Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אני כבר ילד גדול אז לא נעים לבקש.

בא לי פלאפון חדש, אחרי שלוש שנים עם סוני אריקסון W850 אדיר וגאוני התעורר בי שום הרצון לחדש.

אז בעצם אני צריך ממנו?

קודם כל חשוב לי שיתקשר, ויעשה את זה בצורה הכי נוחה (מקשים/טאץ') ברורה (רמקול וקליטה) ושוב נוחה (רמקול ברור וחזק, נוח ולא מתחמם).

שנית, חשובה לי גישה לאינטרנט (Wi-Fi) ואי-מייל (לצרכי עבודה כשאני בעבודה, אין מחשב תמיד) וגלישה אמיתית (לא WAP)

יכולת לקרוא קבצי אופיס (גליונות אקסל)

שיהיה קומפקטי (או לפחות לא רחב בטירוף כמו איי-פון ושות'), הוא אצלי בכיס כל היום

שיעבוד מהר וחלק.

ואם אפשר שיהיה לו את הדבר המגניב שיש בסוני אריקסון שמזהה שירים (טראק ID)

פיצ'רים כמו מצלמה איכותית, אפליקציות הזויות, מוזיקה, GPS, מכונת קפה ומיקרוגל, יכולים להועיל אבל לא קריטיים.

נכון לעכשיו חשבתי רק על הHTC HD2 שהבנתי שנותן אחלה פייט לאייפון.

שורה תחתונה? תקציב בסביבות ה2500-3000 שקלים חדשים.

יאללה הצעות!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

HD2 אם זכור לי נכון עולה סביב 4 אלף ש"ח, והוא גדול כמו האייפון אז תחליט כמה הגודל חשוב לך כי אם אתה בכיוון של HD2 זה אומר שהגודל לא משנה לך בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממליץ לך על הNexus One של HTC, בין הסמארט פונים הכי טובים, לפעמים נחשב גם כהכי טוב.

משלב חומרה ותוכנה מעולים - עדכונים שוטפים, מערכת הפעלה מבוססת לינוקס.

App market בסדר גודל שני בעולם (אחרי הApp store של אפל), גודל כל יום.

מנחש שאין מה לפרט יותר מדי, הוא פשוט מוצלח יותר מרוב האחרים.

בEBAY אפשר למצוא אותו בסביבות התקציב שלך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הHTC HD2 טכנית מדהים. אבל:

א. הוא יותר גדול מהאייפון

ב. הוא עולה 4 אלף ש"ח, לא 2000-3000

ג. הוא WM6.5 וכנראה לא יקבל שדרוג ל7

מה שאתה מבקש דורש פשרה.

כנראה E52/E72 יהיו פשרה יותר הגיונית בשבילך בתקציב.

תוותר על טאץ' אבל תקבל את רוב השאר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי הנקסוס, נתחיל מזה שאין אותו עדיין בארץ, ולמרות שפחות חשוב לי ממשק בעברית (מסתדר יופי יופי עם אנגלית) מאוד חשוב לי שיתמוך בעברית (SMS, אימייל, אינטרנט,אופיס)

מעבר לזה שגם השוו אותו כמובן לאייפון, ואמרו שהאייפון פשוט טוב יותר, זז מהר יותר, עבודה חלקה יותר, אין בנקסוס מולטי-טאץ'.

מעבר גם לזה. זה פלאפון של גוגל, ואחרי שראיתי את הסרטון של הדובר שלהם (יש בשרשור תמונות וסרטונים מצחיקים ממש פה באוף-טופיק) אני מפחד שהם יהרגו אותי :shock::lol:

אני פשוט לא בעד גוגליזציה של העולם. טיפשי ככל שזה ישמע (הם עוד ישנו את השם שלהם בסוף לסקיי-נט ואז בכלל הלך עלינו)

לסוגיית המחיר, הHD2 נכנס יופי בדיוק במסגרת ה2500-3000 שקלים חדשים, ולראייה זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743357

ולגבי הWM 6.5 לעומת 7, דווקא קראתי כתבה (לא זוכר איפה) דיי ביקורתית על ה7, וגם, אם כל פעם לא נקנה ונחכה לשדרוג תוכנה / חמורה הבא, נשאר עם טלפון חוגה

נ.ב התקציב לא חקוק בסלע, אם יש משהו אדיר וגאוני ולא מהעולם הזה שעולה 3013 שקל או אפילו 4000 אני גם אשמח לשמוע

פורסם

איך קראת ביקורת על WM7 כשהוא לא ממש יצא?

6.5 היא מערכת כבר מאוד מיושנת עם הרבה חסרונות.

