Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב,ישנו מאמר מצויין לפי דעתי בשרשורים הדביקים שנקרא:עשרת הדברות למשפר המתחיל .כדאי שתדפדף בו ואז תבין כבר אם הערכה הזאת שווה משהו או לא.

פורסם

תקנה 620TI, לא מבין מה ההיגיון בלשפר 620SI כשיש רכב זהה עם גיר ידני בגרסת טורבו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

טוב תודה רבה על העזרה רציתי לדעת עם כשאני יתקין קיט טורבו אני יצטרך לחזק ועם כן כמה יכול לעלות לי כול הסיפור של הטורבו עם החיזוקים .

כמה כוחות סוס זה יכול לעלות לי ולהזכיר מדובר ברכב אוטומט .

פורסם
טוב תודה רבה על העזרה רציתי לדעת עם כשאני יתקין קיט טורבו אני יצטרך לחזק ועם כן כמה יכול לעלות לי כול הסיפור של הטורבו עם החיזוקים .

כמה כוחות סוס זה יכול לעלות לי ולהזכיר מדובר ברכב אוטומט .

ובדיוק בגלל זה אמרו לך שעדיף את הגרסא של הטורבו הידנית

ואני יציע לך משהו: לא שווה לשפר מנוע שקיימת לו גרסא יותר חזקה בשוק,

ז"א אם יש רובר כזו עם גרסאת טורבו ועוד ידנית,

לך עליה במקום לזרוק עשרות אלפי שקלים בנסיון להביא אותה לקצות הרגליים של גרסאת הטורבו..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
כול הקטע שאני רוצה להשאר עם המנוע של האקורד .

אז תחפש קיט טורבו למנוע F של הונדה(אקורד), לא רובר...

קו---------------------------------------

פורסם

תגידו מישהוא יודע אם זה בכלל חוקי ?להביא לארץ קיט שלם מEBAY ,אם יכניסו אותו בלי בעיות.(יודע שזה פורום לא לשאלות קאלה אבל על הדרך יהיה טוב אם תסבירו בקטנה על מותר\אסור)

תודה מראש.

פורסם

רציתי לדעת מה אני אמור ליכתוב כדי לחפש את הקיט הזה שמתאים להונדה .

ומה אני אמור ליכתוב כדי לחפש ציפ להונדה .

ורציתי לדעת אך אני מחפש צינורות סליקון כחולים למנוע הונדה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...