Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שחבר שלי קנה מערכת חדשה לרכב, קיבלתי ממנו את המערכת הישנה שלו.

זאת המערכת הראשונה שלי כך שאני לא ממש מבין בנושא אך אחרי קריאה בFAQ קיבלתי מין הבנה התחלתית,אז התחלתי להתסכל בחיווט במגבר וכו'.

דבר אחד שלא הבנתי עדין הוא כבלי הרמקולים, בכבלים המקוריים שברכב יש מין חיבור עבה וחיבור דק שמתיישב על החיבורים בטרמינל שברמקול.

בכבלים שקיבלתי יש את החיבור שמתיישב בחיבורים במגבר ובקצה השני כבלים חשופים כמו בתמונה שהוספתי.

איך אני מחבר את הקצה החשוף רמקולים?

Snapshot_20100328.jpg

פורסם

לא רואים תמונה תעלה מחדש ויעזרו לך

וסתם עצה על הדרך אל תחבר את הרמקולים באמצעות חוטים בילט-אין עדיף שתקנה חוטים חדשים אני מאמין ש14AWG(גייג')יספיקו לך, אתה גם תמיד מוזמן וזה אפילו מומלץ לפרט קצת יותר בשאלות בפרטים כגון: סוג רכב, רכיבים וכ'ו.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אתה צריך לקנות נעלי כבל לרמקול, לא אמור לעלות יותר משקל לכל אחד.

אל תעשה שם קומבינות כי החוט עלול להתרופף באיזשהו שלב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

Snapshot_20100328.jpg

הנה התמונה.

הרכב הוא מיצובישי לנסר 2000 GL 1.6.

מגבר-platinum audio v12

סאב-פיוניר, דגם לא ידוע. 4 ohm

שאלה נוספת יש לי אליכם, המגבר יחזיק טוב בגישור לסאב?

פורסם

סאב פיוניר - הדגם גם לא חשוב...

המגבר יחזיק את הסאב בגישור כל עוד הסליל של הסאב הוא 4 אוהם - אבל הסאב הזה בכל מקרה ישמע כאילו שארבע מגברים מנסים להתעלל בו - בו זמנית מרוב שהוא מרוח...

אבל רעש יהיה לך מספיק :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רכיבים זבל אני יודע אבל עד שנאסוף כסף זה מה שיש ביינתים.

המגבר הוא סליל יחיד של 4 ohm. דבר נוסף אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את הכבל במגבר (מאיפה אני לוקח את הפלוס, מאיפה את המינוס).

תודה

פורסם

רכיבים פשוטים, רכיבים עממים - אפשר להנות גם מהם - הכל תלוי בציפיות שלך.

ובאמת - שעם כוונים עדינים אפשר באמת להנות מהפיונירים האלה ואם כל מה שאתה מחפש זה את הבום בלי שום קשר לסאונד מעבר לזה - הם יתנו לך את מה שביקשת.

לגבי המגבר - תחפש ליד היציאות לרמקולים את המילה BRIDGE וזה כבר אמור להראות לך את אופן החיבור.

בדרך כלל זה מינוס של אחד הצדדים ופלוס של אחד הצדדים

כלומר אתה לוקח מינוס אחד בלבד רק מצד ימין או רק מצד שמאל

ואתה לוקח פלוס אחד בלבד מהצד הנגדי שממנו לקחת את המינוס - אם לקחת את המינוס משמאל - תיקח את הפלוס מימין או ההפך

אבל רצוי לבדוק איפה מסורטט ההסבר של הברידג'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה עזרת לי מאוד.

דבר נוסף, הנה תמונה של הרמקול. אני צריך לקנות נעלי כבל שיתאימו לחיבורי הטרמינל?

היכן ניתן לקנות אותם ?

Snapshot_20100328_4.jpg

פורסם

אפשרות ראשונה

להלחים את החוטים לטרמינלים - אולי תצטרך להרחיב קצת את החורים האלה אבל לא בטוח - נראה לי שכבל 3 מילימטר יעבור שם.

אפשרות שניה - לרכוש נעלי כבל

אצל כל מתקין שפוי...

Pioneer TS-X150

פורסם

נעלי קבל אפשרות ליקנות בכול חנות חשמל, לאוו דווקא בחשמל רכב .

אפילו בהום סנטר [:

מגניב לקבל מחבר מערכת לאוטו XD

בהצלחה, תמשיך לעדכן בהתקנה שלך .

פורסם

אוקיי, אני ממש התבלבלתי בתגובה הראשונה שלי חשבתי שאתה בלי חוטים לרמקולים בכלל :?

נעלי כבל ניתן למצוא בכל חנות לחומרי בניין, מתקין או סתם זרוקים בבית... או שזה רק אני?

בכל מקרה אני תמיד מעדיף נעלי כבל ולא הלחמות מטעמי נוחות בלבד.

ואכן מגניב לקבל קצת פריביז :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...