יש לי חבר שקנה את הHD2 לא ממזמן , מהוא הביקורת שלו למכשיר (למרות שהוא היה אופטימי לגבי המערכת הפעלה, והוא בחור שיש לו הרבה כח להתעסק , לשנות ואפילו לכתוב מה שצריך בנוסף) היא סביב מערכת ההפעלה.

ה7 מובייל זה משהו שמאוד מצופה בשוק שמייקרוסופט כבר חייבת להוציא כדי לישר קו עם התחרות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

5 אגורות שלי

אבל אני כבר ילד גדול אז לא נעים לבקש.

בא לי פלאפון חדש, אחרי שלוש שנים עם סוני אריקסון W850 אדיר וגאוני התעורר בי שום הרצון לחדש.

אז בעצם אני צריך ממנו?

קודם כל חשוב לי שיתקשר, ויעשה את זה בצורה הכי נוחה (מקשים/טאץ') ברורה (רמקול וקליטה) ושוב נוחה (רמקול ברור וחזק, נוח ולא מתחמם).

שנית, חשובה לי גישה לאינטרנט (Wi-Fi) ואי-מייל (לצרכי עבודה כשאני בעבודה, אין מחשב תמיד) וגלישה אמיתית (לא WAP)

יכולת לקרוא קבצי אופיס (גליונות אקסל)

שיהיה קומפקטי (או לפחות לא רחב בטירוף כמו איי-פון ושות'), הוא אצלי בכיס כל היום

שיעבוד מהר וחלק.

ואם אפשר שיהיה לו את הדבר המגניב שיש בסוני אריקסון שמזהה שירים (טראק ID)

פיצ'רים כמו מצלמה איכותית, אפליקציות הזויות, מוזיקה, GPS, מכונת קפה ומיקרוגל, יכולים להועיל אבל לא קריטיים.

נכון לעכשיו חשבתי רק על הHTC HD2 שהבנתי שנותן אחלה פייט לאייפון.

שורה תחתונה? תקציב בסביבות ה2500-3000 שקלים חדשים.

יאללה הצעות!

מה שאתה מחפש, אפשר גם למצוא במכשירים בטווח מחיר נמוך יותר (כמיוחד אם חשוב לך קומפקטיות), נוקיות סימביאניות למיניהן (5800, N9X, E7X, X6). קיימת גם בשבילן תוכנת SHAZAM ID, שזה אותו דבר כמו TRACK ID של SE.

מכאן והלאה אדבר על נוקיה 5800, כי יש לי כזה כבר קרוב לשנה.

לגבי גלישה מלאה, אומנם יש את האפשרויות האלה, אבל על מסך 3.2" של נוקיה 5800 זה קצת בעייתי (זוהי דעתי האישית). כנ"ל מכשירים אחרים בגודל דומה (כולל אייפון). אבל מצד שני אני משווה אותו למסך 20" של PC ביתי.

אם קודם כל חשוב לך שיחות - אז זה לא בעיה, כי נוקיה זה קודם כל טלפון איכותי, אחרי זה כל השאר.

SMS - יש (למה שלא יהיה?). יש לו גם קטע, שמקלדת אלפאנומרים בהפיכת מכשיר ב-90 מעלות הופכת למקלדת QWERTY שנפרסת על כל המסך, כך שמאוד נוח לכתוב אסאמאסים, מיילים, ולהכניס תזכורות ביומן.

מצלמה - היא בפרוש לא מיועדת לצלמים מקצועיים, אבל בשביל מצלמה בפלאפון, שהייעוד שלה להיות מצלמה בשלוף, היא מצויינת. יש לה אפילו פלאש, למרות שאיכות הצילום בלילה לא מתקבלת על הדעת.

WIFI - יש.

אופיס - יש תוכנה בשם QUICKOFFICE. אם זה לקריאה בלבד, היא אפילו חינמית. כמובן שזה לא ברמה של MS OFFICE או OPENOFFICE, אבל זה עדיין פלאפון.

GPS - יש. אפשר גם בחינם.

מוזיקה - יש (יש היום פלאפון שאין בו?). יש גם יציאה לאוזניות (3.5 מ"מ סטנדרטית)

לגבי מהר וחלק - לדעתי נוקיה 5800 עובדת מהר וחלק (בהשוואה ל-LG וסמסונגים למיניהם). יש מעבד 400 ומשהו מגהרץ (כן, אני יודע שזה לא בר השוואה לאייפון/HD2, אבל גם המחיר לא).

יכולת התקנת תוכנות הזויות - יש.

