Jump to content

yossi000

  • הודעות

    43
  • כאן מאז:

הנקודות של yossi000

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. איפה המומחים פה? עזרה מישהו?
  2. הכוונה היא שיש לי רדיו דיסק של פיוניר מדגם deh-3850mp אבל משהו נהרס בפנים. עכשיו השאלה היא אם יכול להיות שיש עוד דגם אחר של פיוניר שיכול להתאים לפאנל הזה ובכך אחסוך את התיקון. תודה לעוזרים.
  3. כמה עולה פילטר 33-2074 למנוע 1.6?
  4. פוליש יורד את שאריות הדבק ללא שום בעיה. בקשר לשאר המדבקות נסה אולי לחמם קצת את האזור בעזרת פן לשיער, אני משער שזה יעשה את העבודה. בהצלחה.
  5. טעות.. המידה הקיימת כרגע היא 175/70R13
  6. קיים אצלי במיצובישי לאנסר 2000 GL 1.6 צמיגים 175/70R14. אפשר בבקשה מידות חוקיות נוספות? תודה.
  7. אז לאחר שאני נמצא עם המערכת הזו כ 4 חודשים.. הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מוכר את המערכת הזו. כל הציוד נקנה לפני 3 4 חודשים ויש על כל הרכיבים אחריות לעוד כ-8 חודשים ! כל הציוד בקושי פעל עקב שלילה שהיתה לי במשך חודשיים ב4 החודשים האלה. סאב: 12' HFI12D4 Hifonics. 300 wat rms, שני סלילים של 4 אום כל אחד. אף פעם לא התאמץ יותר מדי ועבד על גיין נמוך! מגיע עם תיבה פתוחה בניה עצמית לפי הוראות היצרן. קומפוננט: 5.25 GTO508C JBL. קומפוננט מצוין לכל הדעות. 55 wat rms אבל לדעתי יותר. גם בקושי התאמץ בכל התקופה שפעל. מגבר: Pulse Audio BA2900. מגבר חמוד ביותר. אף פעם לא נכנס לפרוטקשיין ! הגביר את הרכיבים על גיין נמוך בלבד. המוכר הוא בצבע כסף אצלי הוא שחור. רדיו דיסק: pioneer DEH-3850MP. רדיו דיסק מעולה, צבעוני 50w*4. היה מותקן ברכב הקודם שלי ולאחר המכירה של הרכב הוצאתי אותו וכשבאתי להתקין את המערכת הנ"ל התברר שאיכשהו נהרסו ההגברות לרמקולים הקדמיים. מי שרוצה לתקן התיקון עולה 100 ש"ח בכל מעבדה. http://udt.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=279&catid=13&subcatid=74 סאב- 450 כולל תיבה. קומפוננט- 550. מגבר- 350. רדיו דיסק- בגלל מצבו ועלות התיקון 350. גמיש למי שיקנה יותר מרכיב אחד בלבד. יוסי 0506858872.
  8. האמת שהציעו לי לעשות את ההתקנה במקום בו קניתי את הרכיבים אבל העדפתי לעשות את זה אצל אחד שהמליצו לי עליו שלא יהיו בעיות או טעויות בהתקנה. עכשיו הבנתי שעשיתי טעות. יש דבר אחד שאני עדין לא מבין. איך זה שכהקומפוננטים היו מחוברים באותו ערוץ הכל היה נשמע טוב ולא היו בעיות והמגבר לא היה נכנס לפרוטקשן ואחרי החלפת המגבר ניהיוכל הבעיות האלה? אתם חושבים שכדאי שאלך למתקין אחר כדי שיעבור על כל ההתקנה ויבדוק מה הבעיה?
  9. אני לא בטוח איך הוא מחובר. אני חושב שפלוס מערוץ אחד ומינוס מערוץ שני מחוברים והפלוס והמינוס הנותרים מחוברים למגבר. מה ההתנגדות הסופית אם כך?
