Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל אני חייב לציין שהידע של ברכבים פשוט אפסי, ממש, אז תתחשבו בזה בבקשה.

אני מעוניין בקניית רכב זול במסגרת תקציב של עד 10 אלף (בכל זאת חייל).

אני מחפש רכב אמין, שלא יבלה כל חודש במוסך, שיהיה חסכוני בדלק, ובואו נגיד שלא יהיה מכוער שאני אתבייש לנהוג בו.

הדחיפות דיי גבוהה, כי אני רוצה שהוא ישמש אותי עד סוף השירות (10 חודשים).

זהו בעיקרון, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה דגמים מתאימים לקריטריונים, ובכלל אם מישהו מוכר או מכיר מישהו

שמוכר רכב שמתאים גם שיגיד לי.

תודה :wink:

פורסם

10 אלף שקל, זה לרכב נטו? חשבת גם על ביטוח?

המלצה, שמדובר ברכב ישן אל תתפתה לשנתון גבוה או איבזור מסויים, קנה אך ורק על פי המצב המכני של הרכב.

פורסם
10 אלף שקל, זה לרכב נטו? חשבת גם על ביטוח?

המלצה, שמדובר ברכב ישן אל תתפתה לשנתון גבוה או איבזור מסויים, קנה אך ורק על פי המצב המכני של הרכב.

ברור לי שיש גם את עניין הביטוח, אני מכוון לזה שביחד עם הביטוח זה יהיה סביב ה-10, יכול לסטות קצת.

איבזור לא ממש מעניין אותי, שנתון גם לא הכי אבל נשמע הגיוני ששנתון גבוה יותר יהיה פחות סיכון,

לגבי המצב המכני של הרכב פה הבעיה, ציינתי שהידע שלי בנושא ממש נמוך, בגלל זה ביקשתי ייעוץ לדגמים מסויימים

שאיתם ידוע שיש פחות בעיות ושהם יותר אמינים וחסכוניים.

פורסם

מצטרף לבקשה.

ממה שאני יכול לעזור לך קצת (כי גם ההבנה שלי במכוניות לא משהו) אז יש את הפיג'ו 106 XSI אבל זה רק אם אתה רוצה ביצועים טובים.

ממה שאני יודע האוטו חיסכוני מאוד מבחינת דלק.. מבחינת אמינות לא כל כך.

אבל אם אתה מחפש משהו סטנדרטי לא בשביל הביצועים.. אז אני לא כל כך מבין :) מקווה שיעזרו לשנינו.

פורסם

כדאי שתדע שה10,000 ש"ח שאתה מתכוון להוציא על רכישת הרכב הם כנראה רק ההתחלה.

מיד לאחר הרכישה מתחילות ההוצאות הגדולות באמת - ביטוחים (כ3500 ש"ח לשנה, במקרה שלך), טסט, תיקונים, בלאי וכמובן דלק. אני לא נכנס לך לכיס, אבל אם אין לך הכנסה קצת יותר גדולה ממשכורת צבאית וזה כל התקציב שלך - רד מזה.

בתקציב כזה (פחות מ7K ש"ח), אין רכב ספציפי מומלץ. חשוב לחפש מכונית טובה, שמורה ותקינה ככל האפשר. הדגם המדויק פחות משנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב כזה (פחות מ7K ש"ח), אין רכב ספציפי מומלץ. חשוב לחפש מכונית טובה, שמורה ותקינה ככל האפשר. הדגם המדויק פחות משנה.

+1

יש מבחר רכב של רכבים בתקציב, מאונו פיאסטה שרייד סוויפט ועד סובארו ("פשע") לאונה דייהו רייסר ועוד.

אני ממליץ ללכת על הקטנים יותר מכיוון שהם חסכוניים יותר בדלק, וכמובן עם אתה מוצא רכב שמור אל תתפשר עליו.

ואל תתפתה לכל מיני איבזור חשמלי רכבים עם חלונות חשמל הגה כוח וכל מיני דברים, מזגן ומערכת וכל השאר מיותר, היום כל ביקור אצל החשמלאי זה חור בכיס במיוחד שאתה חייל.

פורסם
ממה שאני יודע האוטו חיסכוני מאוד מבחינת דלק.. מבחינת אמינות לא כל כך.

אבל אם אתה מחפש משהו סטנדרטי לא בשביל הביצועים.. אז אני לא כל כך מבין :smile: מקווה שיעזרו לשנינו.

אני לא מחפש ביצועים אחי, ואמינות זה הדבר העיקרי שחשוב לי אז לא נראה לי שהפיג'ו רלוונטית :\

מיד לאחר הרכישה מתחילות ההוצאות הגדולות באמת - ביטוחים (כ3500 ש"ח לשנה, במקרה שלך), טסט, תיקונים, בלאי וכמובן דלק. אני לא נכנס לך לכיס, אבל אם אין לך הכנסה קצת יותר גדולה ממשכורת צבאית וזה כל התקציב שלך - רד מזה.

כן אני מודע לזה.. אני לוקח בחשבון שנגיד אני אקנה רכב ב-5-8 אלף, בתקווה שהוא במצב טוב, אם לא אז איזה 2-3 אלף תיקונים,

ועוד איזה 3-4 אלף כמו שאמרת על ביטוח.. דלק אני מאמין שאני אסתדר, אני לא אסע כ"כ הרבה, בעיקר בתוך הבסיס, וגם בגלל

זה אני מחפש רכב חסכוני בדלק יחסית. אז כן אני מודע להוצאות, אבל דיי חשוב לי לקנות רכב עכשיו ולהעביר את השנה האחרונה בכיף. בכל זאת בסיס חייל אוויר ועכשיו אני מקבל אישור כניסה עם רכב, ת"ש :-D

אל תתפתה לכל מיני איבזור חשמלי רכבים עם חלונות חשמל הגה כוח וכל מיני דברים, מזגן ומערכת וכל השאר מיותר, היום כל ביקור אצל החשמלאי זה חור בכיס במיוחד שאתה חייל

כמו שאמרתי, ממש לא מעניין אותי איבזור, חלונות הכי בקטנה.. מה שכן מזגן ממש חשוב לי, אני בן אדם שממש סובל מחום וקיץ, ומערכת תמיד טוב! אם לא אני קונה בנפרד.

יש מבחר רכב של רכבים בתקציב, מאונו פיאסטה שרייד סוויפט ועד סובארו ("פשע") לאונה דייהו רייסר ועוד.

סבבה זה נותן לי כיוון, תודה :]

• תוכן חדש...