Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תחשוב אפילו על ה5800, לא ברור מה נוקיה חשבו כשהוציאו מסך מגע כזה.

פשוט צריך להרביץ למכשיר כדי להגיע לספר טלפונים...

Insane things comes from insanely people.

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

בלי קשר, לי יש 9700 BOLD ויש אפשרות לממשק עברי. כרגע ביררתי.

נו, ברור לך שעכשיו אתה לא יכול להשאיר אותי ככה, נכון?

לחיצה פה מימין, שלח ה"פ ושדרגת אותי. :)

לפותח השרשור:

אני לא יודע אם פספסת\ התעלמת מהבלקברי. אני מציע לך לשקול שוב, אחד המכשירים החזקים ביותר בשוק.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

ה5800 אחד המחורבנים, איטי נתקע ומלא בבגים.

אחרי שהיו לי כמה סמסונגים שהייתי מרוצה מהם עד הגג (יש לי נתיה להחליף אחרי שנתיים כשנגמרת ההתחייבות), קיבלתי את הנוקיה במחיר טוב שצורף עליו גם איזה סוני אריקסון במתנה ואני עדיין שוקל להחליף אותו במכשיר אחר (פוזל לכיוון הגלאקסי או משהו דומה)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני הגעתי למסקנה שה- E72 הוא המכשיר המושלם.

למרות כל העמולה סביב האייפון ועכשיו גם הנקסוס אני מעדיף את ה E72.

הוא מכשיר מצוין, מאוד נוח לשימוש והכי חשוב- לא טא'ץ.

כל המעבר למכשירי טאץ' לא עושה טוב, לא לי לפחות.

לכן השילוב הטוב ביותר לדעתי בין מכשיר ללא מסך מגע, טכנולוגיה טובה ועיצוב הוא ה E72.

שלומי.

פורסם
ואני עדיין שוקל להחליף אותו במכשיר אחר (פוזל לכיוון הגלאקסי או משהו דומה)

מסכים איתך לגבי ה- 5800 היה לי אותו במשך שנה ומדובר בזבל סיני זול.

לגבי הגלקסי, תנסה להקליד עליו סמס, המיקלדת שלו לא מדויקת וזה ישגע אותך.

לטעמי ה- HD2 הוא הבחירה הטובה יותר, אני משתמש בו קצת יותר מחודש וממש מרוצה, אין שום תקיעות והמכשיר טס.

הבאג העיקרי שנתקלתי בו הוא שהעברית (של איירון) פעם אחת התהפכה פתאום וסמסים שנפתחו נקראו בכתב ראי. כיבוי והדלקה פתרו את הבעיה, פרט לכך, המכשיר מעולה, מגומר טוב ולדעתי נותן תמורה מצויינת (ניקנה בחנות פרטית).

פורסם

הבאגים והאיטיות של נוקיה זה עוד כלום לעומת האיטיות והבאגים של מכשירים קוריאניים למיניהם.

הקוריאנים מאוד אוהבים לעשות מכשירים שמפוצצים בפיצ'רים שספק אם אי פעם תשתמש בהם, אבל מצד שני יהיו חסרים בהם דברים בסיסיים, כמו, לדוגמא, אפשרות כיבוי צלילי מקשים.

ועוד לא דיברנו על WINMOBILE (מערכת הפעלה לגמרי לא אנושית, שעם כל גרסה נהיית יותר כבדה). ועד כמה ששמעתי, WIN PHONE 7 לא יהיה יותר טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הנוקיה 5800 מכשיר ממש לא מוצלח,אולי המחליף שלו הX6 החדש ייתן תמורה נורמלית, אני רכשתי את הHTC HERO ולבנתיים ממש מרוצה ,עם היה לי תקציב אז ללא ספק הייתי רוכש את הHTC HD2 .

פורסם

בתור נציג שירות פרונאטלי של אחת מהחברות התקשורת, אני חייב לציין שלדעתי המכשיר שתהנה ממנו יהיה האייפון, הסיבה:

אין על הדפדפן שלו! ואין לו מתחרה אחד בשוק(מבחינה זאת)! (וכן התעסקתי אם הHD2, גלקאסי ושות')

החיסרון המשמעותי של האייפון, הסוללה שלו נגמרת ברגע, במיוחד בגלישה סלולרית! אם אתה ליד שקע טעינה זמין, רק תסתובב עם הכבל בתוך התיק ויהיה בסדר.