  10. הקטע הוא שהמערכת עבדה מעולה כשהקומפוננטים היו מחוברים על אותו ערוץ. ומאז שהרכבתי את החדש התחילו כל הבעיות. הסאב הוא שני סלילים של 4 אום כל אחד. אני חושב שההתנגדות סופית היא 2 אום.
  11. אז ככה לפני כחודשיים קניתי את הרכיבים הבאים: מגבר 4 ערוצים pulse audio קומפוננט jbl סאב 12' HFI12D4 Hifonics וברכב היו מותקן רדיו דיסק פשוט של פיוניר. קניתי את הרכיבים ונסעתי לבחור שהמליצו לי עליו שיתקין. הסתכלתי על הבחור במשך כל ההתקנה, הכל היה נראה מקצועי וכמו שצריך. בסוף ההתקנה כשהוא התחיל עם הכיוונים הוא קלט שאחד הערוצים במגבר הרוס ושומעים חלש ברמקול שמחובר לערוץ זה ואמר לי ללכת לבן אדם שקניתי ממנו ולהגיד לו שיחליף לי את המגבר כי הרוס. ביינתים הוא התקין לי את שני הקומפוננטים על אותו ערוץ ושמעו טוב. ביאס אותי לגמרי הלכתי אליו והוא הבין לי מגבר חדש מהקופסא והוא התעקש להתקין לי אותו בעצמו. הוא התקין אותו והכל היה בסדר ובדרך חזרה ממנו התחילו רעשים ברמקול השמאלי. כשהלכתי למתקין הוא אמר שהרמקול שרוף. שוב בעצבים חזרתי אל הבן אדם שממנו קניתי את הרכיבים והוא שלח את הרמקול למעבדה ואמר שזה יקח בין 3 ימים לשבוע. רק כעבור שבועיים חזרתי אליו והוא הביא לי שוב רמקול חדש מהקופסא. התקנתי את הרמקול אבל משהו היה שונה, הווליום לא היה חזק ונקי כמו שהיה. אתמול בדרך לעבודה שמעו טוב ופתאום התכבו הקופמוננטים והמגבר נכנס לפרוטקשין אבל הסאב המשיך לפעול כרגיל. כיביתי את המערכת לכמה דקות ולאחר שהפעלתי אותה לא שמעו ברמקול השמאלי אבל בימני כן. אני כבר לא יודע מה לעשות קניתי מערכת כדי להנות ממנה אבל כל שבוע יש איתה בעיה אחרת. בבקשה נסו לעזור לי אני כבר מיואש ! תודה.
  12. ברצוני להזמין לסאב גריל ומצאתי אחד בebay: עכשיו השאלה שלי איך מתיישב בגריל בסאב. על הברגים של הסאב עצמו או שמבריגים אותו לתיבה עצמה? אם זה על התיבה אז האם הגריל מתוכנן כגדול מקוטר הסאב? הסאב הוא 12" אז גם את הגריל אני צריך להזמין 12"? תודה
  13. ישנם כמה חלקים שחסרים לי ברכב ולאחר מאמץ לא הצלחתי להשיג אותם במוסך המורשה. שאלתי היא אם מישהו מוכן לתת לי מספר פירוקיות באיזור כפר סבא-רעננה! תודה לעונים.
  14. מישהו יכול בבקשה להעלות לי את השיר lil jon-bme click feat the bme allstars? תודה רבה
  15. השבוע קיבלתי רכב מסבא שלי כמתנה. הרכב לא כתוב על שמו אלא על שם הבת שלו וכשהלכתי לשנות את הרכב על שמי במשרד הרישוי בחולון נתקלתי בבעיה. הפקידה שם אמרה שהמחשב לא נותן לשנות את שם בעל הרכב. כששאלתי למה היא ענתה שזה כנראה דוחות שישנם על הרכב אבל אני צריך לשלם סכום מסוים כדי שהיא תגיד לי. לא שילמתי כדי לשאול את סבא שלי אם ישנם דוחות על הרכב אבל הוא אמר שהוא לא יודע. מה לדעתם יכולה להיות הבעיה ואם מישו יודע מהו הסכום שצריך לשלם אני ישמח. תודה
×
×
  • תוכן חדש...