Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ל3WAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידוד אקוסטי תמיד מומלץ.

המגבר כרגע יתאים לך, לפחות להתחלה.

הבניה באמת רלונטית כי בלעדיה אין לך להתקין את המיד.

מה עוד אתה רוצה לדעת?

מתחדשת*

פורסם

את האמת שבכללי הבנתי מה צריך לקרות, אני פשוט יקרא מנושאים קודמים להעשיר טיפה את הידע.

אני ילך למתקין לברר את עניין הבניות יותר לעומק. צריך בניה גם לטוויטר של האלייט וגם למיד נכון.!?

תודה רבה

פורסם

כן, רצוי לבצע בניה לשניהם, כך תוכל לקבל את הטוויטר בזווית האופטימלית לרכב שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מעבר לשלושה חלקים - זו התחלה של חגיגה - נגדיר את זה כך.

יש לך כאן אלמנטים "קצת" בעייתיים היות ומדובר באילייט.

שני דברים קריטיים לגבי הוופרים של הסט הזה -

1. כמה שתיתן להם יותר כוח, ככה הם גם יחזירו לך יותר אהבה. 85W RMS זה מספיק אמנם אבל אני גם נתתי להם 90RMS (בפועל 120) והם עבדו נהדר ואז עברתי ל125 (בפועל כמעט 190) וחשבתי שכשהם היו על 90 הם לא נשמעו מספיק טוב...

מציע לך בחום לספק להם מגבר שני ערוצים בריא! בריא ככל האפשר, לא ערוצים מגושרים, לא 85 וואט אלא מגבר שני ערוצים חזק עד כמה שאתה רק יכול!!!

אתה תודה לי על הטיפ הזה - באחריות.

2. הם עובדים הכי טוב בנפח סגור בין 8 ליטר ל12 ליטר - רצוי מאוד לעשות להם בניה מאסיבית ואם זה לא מתאפשר לבודד את הדלת היטב - להתקין אותם על הדלת עצמה ולסגור אותה בבידוד.

גם על הטיפ הזה אתה תודה בבוא הזמן...

לגבי הגברה - כמו שכבר המלצתי - תפריד את ההגברה של הוופרים משאר החלקים או שתביא מבר ארבעה ערוצים מאוד מאוד חזק.

מדובר במידבאסים שהצמאון שלהם הוא כזה שעוד לא נתקלתי בדומה לו.

נ.ב - כאשר יש לך וופרים צמאים כל כך וגם סאב שיכול לשאוב הרבה "משאבים" מההגברה שלו - תשקול בכובד ראש שדרוג אלטרנטור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע במידה ואני יחליט על המעבר ל3WAY אני יחבר את האליט בגישור למגבר שיש לי עכשיו.

איטום אני גם יעשה משהו ראוי לסט הזה,אבל בנייה של תיבה זה לא נראה לי יקרה אני לא רוצה לפגוע במקוריות של הרכב.

שאתה אומר להוסיף עוד מגבר של שני ערוצים אתה מתכוון להגברה אקטיבית לא?

אני כרגע מסתפק בהגברה פאסיבית חיבור של הקרוסים בגישור למגבר הקיים שלי עכשיו.

שדרוג אלטרנטור.?- הרכב חדש..

תודה

פורסם

יופי שהרכב חדש - כולי נרגש (איזה חרוז, אכלתי תפוז)

אבל רצוי למערכות שכאלו לחזק אותו או להחליף אותו אם יש את האפשרות לכך.

אם אתה רוצה להרים סט שלם פאסיבי, אפילו לא בי-ווירינג, כל מה שאתה צריך זה מגבר אחד חזק של שני ערוצים.

תנסה כרגע לעבוד באמת בגישורים אבל רצוי היה להביא מגבר 2 ערוצים חזק בשביל לעשות את המשימה הזו.

מה גם שבהגברה פאסיבית אתה מגביר על אותו ערוץ הגברה את כל הספקטרום ואפילו שהמגבר יהיה מאוד חזק, בעבודה בהגברה אקטיבית (לא חיתוך אקטיבי, הגברה אקטיבית) אם אתה תיתן למגבר אחד לראות רק את הוופרים - הוא יעשה את זה ה-ר-ב-ה יותר טוב וה-ר-ב-ה יותר בקלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...