Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש בין 10K-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו ראשון, יש לי בערך 20 אלף שקל, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הכל ומומלץ בעצם כמה שפחות - בין 10K ל15K.

שיהיה חסכוני בדלק, אמין (שאני לא אצטרך ללכת למוסך כל שני וחמישי לשפוך על זה ים כסף), פוזה גם די חשובה וכמובן גם שיהיה כיף ומהנה לנהוג בו ולא איזו גרוטאה.

מה כדאי ?

חשבתי על פג'ו 106 ראלי, אבל ירדתי מזה כשהבנתי שמוכרים אותה הרבה מעל המחירון, נכון ?

אולי 106 רגילה ?

תודה רבה מראש על העזרה

פורסם
אני מחפש אוטו ראשון, יש לי בערך 20 אלף שקל, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הכל ומומלץ בעצם כמה שפחות.

שיהיה חסכוני בדלק, אמין (שאני לא אצטרך ללכת למוסך כל שני וחמישי לשפוך על זה ים כסף), פוזה גם די חשובה וכמובן גם שיהיה כיף ומהנה לנהוג בו ולא איזו גרוטאה.

מה כדאי ?

חשבתי על פג'ו 106 ראלי, אבל ירדתי מזה כשהבנתי שמוכרים אותה הרבה מעל המחירון, נכון ?

אולי 106 רגילה ?

תודה רבה מראש על העזרה

קנה לך אונו 1400 שנת 96 ותצא לך עם 5 אלף עודף ליישור קו או כל דבר אחר, מאוד חסכונית בדלק, דיי אמינה (מהניסיון שלי לפחות), ודיי מהנה לנהיגה (למרות ש205 מהנה יותר).

פורסם
אני מחפש אוטו ראשון, יש לי בערך 20 אלף שקל, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הכל ומומלץ בעצם כמה שפחות.

מה כדאי ?

אולי 106 רגילה ?

תודה רבה מראש על העזרה

קנה לך אונו 1400 שנת 96 ותצא לך עם 5 אלף עודף ליישור קו או כל דבר אחר, מאוד חסכונית בדלק, דיי אמינה (מהניסיון שלי לפחות), ודיי מהנה לנהיגה (למרות ש205 מהנה יותר).

פורסם

אז לא כדאי באמת לקנות 205 ?

אני רואה שהמחירון של אונו שנת 96 1400 סמ"ק גרסה S-70 זה 18,700 שקל :\

אני רוצה בין 10K ל15K, מומלץ כמה שפחות כי יש גם ביטוח וכל זה

פורסם
אז לא כדאי באמת לקנות 205 ?

אני רואה שהמחירון של אונו שנת 96 1400 סמ"ק גרסה S-70 זה 18,700 שקל :\

אני רוצה בין 10K ל15K, מומלץ כמה שפחות כי יש גם ביטוח וכל זה

18000? באיזה מחירון אתה בדיוק מסתכל? (אני זוכר שהיא עלתה 15 אלף אבל יכול להיות שאתה צודק), בכל מקרה אם היא יקרה לך תרד בשנתון (שנת 95 ו 94), ואז ישאר לך מספיק כסף גם לביטוח וליישור קו (אם צריך).

בקשר ל205 אוטו מצויין, התנהגות יותר טובה משל האונו, וגם יותר כיפית לנהיגה, (אבל אם אני לא טועה עולה יותר מהאונו).

את הראשונה מביניהם (אונו או 205) שתמצא במצב טוב, ומטופלת היטב תיקח.

פורסם

אוקיי תודה רבה גם אני נכנסתי ללוי יצחק עכשיו וגם ראיתי מחיר דומה :)

אתה אומר שעם האונו אני יהנה ? היא נראית טוב ? אפשר לקבל תמונה של השנתון ההוא (חיפשתי בגוגל אבל זה קצת קשה לדעת אם זה בדיוק העיצוב של השנתון הזה)

ולא כדאי לקחת שנתון 95 ולחסוך קצת ?

אני אצטרך ליישר קו ?

ושאלה קצת יותר כללית :

כשאני אוכל לנסוע לבד אני כבר אהיה בי"ב, ותישאר לי רק שנה לפני הצבא - כדאי לקנות ? יכול להיות שייקחו אותי לאיזו יחידה קרבית בצבא ואני לא אוכל לנסוע עם האוטו כמעט בכלל והמחיר שלו ירד בצורה דרסטית כשאני ארצה למכור אותו...

תודה שוב ! :D

פורסם
ולא כדאי לקחת שנתון 95 ולחסוך קצת ?

אני אצטרך ליישר קו ?

ושאלה קצת יותר כללית :

כשאני אוכל לנסוע לבד אני כבר אהיה בי"ב, ותישאר לי רק שנה לפני הצבא - כדאי לקנות ? יכול להיות שייקחו אותי לאיזו יחידה קרבית בצבא ואני לא אוכל לנסוע עם האוטו כמעט בכלל והמחיר שלו ירד בצורה דרסטית כשאני ארצה למכור אותו...

תודה שוב ! :D

האוטו שתמצא במצב יותר טוב תקנה... אם תראה ממש מציאה שנת 96 אולי יהיה לך שווה להשקיע טיפה יותר...

אונואים יש מספיק, אז אל תלך על האוטו הראשון שאתה מוצא...

בקשר ליישור קו, זה תלוי במצב של האוטו... למרות ששמנים ופילטרים מומלץ להחליף ישר (אלה אם אתה יודע שהבעלים החליף אותם חודש לפני המכירה)

בקשר לשאלה האחרונה, לא יוכלו להגיד לך אם כדאי או לא. כל אחד מבזבז את הכסף שלו אחרת, אם אין לך בעיה לבזבז על אוטו כמה אלפים במשך השנה אז לך על זה....

Scooby WRX

פורסם

לפי דעתי לך תקנה לך איזה סובארו ג'אסטי.

רכב מאוד אמין, זול לתחזוקה וסחיר בצורה מדהימה.

אם תקנה אחת שמורה, תוכל למכור אותה דיי בקלות עוד שנה.

פורסם

אפשר תמונה של סובארו ג'אסטי ?

מה לגבי פורד פיאסטה שנת 95-96 ? ככה היא נראית לא ?

fiesta6.jpg

אם כן אז היא ממש הרבה יותר יפה מפיאט אונו ולפי מוטוקאר שנת 95 עולה 14,400 ש"ח, בכלל לא רע

פורסם

אני רואה שהרבה ממליצים עליו

איך כותבים ג'סטי באנגלית ?

עריכה :

מצאתי תמונות שלו.. שמתי לב שיש גרסה ישנה יותר ויש גרסה יותר חדשה כמו זו : justy.jpg

מאיזה שנתון הישנה ומאיזה שנתון החדשה ?

והאם כיף לנהוג בה ?

תודה רבה

• תוכן חדש...