Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קרוב משפחה מחו"ל מגיע עם חברתו לחופשה קצרה בארץ של כמה ימים החל מסוף השבוע הקרוב.

הוא והיא באזור גיל ה 40 ומאוד אוהבים לרקוד סלסה.

אשמח להמלצות על מועדוני סלסה באזור ת"א (הכי טוב בתל אביב עצמה) המתאימים לטווח גילאים זה.

אה, רלוונטי ליום שישי או שבת.

תודה ולילה טוב !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
חשוב לי להבהיר דבר אחד: גברים אמיתיים לא רוקדים סלסה.

עד כאן תרומתי לנושא. איחלתי לחיילת הצלחה בהמשך דרכו.

:viking:

תשמע, אני לא יודע איך אתה מגדיר גבר, אבל הבנאדם נראה מצויין בגיל 40, אוהב ללכת לים, לטייל, לבלות, לשתות, יודע להעריך אוכל טוב, איש שיחה מעניין ובנוסף גם מחזיק בחברה רוסיה-גרמניה שנראית טוב (לא, לא יועלו תמונות).

אם זה לא גבר, מי גבר ?! :wink:

:lol:

ובבקשה, לאחר הקטע ההומוריסטי (וגם עובדתי, בחלקו), בואו נחזור לנושא השרשור המקורי... :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש לך את מועדון הזירה בת"א ,רחוב יגאל אלון. ימים שלישי ושבת,לימוד מתחיל ב 9:05 ואח"כ מסיבה. כניסה 40 ש"ח.

יש לך את מועדון ביילטינו בת"א,רחוב קרליבך,ימים ראשון,שלישי ורביעי,לימוד משעה 9:00 בערך ואח"כ מסיבה,כניסה 40 ש"ח.

אלה המומלצים ביותר מבחינתי.

יותר צפונית,יש לך את "רוטב סלסה" בכפ"ס ,את ה"רבקה" ליד נתניה.

פורסם

הייתי רוקד שנים בזירה, אבל המוזיקה שם והכל נהיה כבר שגרתי ומשעמם.

הם עושים בקיץ בחוף ראשון בחינם , שווה לך לבדוק את זה, מתי זה נפתח.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...