Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

ברשותי מאזדה לאנטיס 1999.

אני רוצה לשים רמקולים בדלתות הקדמיות (5 על 7) ובמגש האחורי (6 על 9 ), כי הרמקולים המקוריים כבר קרועים ונשמעים גרוע.

 

כמה יעלו לי הרמקולים הזולים ביותר (חסרי שם/מותג, מבחינתי)?

 

אם יש אפשרות להמליץ על מקום לרכוש כאלו, במגבלות חוקי הפורום הנ"ל.

 

תודה

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רמקולים חסרי שם ומותג ברוב המקרים ישרפו לך אחרי פרק זמן קצר מאוד, וגם בזמן שהם יפעלו הם ישמעו על הפנים.

 

מוטי הציע לך רמקולים בסיסיים של JBL, שנשמעים טוב למחיר שלהם.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רודי זה לא כזה נכון לגבי הרמקולים הזולים,ישנם רמקולים שהיו באים בסטים של 6.5 2 רמקולים ו2 של 6X9 ש חברת SAGA או SABA לא זוכר והם עלו ביחד 200 ומשהו ש"ח אחרי ההרכבה לבנאדם הם נשמעו מעולה כמובן אין לזה איכות מי יודע מה אבל שווים את המחיר,תחפש אולי זה עדין נמכר.

Scan Speak

פורסם

אני יודע מה זה כל ה- SAGA , MAXSTAR , Boschmann וכל הזבל הזה.

 

סט של SAGA עולה כיום פחות מ- 100 ש"ח לשני רמקולים.

 

 

אני אישית חושב שזה סתם בזבוז כסף, ואם למישהו אין מה לעשות עם הכסף הזה והוא רוצה לזרוק אותו לאוויר- עדיף שילך ויתרום אותו לאנשים נזקקים.

 

זאת דעתי.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

×
×
  • תוכן חדש...