Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שרבות דובר בנושא זה.

חיפשתי באתר וללא מצאתי מגרש מכוניות שבאמת מומלץ בצפון.

אולי בכל זאת יש.אם יש למישהו מידע או ידע אישי

אשמח לקבל זאת.תודה לכל העונים-חיים.

פורסם

איפה בצפון? איזה טבריה זה בסדר.?

אם כן יש את דודי.ב. בצומת אלומות, זה מקח' 5 דקות מבית חולים פוריה. מקום מאוד מומלץ.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

לפי מה ששמעתי דודי.ב אינו מומלץ כלל (פנה אלי בפרטי אם תרצה פרטים).

מהיכרות אני יכול להמליץ על בחור בשם מאיר שרף בסניף עפולה של שלמה סיקסט- קיבוצניק אמין ישר ונחמד שבנה לעצמו מוניטין מעולה באיזור.

בהצלחה

פורסם

אצל דודי רכבים עם ק"מ גבוה בדרך כלל.

חבר שלי רכש רכב מסוג מזדה 6 במגרש ביציאה מכפר כנא (מצד ימין , לא רכב אמיר) לפני שנה והוא מרוצה עד היום לא היו בעיות. וזה אחרי שראינו 13 רכבים מסוג זה, פרטיים ובמגרשים.

בכל אופן אני ממליץ לך קודם לחפש פרטי .

פורסם

תודה רבה לחברי הפורום לסיבום קיבלתי 2 מגרשי מכוניות מומלצים

האחד רכב מילו בחיפה

והשני בכפר כנא.

קשה מאד היום למכור את הרכב שלך ואחרי כן לחפש רכב חלופי מתאים.

בשביל זה קיימים מיגרשי המכוניות אבל לצערי התדמית שלהם כל כך גרועה שממש

קשה למצוא מגרש אמין.תודה לכל העונים.

אפשרי גם במרכז הארץ אם צריך לנסוע למרכז אז גם אפשרי.

תודה-חיים.

פורסם

"דילקאר" ברח' בר יהודה בנשר (ליד הצ'קפוסט). עוזי או אלוני (אחים). חבר'ה אמינים מאוד ונחמדים. מומלץ

פורסם

אחרי מספר עיסקאות שבוצעו במקום לטובת מקום העבודה שלי אני ממליץ על :

אלנסר בכפר יאסיף (קאסטרו או ג'ואד) , רכבים נקיים ואם תרצה תוכל גם לקבל רכבים עם 0 ק"מ .

04-9964480

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לי יש ניסיון די טוב עם דודי, מה גם שהוא חבר של המשפחה אז אולי בגלל זה הניסיון כל כך טוב. אישית לא שמעתי תלונות לגביו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...