Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית חיפושית כדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וצהורים טובים אז ככה אני בן 16 ועוד שנה אני מוציא רישיון ושנה לפני אני רוצה לעשות פרויקט על פולקסווגן חיפושית שנת 72 מצב נסיעה עם טסט עם הכל עכשיו אני שואל אותכם עם זה שווה להשקיע שנה לשפץ אותה למצב חדיש וכמה בערך יעלה לי הפרויקט הזה מבחינת מנוע אין מה לגעת רק קוסמטית בפנים בחוץ ראיתי תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** ודרוש שיפוץ קוסמטי כדי תודה רבה לעוזרים אשמח לתגובות טובות

פורסם

הכל תלוי לאיזה מצב אתה רוצה להביא את החיפושית.

כנס לפורום חיפושיות בתפוז תגלוש בארכיון גם .. יש שם את כל התשובות

בהצלחה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

היי,

קשה להעביר את "כל התורה על רגל אחת".

אני מציע שאם תוכל, תבוא למפגשים של מועדון 5 או של מועדון חיפושיות. ששם תוכל לדבר עם החברים. הדבר יאפשר העברת הרבה מידע וקשרים שיעזרו לך בקבלת ההחלטה.

בהצלחה!

שלמה דן גדרון

פורסם

אז ככה אני רוצה להביא אותה למצב שתיראה טוב היא לא זקוקה לטיפול מנוע רק קוסמטיתי עכשיו עם כדי לעשות את הוא לחכות שנה ולקנות רכב יותר חדיש

פורסם
עם זה שווה להשקיע שנה לשפץ אותה למצב חדיש וכמה בערך יעלה לי הפרויקט הזה

אם יש לך כסף, יכולת טכנית וזמן, ותהנה מזה - אז זה כדאי.

אם אין לך כסף, אין לך זמן ואין לך יכולת טכנית - אז זה לא כדאי.

כדי לדעת כמה זה יעלה צריך לדעת שני דברים.

1. מה מצב הרכב היום.

2. לאיזה מצב אתה מתכוון להגיע איתו.

חפש בשרשורים שהופנית אליהם, ואם יש לך שאלות נוספות, כבד את הפורום ואת עצמך, וכתוב עם סימני פיסוק, בצורה קריאה. תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...