Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות רכב ראשון שיהיה בבעלותי. אבל אני לא יודע כל כך איך לסדר את התקציב בעניין הזה

על איזה שנתון ללכת ואיזה רכב ( גודל, סוג)

רציתי לשאול אתכם מה אפשר לעשות בנידון. מה שאני יודע לגבי עצמי זה שאני רוצה להיות נייד...

בעניין התקציב יש לי גמישות איתו ובכל זאת אני לא מעוניין להוציא סתם כסף. מבחינתי הניידות היא העיקר ולא פחנועים. נסיעות בצפון הארץ.

אני גם מעט חושש להוציא הרבה כסף על דבר שאני לא לגמרי מבין בו (מכוניות).

אשמח לקצת הבהרות בנושא אם יש לכם.

המחשבות שלי נעות באזור אולי איזה טנדר טוב?

תודה וחג עצמאות שמח שיהיה לכם

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

קשה להתחיל לעזור לך בלי תקציב, וזה משהו שאתה ורק אתה יכול לקבוע. מה זה אומר גמישות? הגמישות שלך מגיעה לכל היותר ל100K ש"ח? ל 53K ש"ח? 5600 ש"ח והמסטיקים עלינו?

טנדר עולה יותר באחזקה שוטפת ובדלק, כך שאם אתה לא מוביל מטענים כדאי שתוותר עליו ותבחר רכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא אוהב את הרכב הזה... :|

משהו אחר..

אני מתאר לעצמי שיש הבדל בין 10K ל 20K לכן אני שואל אם כדאי לי לקנות ב20K או ב10K

איך יתבטא השינוי הרי גם כך אלו רכבים יד שלישית ורביעית?...

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

אם יש לך אפשרות לרכוש רכב ב20K ש"ח אז כדאי שתרכוש רכב ב20K ש"ח ולא ב10K ש"ח.

הנה שלוש סיבות טובות לעשות את זה (ואני בטוח שיש עוד):

א. בטיחות - ברוב המקרים רכב חדש יותר יהיה בטוח יותר, במיוחד כשהפרש התקציב מספיק גדול כדי לעלות דור אחד למעלה.

ב. אבזור טוב יותר.

ג. מודל חדש יותר, שמשמעותו בדרך כלל גם פחות קילומטרים ופחות בלאי לרכב. זה מסתכם בסופו של דבר בעלויות האחזקה השוטפות.

אופציה נוספת מלבד הפונטו - פורד פיאסטה.

פורסם

מה לגבי סוזוקי בלנו?

אני רואה מודעה - 96' ידני - טסט לשנה( אם זו לא טעות) ב 12K "גמיש קצת".

במודעה אחרת אני רואה מודל 2000 ידני ב 20K.

מאזדה 323?

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

אוקיי

רנו קליאו , 205 , סוזוקי בלנו. 10K- 15K

שווה ללכת על בלנו במצב טוב?

אני רואה שה 205 נמכרות במחיר נמוך

ואיך הקליאו ?

סליחה על הבלגן בשרשור אבל אתם רואים שאני משתפר

לילה טוב:-)

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

שווה ללכת על בלנו במצב טוב?

שווה למי?

הבאלנו היא מכונית בינונית ומטה, וזה לפני שהזכרתי את ה"בטיחות" שלה.

205 היא אופציה לא רעה, בתקציב שלך אפשר למצוא אחת מהשנתונים האחרונים והאיכותיים יותר. אבל גם היא לא ממש בטוחה (אין כריות אוויר, ABS) ותא הנוסעים שלה מיושן. מצד שני, היא נוחה ומהנה לנהיגה כמו ש100 בלאנו יחד אף פעם לא יצליחו להיות.

פורסם

אני ממליץ לך לעשות קצת סדר בבלאגן.

ציינת פה שהסכום הזה כולל הכל. אני לא חושב שמישהו יוכל להמליץ לך על רכב ב20 אלף כולל הכל מכיוון שנכנס פה עניין הביטוח(משתנה מנהג לנהג), ישור קו שאף אחד לא יוכל להגיד לך כמה זה יהיה במדויק, בדיקות לפני קנייה וכו'.

אני מעריך שהסכום שלך נטו לקניית רכב יעמוד על לא יותר 13 אלף וזה בהערכה מאוד גסה.

הייתי ממליץ לך גם לעשות חיפוש בפורום לגבי כל אחת מהמכוניות כי הן הוזכרו כבר אינספור פעמים.

פורסם

תראו

התקציב הוא עד 10K לקניה

היה חבר עם סוזוקי בלנו שמאוד המליץ עליה

106 גם נראית לי.

מה אתם מציעים לי לעשות?

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

לך על כיוון ה-106 או ה-205 הידניות (את הבלנו, שברוב המקרים מגיעה כאוטומט, תעזוב בצד),

תתגמש בנושא הבטיחות (כי אי אפשר לאכול את כל העולם בתקציב שלך), בדוק כבר עכשיו את עלות הביטוחים שיעלו לך, חפש לך רכב עם נתונים הגיוניים, גש למכון בדיקה, וא"כ למוסך לקבלת הצעה ליישור קו התחלתי.

כאן כבר יהיה לך את מירב הנתונים הכספיים ותדע איכן אתה עומד.

אני עם לאון בדעה על התקציב נטו לרכב- 13K כי אני מאמין שב-7K הנותרים תוכל לעשות ביטוח ויישור קו (במידה והרכב אכן במצב מתאים וסביר לשנתון שלו). (זוהי הערכתי בלבד).

פורסם

האמת שבלנו ראיתי ידנית..

אז שווה להשקיע 15-17K סה"כ על פגו 106

זה אוטו טוב שיכול לעשות כל סוגי הנסיעות? למה כ"כ קשה לקנות רכב?.....

peugeot 206 xs 1.6 '99

• תוכן חדש...