Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב פה מאחר שמכרתי את הרכב שלי עם כל המערכת שהייתה בו אז אני נאלץ לקנות חדש.

חשוב לציין שאני לא מחפש להזיז את כל הרכב , אלה שמיעה סבבה.מעדיף להשקיע בשיפורים לרכב.

שאלתי היא איך לכל מקום יש מחיר אחר לכל חלק, אני מחפש את הדברים הבאים:

סאב=רוקפור P1-2

מגבר=V-12

רמקולים 6\9 קנווד

קומפוננט מורל טמפו 5.25

כל חנות יש מחיר אחר, לדוגמא חנות בהרצליה כל המערכת הנ"ל, 2600שח

בחנות קטנה ליד תחנה מרכזית ישנה(אם מישהו מכיר) , כל המערכת הנל ב1400שח כולל חיווט

השאלה היא כזו , האם יש זיופים בשוק למוצרים שרשמתי או איך אני יודע שאני קונה את המקורי.

תודה לעונים וחג עמצאות שמח.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

"חנות קטנה ליד תחנה מרכזית ישנה" אומר הכל.

רואים לפי המקום, לפי הבנאדם ולפי הקבלות והאחריות שהוא נותן לך.

בקש המלצות בה"פ מהאנשים פה בפורום איפה להתקין ואצל מי הכי עדיף.

אני מאיזור הדרום לכן בזה אין לי יכול לעזור לך.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

בקשר לזיופים,כן מדי פעם אתה יכול ליפול קורבן.

עכשיו בקשר למערכת תיתן את התקציב שלך שאוכל להתאים לך משו יותר איכותי,עקרונית חוץ מהמגבר והאחוריים הבחירה שלך סבירה.

המגבר הוא זבל סיני לכל דבר,האחוריים לא מומלצים והאופי סאונד של קנווד די מגעיל לרמקולים אחוריים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקיי אז נגיד מגבר 4 ערוצים וזוג אחוריים נגיד ב1100שח, לא מחפש שמות , מספיק שיעבוד שנתיים שלוש, והאם אני אוכל לשים סאב על 2 יציאות ועוד 4 רמקולים על 2 היציאות הנותרות, או יש צורך במגבר נוסף 2 יציאות?

תודה על ההתיחסות

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אוקיי אז ככה,את הרמקולים האחוריים (שאגב לא מומלץ לשים במערכת בכלל במידה ויש לך סאב) מגבירים מהרדיודיסק.

בתקציב הזה תקנה מגבר 4 ערוצים שעליו תגביר את הקומפוננטים וסאב בעתיד בגישור למשל:

JBL GTO1004

שעליו תחבר את הקומפוננטים,ונישארו לך עוד שני ערוצים לגישור של סאב בעתיד.

את האחוריים תגמיר מהרדיו דיסק.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

רוב הסיכויים שזה לא זיופים זה מאוד תלוי בחנות יש חנויות שמרוויחות 300% על כל קונה ויש להן קצת לקוחות ויש שמרוויחות 50% אבל יש להם מלא לקוחות.

דרך אגב איך אתה מתכוון להגביר 4 רמקולים וסאב על מגבר 4 ערוצים?

וסתם שתדע הV12 מתקשה מאוד להרים סאבים

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אמיר וטל,תראו מה שרשמתי בהודעה הקודמת הצעתי לך אמיר את המגבר הזה 1004 להגביר אליו את הקומפוננט הקידמי בנתיים ואת האחוריים עד שתביא סאב ואז כשתביא סאב תחזריר את האחוריים להגברה מהרדיו דיסק ואת הסאב בגישור למגבר,זהו קפיש.

• תוכן חדש...