Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנת 93 ב18,500 מה דעתכם? וואו!! רואה מוסכים? רק אם מביאים אותה לשם! צריכת דלק? לא, צריכת שתן! וסתם כך מה זה אומר שזה 93? בואי נחשוב ביחד מה זה אומר 93'?! ד"א הגיר חדש תתחדש!.

את מבקשת מאנשים שיקדישו מזמנם בכתיבת הודעות ייעוץ. אולי תקדישי מזמנך בניסוח הודעה כמו שצריך?!

בהצלחה!

פורסם

לדעתי זהו סתם אוטו יקר ,והוא לא שווה את המחיר .

האמינות שלו טובה למדי.

צריכת הדלק מאוד גבווה,(מנוע 2000 סמ"ק מיושן).

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

זהו רכב ל 6 נוסעים בתקציב דל, שלא נוסעים הרבה (צריכת דלק).

האמינות בסך הכל טובה.

כאשר תראו את הרכב, יהיה לכם מושג על מה מדובר (מודל 1993).

יש רכבים שמורים (חיצונית) ויש כאלה שבקושי אפשר להאמין שזה עדיין נוסע..

בדרך כלל מראה חיצוני נותן אינדיקציה גם לגבי המצב הכללי (אלא אם הרכב נצבע כולו).

המשמעות של השנתון - חייב להביא לטסט אישור בלמים ממוסך מורשה משרד התחבורה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
את מבקשת מאנשים שיקדישו מזמנם בכתיבת הודעות ייעוץ. אולי תקדישי מזמנך בניסוח הודעה כמו שצריך?!

בהצלחה!

אם אתה לא רוצה לעזור אז פשוט אל תעזור!

פורסם

דבר ראשון תודה לכם על העזרה,

דבר שני: אמרו לי שצריכת הדלק שלו היא כמו המאזדה לאנטיס 98' שלי, משמע: 1:8, האם זה נכון?

וזה אוטו ל7 מקומות, כך הבנתי לא 6.

ובאמת חיצונית הוא נראה טוב מאוד.

יש לכם הצעה לאוטו טוב אחר ?

תודה

פורסם

כתבתי ל6 כי בדרך כלל צריך גם בגאז' (לעגלות, תיקים ועוד).

אין בעיה לנסוע עם 7 בספייס וואגן.

אם הרכב נראה טוב, כדאי להכניס אותו למוסך, שמכיר את הרכב לצורך קבלת מצב מכאני שלו.

אני לא חושב שיש הרבה אופציות אחרות בתקציב שלכם ומכונית עם יותר מ 5 מקומות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דבר שני: אמרו לי שצריכת הדלק שלו היא כמו המאזדה לאנטיס 98' שלי, משמע: 1:8, האם זה נכון?

זה נתון מאוד אופטימי ותלוי במצב הרכב. אני משער שתראי צריכה גרועה יותר בלפחות ק"מ אחד לליטר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בס"ד

שלום לי יש מיצובישי SW 2001 צריכת הדלק בעיר היא בין 1:5 עד 1:7 תלוי האם האם נוסעים הין ערים? האם מפעילים מזגן ? כמה מאיצים ?

בד"כ מחוץ לעיר 1:10.

רכב אמין מאוד אם שומרים עליו (טיפולים בזמן) רק לתדלק ולנסוע.

כל טוב

פורסם
מה דעתכם?

מדובר ברכב מיושן ולכן דעתנו יכולה להיות אך ורק על רכב פרטני שתציגי, באופן כללי, מדובר ברכב אמין ביסודו אבל זה רק פקטור של מה שהוא עבר ב 20 השנים שהוא על הכביש. אתה ערה לעניין שאת צריכה לבצע רישוי פעמיים בשנה?

זו גם טירחה, גם הוצאת אישור רכב מיושן (או אישור בלמים) מהמוסך, מה שהרבה פעמים גורר הוצאה כספית על האישור ועל התיקונים וגם גורר הוצאות כספיות על רג'קטים שנמצאים ברכב בבדיקה.

רואה מוסכים?

כאמור, הכל תלוי בתחזוקת הרכב אבל ככלל, רכב שנת 93 עלול לראות מוסך מידי פעם, זה רק טבעי.\

וסתם כך מה זה אומר שזה 93?

זה אומר שהוא כבר מתגלגל על הכביש 20 שנה. בתחזוקה מעולה זה יהיה רכב סביר, בתחזוקת שבר זה עלול להיות בור של כסף.

ד"א הגיר חדש.

מצוין.

אולי תפרטי את התקציב וננסה להמליץ על משהוא עדיף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...