Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ל3WAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כבר הרבה זמן אני רוצה לשדרג את המערכת שלי.

כרגע יש לי HU פיוניר 5050 USB, קומפוננט מורל דוטק אוביישן,מגבר 1 סאונדסטרים ,520.4 מונו סאונדסטרים 1000.1 וסאב IDQ

עכשיו חשבתי לעבור ל3WAY אבל אני יודע שזה לא תמיד כל כך פשוט כי צריך בניות ועוד כל מיני דברים שאני לא יודע וזה בדיוק מה שאני רוצה לשאול אותכם.

עם המגבר הנוכחי שלי עכשיו אני יוכל להגביר סט של מורל אלייט 3WAY.?

מה העלות בערך של בניה בדלתות..?

תודה

פורסם

אפשר להגביר איתו אילייט 3WAY פסיבי בשני גישורים

או לחבר דרך הקרוס בביווייר 4 ערוצים.

בניות בדלת לא ניתן להעריך תלוי ברכב ,במתקין,בטיב העבודה.

פורסם

יש גם רכבים בהם אין ממש צורך בבניה, כי יש סוג של הכנה באיזור הדש.

עוד פרטים יעזרו.

מתחדשת*

פורסם

הרכב הוא B3 2008.

הכוונה שלי היא לעשות בנייה רגילה אני לא אוהב בניות מוגזמות שייראה מקורי.

עוד פרטים על המגבר -

הספק ב- 85W X 4) RMS ב-4Ω )

-הספק ב- 130W X 2) RMS ב-2Ω)

-הספק ב- 260W X 2) RMS Bridged ב-4Ω)

-קרוסאובר מלא HP/AP/LP,40hz-600hz

-נצילות SPL גבוהה 97db

פורסם

את הקטע של הבנייה הבנתי אני אלך למתקין שאצלו התקנתי הכל.

בקשר להגברה- לא ממש הבנתי את האופציות.

תודה

פורסם

ממליץ לך לקחת "חונך" שיקח אותך תחת כנפיו.שיסביר לך את המשמעות,את הדרישות-זה ממש לא פשוט.

המון המון סבלנות.

השקעה בבניות

השקעה כספית נכבדה.

המון כיוונים.

ושוב,...המון סבלנות.

בהצלחה

ליאור

פורסם

תוכל להגביר אילייט באופן פאסיבי, משמע- כל צד יקבל ערוץ הגברה. כיוון שהאילייט דורש הספק נכבד, כל צד יקבל זוג ערוצים מגושר לערוץ אחד, דהיינו, אתה תפעיל את המגבר כ- 2X 260 ב- 4 אוהם.

אתה יכול גם להוסיף מגבר 2 ערוצים ולהגביר אקטיבית.

ד"א, איזו סדרה המגבר של סאונדסטרים ? אני מקווה שמהטרנטולה, כי הפיקאסו ושאר הנמוכות לא תהיינה מספיק איכותיות כדי להפיק מהאילייט את מה שהוא יודע לתת מבחינת איכות צליל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שתי המגברים מסדרת הטרנטולה.

אם אני מחבר את הקומפונננט בגישור ז"א שהוא מקבל 130 RMS לערוץ נכון? שזה מספיק כדי לנצל כזה סט.?

להוסיף עוד מגבר אני לא רוצה(כרגע לפחות) .

אז כרגע "הבעיה" היחידה שועמדת בשדרוג ל3WAY הם הבניות.?

תודה

פורסם

המגבר שלך מוציא 260 בגישור, הכוונה היא שתגשר כל זוג ערוצים על צד אחד של הסט, כל צד יקבל 260RMS שזה 540 סה"כ הספק תיאורטי לשני הצדדים יחדיו.

זה יספיק לאילייט.

130 זה ההספק של ערוץ בודד ב- 2 אוהם (לא רלוונטי אליך).

קח בחשבון שגישור זה סוג של פשרה כשאין מגבר 2 ערוצים חזק.

לדעתי ה"בעיה" במעבר ל- 3 חלקים היא יותר הבנה, כיוונים, מיקומים וזוויות יותר מאשר רכיבים. ה- CDM הוא רכיב שלא קל להפיק ממנו תוצאה טובה, אך בהחלט אפשרי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בקרוס של האילייט יש אפשרות מובנית לתת לוופרים ערוץ בנפרד מהמיד והטויטר, אולי זה יהיה מספיק (סה"כ 85W לוופרים של אילייט) אבל כנראה שזה עדיף על גישור מבחינת איכות הצליל.

לגבי הבניה ל CDM היא יחסית לא בעייתית- הרמקול לא דורש נפח, ונשמע טוב גם באוף אקסיס מלא.

יש מתקינים שידעו לבנות לו מקום בתוך הקורה כך שכמעט ולא יראה, שלא נדבר על ימשוך תשומת לב.

בהצלחה!

מתחדשת*

פורסם

הבנתי חלקית במה כרוך העניין לעבור ל3WAY אני יבדוק הכל יותר לעומק(איטום,בניות, החלפת מגבר) ונראה מה הולך.

תדה רבה על העזרה.

• תוכן חדש...