מאידך גיסא, יש את E72, מכשיר נהדר, עם כל האפשרויות שהזכרת לעיל+איכות בנייה טובה+סוללה אגדית!, יש הרבה מאוד אפליקציות בOVI STORE ואפילו המצלמה שלו לא רעה, הדפדפן הוא הרגיל של נוקיה- שמתרגלים אליו מאוד מהר,ממשק המייל מאוד נוח וקל לשימוש והגדרה, מעבד מהיר ביחס לBB והוא בא עם כ.ז. של 4GB שניתן להרחיבו ל16 (מומלץ ע"י היצרן) כבר ראיתי לקוחות שהוסיפו 32 אבל זה גרם למכשיר ליהיות כבד ואיטי.

לגבי הBB (בלקבארי) : כולם מכשירים מדהימים, אין לקוח עיסקי אחד שאני לא ממליץ עליו , במיוחד אנשים שחייבים מייל בדחיפה וכל הזמן, אבל- קנייה של אחד המכשירים האלה בחברות הסלולריות יגרור תשלום מאוד גבוהה של חבילת גלישה מדטורית של BB!

בסביבות ה139 ש"ח באורנג' (לפני שיחות\SMS\ביטוח ושאר ירקות) (בשאר החברות המכיר דומה) החבילה כוללת רישום חודשי לסרברים של BB + חבילת גלישה של 150MB, ולצערי אין מה לעשות לגבי עלות זאת, ללא החבילה המכשיר פשוט לא יגלוש מחוץ לגבולות WIFI.

אז ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך , לך על הנוקיה, נותן את התמורה הטובה ביותר עבור מחירו.

מקוה שעזרתי,

ערן.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
ועוד לא דיברנו על WINMOBILE (מערכת הפעלה לגמרי לא אנושית, שעם כל גרסה נהיית יותר כבדה). ועד כמה ששמעתי, WIN PHONE 7 לא יהיה יותר טוב.

לא יודע על מה אתה מדבר, בתפריטים יום יומיים לא רואים את הוינדווס אלא את הממשק של HTC רק אם חופרים לעומק מזהים את ה- WM.

המכשיר הזה טס בקלילות מדהימה, אולי ה- WM מערכת כבדה, אבל המעבד הגיבור שבמכשיר זולל אותה לארוחת בוקר.

פורסם

אני מניח ששכחתי להגיד שחובה מסך טאץ', קודם כל כי אין סיכוי שבסביבת העבודה שלי (פאב, חושך) אני אתחיל להתעסק עם המקלדות המיניאטוריות של הBB או הE72 (אני צריך עבודה באופיס עם זיהוי כתב יד), ומצד שני אם אני כבר שופך 3000 שקל על פלאפון, אז שיהיה לו מסך מגע לעזאזל :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מכשיר אחד שכולם שכחו לציין: מוטורולה milestone - מסך multi-touch גדול, מקלדת qwerty מאלה ומערכת הפעלה קלה לתפעול -אנדרואיד V2 ועוד הרבה פיצ'רים נוספים.

זכה לשבחים רבים ונבחר לגאדג'ט וגם ל"פלאפון החכם" של השנה (שני תארים) ע"י אתר הגדג'טים הנחשב ביותר - engadget.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אל תחשוב אפילו על ה5800, לא ברור מה נוקיה חשבו כשהוציאו מסך מגע כזה.

פשוט צריך להרביץ למכשיר כדי להגיע לספר טלפונים...

LOL

אתמול התעסקתי עם ה5800 של אחותי,הייתי צריך ללחוץ חזק בשביל לגלגל בתפריט סמסים :lol:

באמת מכשיר עדין,אבל אחלה מסך,מגיב טיפה באיטיות (כמו כל הנוקיה החדשים) אם לא היה לו טאץ' (אני אישית לא סובל את זה) הייתי קונה חדש (בדיוק נגמרה ההתחייבות לסלכלום ומחפש הרפתקאה חדשה).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מכשיר אחד שכולם שכחו לציין: מוטורולה milestone - מסך multi-touch גדול, מקלדת qwerty מאלה ומערכת הפעלה קלה לתפעול -אנדרואיד V2 ועוד הרבה פיצ'רים נוספים.

זכה לשבחים רבים ונבחר לגאדג'ט וגם ל"פלאפון החכם" של השנה (שני תארים) ע"י אתר הגדג'טים הנחשב ביותר - engadget.

שכנעת אותי ואת חברה שלי (כמעט).

מה גם שהוא עולה רק 2800 עם כל המיסים והמשלוחים, שזה כלום לעומת ה3800 שהוא עולה פה ככה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...