Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי פורד מונדאו משנת 2002.

לאחרונה שמתי לב שמחשב צריכת הדלק ממש מקובע על נתון מסויים ולא מתחלף בהתאם לנסיעה.צריכת הדלק שרשומה במחשב היא 11.4 ליטר ל-100 ק"מ ז"א 8.7 ק"מ לליטר.

הצריכה הזאת לא נראית לי הגיונית מכיוון שהרכב נוסע 90% מחוץ לעיר(מהירות ממוצעת של 100-110 קמ"ש),חוץ מזה שהנתון אמור להשתנות כל פעם לפי סוג הנסיעה כמו שאמרתי.

השאלה שלי היא ממי שיודע מה באמת הצריכה הממוצעת צריכה להיות ומה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לקבל תשובה ממי שיודע!

פורסם

אם תאפס את הקריאה המצטברת היא תתחיל להציג מחדש אבל אין טעם זו הצריכה של הרכב הזה ,גם אצלי זה ככה בנתונים דומים.

ומי שיגיד לך שרכב בסדר גודל הזה אוכל אצלו אחרת תחייך אליו.....

פורסם

כן אבל הנתון ממש מקובע במחשב ולא מתחלף גם אם אני אסע על 200 קמ"ש הוא ימשיך להישאר על אותה הצריכה.

חוץ מזה שקניתי אותו המחשב היה בסדר והשתנה לסירוגין בהתאם לנסיעה.

פורסם

מאור אם אני לא טועה קיים לך שם שתי סוגי תצוגות האחת רגעית ואילו השניה היא צריכת דלק ממוצעת, ואתה מסתכל על הממוצעת שאם יש לרכב הנ"ל את אותו אופי הנסיעה אז סביר להניח שהנתון לא ישתנה.

פורסם

יש לי תצוגה אחת של צריכת הדלק שהיא נתון של מספר הליטרים ל-100 ק"מ(שזה אצלי מקובע על 11.4 ליטר)

פורסם

הבעיה היא שצריכת הדלק במציאות היא בדיוק לפי מה שמופיע במחשב אז אולי הבעיה קשורה דווקא למנוע.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי יש את אותו הרכב.

זאת באמת הצריכה הממוצעת.

הנתונים משתנים ממש באיטיות בשעון אלא אם נסעת נסיעה מרוחקת עם נהיגה שונה מהרגיל.

אם אתה לוחץ לחיצה ארוכה על הלחצן השמאלי, המחשב מתחיל לחשב את הממוצע מחדש וזה לוקח לו עוד מספר ימים.

בהצלחה!

• תוכן חדש...