 שזה יחסית צעיר.

100K למיאטה 2005 זה מוגזם

בעיקר כשאתה מעמיד דברים בפרופורציה ומגלה שבעוד מתיחה קטנה לתקציב אתה עובר מ-NB לNC ומקבל הרבה יותר אוטו [בכל מובן] בתמורה לכסף שלך.

יש לי חבר שבימים אלה ממש מתלבט אנושות בין מיאטות NB שמורות להחריד [עליהן דורשים מחירים בלי פרופורציה] לבין מיאטה NC קצת פחות שמורה [אבל כמו שכתבתי קודם, הרבה יותר אוטו בתמורה לכמעט אותו כסף]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
תוריד את האמין מהמשוואה ,במידה ואתה מעוניין במרצדס . מדובר ברכב שלרוב עבר בידיים צעירות , עם מנגנון של גג מאוד מאוד יקר. אני משאר שהביטוח "ייפרק" לך את הכיס (במידה ואתה נהג חדש,צעיר) וכמו כן ,הרכב כבר דיי זקן ,חלפים/עבודה במוסכי מרצדס הם לא לבעלי לב חלש.

נכון ,יש פוזה ומי שייראה אותך יחשוב שהצלחת בחיים:wink: אבל הייתי ממליץ לך לקחת הרבה אויר לפני שאתה נכנס להרפתקה כזאת.

OK

אני לא נהג צעיר בכלל. אפילו די וותיק (בן 45). סתם בא לי משהוא מיוחד להתפנק בו ולחייך בכל פעם שאני נכנס לאוטו.

ברור לי שזו הרפתקאה, אני יודע לעבוד ביידים וזה אפילו חלק מהכיף אבל לא מתאים לי להלחץ מדי בשביל זה.

האם המיאטה יותר סבירה בתחזוקה וביטוח?

תודה.

פורסם
אני מציע לך להתחיל בקטן (ובמקרה גם טוב, אמין ויחסית זול לאחזקה)

ולא להתקע עם משהו די קטן (SLK) שיעלה לך ביוקר.

האם אתה מתכוון למיאטה כשאתה אומר קטן ואמין?

האם יש רעיונות אחרים?

פורסם

תודה,

כנראה וארד מה SLK.

המיאטה קצת מפחידה אותי כי היא נראית לי רכב קל ולא בטיחותי.

האם אני צודק?

פורסם
תודה,

כנראה וארד מה SLK.

המיאטה קצת מפחידה אותי כי היא נראית לי רכב קל ולא בטיחותי.

האם אני צודק?

לא, לא.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
100K למיאטה 2005 זה מוגזם

בעיקר כשאתה מעמיד דברים בפרופורציה ומגלה שבעוד מתיחה קטנה לתקציב אתה עובר מ-NB לNC ומקבל הרבה יותר אוטו [בכל מובן] בתמורה לכסף שלך.

הוויכוח שלך לא איתי - מחירון של 2005 הינו 104K ולא אני קובע אותו.

היות ולא מדובר במחבר רב זמין למכירה ביד שניה - אם רכב במצב סיבר אני לא רואה שום סיבה למה שימכרו אותו מתחת למחירון.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הבדיחה היחידה היא על חשבון ה-SLK.

כן, ברכב קטן טוב ואמין אכן התכוונתי למיאטה.

הביטוח יהיה זול משמעותית למרות שלא זו הנקודה העיקרית לפיה (אני לפחות) הייתי מחליט על רכישת מכונית.

פורסם

תרשה לי להמליץ לך על רכב קבריולה מיוחד , שאולי ימצא חן בעיניך, הגם שאינו מתאים לכל אחד.

המלצתי - סאאב 9-3 קבריולה בשנים 2003-2005 .

ראה לדוגמא :

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1486862

יתרונות : קבריולה נדירה ומלאת אופי , איכותית ובטוחה מאוד , לא קטנה מדי - אפשר אפילו להסיע מאחור (2+2) ,

מהנה לנהיגה ונוחה ,מנוע טורבו מצויין - מאפשר מצד אחד צריכת דלק שפוייה ומאידך כשרוצים ביצועים מצויינים ותאוצות ביניים מרשימות , איכות בנייה גבוהה , מראה - אלגנטי וייחודי , אבל מופנם - לא לכל טעם.

מלאת פינוקים ואיבזור ייחודי. אמינה - בהסתייגות ( ראה במשך). ספגה את רוב ירידת הערך במחירון. ביטוח זול.

חסרונות : רגישה להזנחה בטיפולים , מוסכי היבואן לא יודעים לטפל בה ועלות החלקים יקרה , אם טופלה כנדרש ע"י

אחד ממקומות היודעים לטפל בה - שווה . אם יודעים איך - ניתן לתחזקה היטב ולא ביוקר.

לא מרשימה את "העדר". רוב "מביני העיניין" - יגידו לך שאתה פראייר ועשית בחירה גרועה , כי הפירמה והרכב "זבל" / "לא אמין" / "לא סחיר" וכו'.

• תוכן חדש...