Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בצער וביגון רב:roll: אני נאלץ להיפטר מהפונטו 2004 שלי מכיוון שאשתי עשתה רישיון על אוטומט!

חוץ מערכו הסנטמנטלי של הרכב אני מוותר גם על המערכת שהייתה לי - מקדימה קומפוננט של MOREL, מגבר BLAUNKPUNKT וסאב של PIONEER.....

ביונדאי יש לי טייפ של PANASONIC 4X50

מבקש המלצה לזוג רמקולים 6.5 קדימה ואחורה, לא רוצה קומפוננט כי אני לא אוכל לנצל אותו כמו שצריך ללא מגבר.

האם יש חשיבות לעוצמה ולמספר-WAY מקדימה או מאחורה?

אני מתלבט בין 3 זוגות רמקולים (הראשונים שמופיעים ב ZAP..)

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db25457=58868&db25692=58877

על מה אתם ממליצים? קומבינציה של רמקולים או שילוב של שונים?

תודה!

פורסם

במידה ויש לך קומפוננט של סדרת פאנצ' הישנה של רוקפורד על מגבר מספיק טוב...

לפותח הת'רד - עדיף מערכת מוגברת עם מגברים ישנים וזולים מיד 2 מאשר ההגברה הבסיסית של הHU... זו הדיעה שלי לפחות.

אולי יש אפשרות למתוח קצת את התקציב? מה התקציב אפרופו...

ורדיו טייפ - הגיע הזמן לחזור שוב לעתיד (קצת קצת קדימה) לעידן הCD שכבר היום בקרב רבים נחשב פינת מוזיאון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
במידה ויש לך קומפוננט של סדרת פאנצ' הישנה של רוקפורד על מגבר מספיק טוב...

לפותח הת'רד - עדיף מערכת מוגברת עם מגברים ישנים וזולים מיד 2 מאשר ההגברה הבסיסית של הHU... זו הדיעה שלי לפחות.

אולי יש אפשרות למתוח קצת את התקציב? מה התקציב אפרופו...

ורדיו טייפ - הגיע הזמן לחזור שוב לעתיד (קצת קצת קדימה) לעידן הCD שכבר היום בקרב רבים נחשב פינת מוזיאון...

התקציב הוא לא הבעיה, העניין שהגטס תהיה אצלי לתקופה של שנה-שנתיים ואז אני מתכוון להביא משהו יותר סימפטי... אני לא רוצה לקנות מערכת לגטס כי לרכב שונה תתאים מערכת שונה ובכלל.. לא בא לי

לכן אני רוצה רביעיה של רמקולים בינוניים בדלתות, לא להתפרע אבל גם שלא יציק לי באוזן כמו הרמקולים המקוריים 700-800 ש"ח

ולעניין ה"רדיו טייפ" (מה לעשות, אני מה-OLDSCHOOL ) כמובן שהתכוונתי לMP3, אפילו יש לו יציאת AUX

יאללה תמליצו בכיף!!!

פורסם

אני ממליץ לקנות רמקולים 6*9 כמה שיותר זולים ולחתוך את הקואקסים לכל המידריינג'ים והטוויטרים המעפנים שנמצאים שם...

לקפוץ לחנות לתיקון רמקולים כמו דואק יום טוב למשל ולבקש ממנו שיתן לך סליל שיחתוך את הרמקול הזה ב4 אוהם בנקודת חיתוך של גג 1 קילוהרץ רצוי שלא ינגן יותר מ400 הרץ.

הרמקולים האלה יתנו לך ככה בעיקר באס.

או לפחות רק לחתוך מהם את הרמקולים האחרים ולהשאיר רק את הממברנה הראשית...

לשים מקדימה סט פולס שעד כמה שזכור לי צריך לעלות סביבות ה550 ש"ח - אמור להכנס לך בתקציב וזה ישמע לא רע בכלל יחסית להגברה מקורית של רדיו דיסק ו6*9 שנותנים בעיקר באס.

אבל זה רק אני וכן... אני פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...