Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמי שוב מחפשת רכב, אחרי שלא קנתה בחיפושים הקודמים. עכשיו היא בחופש והחליטה (שוב) שהגיע הזמן להתחדש.

אז..

הכנסתי את הקריטריונים ליד 2 כדי לראות מכוניות בטווח המחירים, ואין יותר מדי אופציות ראויות.

הדגשים: בטיחות (ESP+), חסכון ואמינות.

ולשם שינוי, אוטומטית.

התקציב כפי שנכתב, עד 60K.

הסתכלתי על: סיריון, קליאו 2007, מיקרה, C4, גרנדה פונטו (רובוטית).. ודי נמנעתי מהמשפחתיות למינהן.

אבל לכל אחת חסרונותיה ורובן לא מאובזרות בטיחותית מספיק.

בקיצור-

על איזו מכונית (מנוע 1.4-1.6- חסכונית בדלק, לא גדולה, בטיחותית ואמינה) כדאי להתביית? כל מה שעולה לכם בראש..

ככל שאני מחפשת יותר, אני רק מוצאת יותר מינוסים ותקלות.. בכל רכב.

תודה, ואמן שהפעם יסתיימו החיפושים ברכישה!

פורסם

הגרנדה פונטו גם הרובוטית היא הבחירה שאני הייתי עושה. אין לך מה לדאוג כל כך בנוגע לגיר, עניין של נסיעה או שתיים ומיד מתרגלים אליו, את התמורה שלו תרגישו (או שלא) בכל תידלוק. גם בנוגע לאמינות של הגיר הזה- דווקא בפיאט כמעט ואין בעיות איתו, כמו כן מבין כולם הגרנדה הכי בטוחה.

ואם אני מסתכל שוב על הדרישות שלך: "בטיחות (esp), חיסכון ואמינות" אז הגרנדה מתאימה בול.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני דווקא חושב שמומלץ להתרחק מהגיר הרובויטי הוא להתנסות בו היטב טרם הרכישה, הוא לא מתאים לכל אחד ועלול להציק.

אם תמצאו קליאו פרטית במצב טוב היא תתאים מאוד לדעתי, כדאי לחפש בקרסו טרייד שזה הטרייד אין של היבואן שמציע אחריות דיי מקיפה גם על הרכב המשומש.

מדובר ברכב מרווח למדי ונעים לנסיעה. חסרונותיו הם תא נוסעים מעט פשוט ואיבזור לא עשיר במיוחד.

הסיריון כפי שציינתי בעבר גם כן מתאימה, כדאי רק לבדוק ממתי הגיעו הדגמים עם בקרת היציבות ולסנן מודלים בהתאם.

בהצלחה.

פורסם

אני קניתי לאחרונה סיריון 2008 עם 90 אלף ק"מ ב-60 אלף בול מליסינג.

בובה של אוטו אני מבסוט, 4 כוכבי בטיחות, 2 כריות אוויר, מרווח, חסכן.

נשמע לי בול בכיוון שלכם

פורסם
אני דווקא חושב שמומלץ להתרחק מהגיר הרובויטי הוא להתנסות בו היטב טרם הרכישה, הוא לא מתאים לכל אחד ועלול להציק.

אם תמצאו קליאו פרטית במצב טוב היא תתאים מאוד לדעתי, כדאי לחפש בקרסו טרייד שזה הטרייד אין של היבואן שמציע אחריות דיי מקיפה גם על הרכב המשומש.

מדובר ברכב מרווח למדי ונעים לנסיעה. חסרונותיו הם תא נוסעים מעט פשוט ואיבזור לא עשיר במיוחד.

הסיריון כפי שציינתי בעבר גם כן מתאימה, כדאי רק לבדוק ממתי הגיעו הדגמים עם בקרת היציבות ולסנן מודלים בהתאם.

בהצלחה.

יש לי בעיה אם האמירה הזו שאני ממשיך לישמעו זמן רב, גם לפני שקניתי את הגרנדה שלי מדיוני הפורומים וכתבות כל הזמן חוזרים על זה ומפחידים אנשים מהגיר הרובוטי! אבל אני לא מבין על מה המהומה!

לאחי יש קווליר קופה והוא רגיל אך ורק לאוטומטי ואני אומר לכם הוא ממש לא מרגיש הבדל בגיר הרובוטי בפונטו( אני מבין שבטויוטה זה סיפור אחר לגמרי) שהלכתי לעשות נסיעת מיבחן בגרנדה פונטו ממש חששתי וחשבתי אני ארגיש טילטולים וכל השטויות שנאמרו אבל איזה פלא! אין כלום ! העברות חלקות גם בנסיעה רגילה וגם בקיקדאון הוא מעביר חלק ויפה כמו אוטומט(ולא צריך לעזוב גז בין העברות כמו בטויטה :wink:)

רק הקטע עם הזינוק בעליה- אם עוזבים ברקס ומחכים לבוא המשיח אז הרכב יתדרדר ואם נוהגים בצורה הטיבעית ועוברים לגז מיד שעוזבים ברקס הוא לא מספיק ביכלל להיתדרד- מה גם שהתיבה ממש עוזרת למנוע וצריכת הדלק וניתן לתפעל אותו כמו אוטומט/ידני וידני -גם שהוא על אוטומט אתה יכול לימשוך למעלה או למטה ולהעביר להילוך הרצוי.

אני כבר עברתי עם הגרנדה שלי 1500 ק"מ ואני ממש מרוצה וכך גם כולם(שבהתחלה היו ממש אנטי כלפי הפונטו כי הם חשבו כמו כולם שיורדים על פיאט)

אין מה לפחד מגיר רובוטי של הגרנדה -תנסו ולא תיצטערו!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אכן הגיר בטויוטה גרוע הרבה יותר, ממש מביא לי את הסעיף לעלות לנסיעה ברכב כזה.

גם לגיר של פיאט לא הייתי קורא חלק, העברות ההילוכים בהחלט מורגשות אבל הן מהירות הרבה יותר וזה פחות מציק.

פורסם

אם אתם לא מוכנים להתפשר על בקרת יציבות ESP ו 5 כוכבים במבחן הריסוק, תחפשו קליאו 3 מודל 2007:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21423&Year=2007

אם כן תתפשרו על בקרת יציבות, ו 4 כוכבים הבטיחות מספיקים , תחפשו סיריון (שכבר המליצו לכם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאלטו יש 4 כוכבי בטיחות ולא 4. במבחן בדקו את הגרסא ללא ה- ESP וצויין במבחן שאן היה לה ESP היא הייתה מקבלת 4 כוכבים . לארץ היא מגיעה רק עם ESP בכל מקרה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...