אמינות - יש לי נוקיה 5800 בערך שנה. בעיות תוכנה - העדכון האחרון, V40, סידר את רוב בעיות התוכנה (תקיעות למיניהן). תקלות חומרה - הייתה לי רק פעם אחת, לפני כארבעה חודשים, שחצי מהמסך הפסיק לעבוד. תוקן במסגרת האחריות באורנג' (מאז לא התקלקל). נפל כמה פעמים ללא כל נזק לאלקטרוניקה של המכשיר. חיצונית נשרט. אגב, הוא מרגיש זול, אבל הפלסטיקה בו מאוד איכותית.

מסך מגע בנוקיה 5800 - אומנם מגיב פחות טוב מאייפונים-שמייפונים למיניהם, אבל מצד שני גם לא נשבר (מסך רסיסטיבי עשוי מפלסטיק גמיש, ניתן גם להשתמש בו עם כפפות בחורף). מה שכן - מומלץ לרכוש ישר מדבקת הגנה, המסך נשרט בקלות.

רמקול חזק.

BT - יש. חיבור מכשירי אודיו, והעברת קבצים.

קישוריות USB - יש. יכול לשמש כדיסק און קי. יש ממשק מיקרו USB סטנדרטי.

מטען סטנדרטי דק של נוקיה (במקרה ויילך לך לאיבוד, או שתרצה לקנות מטען לרכב, לא תהיה לך בעיה)

זיכרון - אומנם יש לו זיכרון מובנה זעום, אבל המכשיר מגיע עם כרטיס זיכרון 8GB. אם לא מספיק לך, אתה יכול לחכות לאחיו הצעיר והמודרני של ה-5800, ה-X6, שמגיע עם 16/32 ג'יגה זיכרון מובנה פלוס אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מיקרו SDHC. לאותו ה-X6 יש גם מסך קפסיטיבי. אופציה לתפרנים - לקנות כרטיס זיכרון 16GB ל-5800. אומרים שתומך גם ב-32, אבל קח את זה בערבון מוגבל.

מחיר - מכשיר חדש נסחר במשהו כמו 1000-1500 ש"ח אצל משווקים פרטיים. כמובן שיש אפשרות לקחת מאורנג' ולחלק ל-36 תשלומים שיתקזזו עם שיחות. אז בתקציב שלך יישאר לך עודף לדיבורית BT איכותית לרכב, ונרתיק עור מהודר (כמיטב מסורת רוסית :lol: )

גודל - אצלי נכנס בקלות לכיס של ג'ינס יחד עם סיגריות ומצית זיפו. אבל זכור שאני לא סתם קורא לעצמי FAT BASTARD.

אבל קומפקטי הוא כן. לצערי אין לי אבטים להשוואה, אבל יש דברים אחרים.

בקיצור, זה מה שיש לי להגיד על ה-5800.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה כמו או כמעט.. פשוט קנה אייפון -ההנעה מובטחת

לא מחפש כמו או כמעט, מחפש יותר. יצא להתעסק עם האייפון כמה פעמים, וזה פשוט לא זה.

אחרי המון סרטוני ביקורת על הHD2 שהטענה העיקרית ברובם הייתה תקיעות (לא איטיות, לא גמגום, פשוט תקיעות עד הפעלה מחדש של המכשיר) חוזרות ונשנות, שזה משהו שבל יעבור מבחנתי, במיוחד במכשיר של 3000 שקל התחלתי לפזול לכיוון הנקסוס. מישהו מכיר? יודע? חווה אישית? בעל נסיון?

נוקיה לא מוכן לשקול, חד וחלק. לא אוהב, לא מתחבר לסימביאן. ופשוט בגדול נגד נוקיה (לא יודע למה, סתם ג'וק)

פורסם

אני חייב להוסיף משהו בתור משתמש וותיק במערכת וינדוז מוביל.

רוב האנשים אפילו לא יודעים על כול התוספות שאפשר להוסיף, רוב האנשים לא מבינים את המערכת כלל.

אם אתה לוחץ על X לסגור אפלקציה היא לא נסגרת היא הולכת לרקע "מולטי טאסק"

כדי לסגור אפלקציה צריך להכנס לתפריט וצא.

אם אתה עצלן לעשות אופציה כזאת יש תוכנה בשם SPB POCKET PLUS שהיא תעשה את זה בשבילך.

אפשר לא להשתמש בתוסף של HD2 ובמקום להשתמם ב SPB SHELL שהיא מעולה ופחות כבדה.

אם משתמשים במערכת כמו שצריך רוב הסיכוים שהמכשיר לא יתקע.

ורבאק מעבד SNAP DRAGON פשוט מטוס 1G מהירות.

ממליץ בחום על HD2. לדעתי מושלם.

• תוכן חדש...