Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הקדמה: נמאס לי מהגרוטאה הזו !!! אני כ"כ מחכה למנטה שתצא מכל טיפולי היופי שהיא עוברת בשביל שאני אוכל לעזוב את הגרוטאה הזו !!!

זה כבר לא סוד שיש בעיה רצינית בבלמים של הקורולה. הרכב שלנו עבר 22244 ק"מ והיום בלילה כאשר חזרתי מהעבודה פתאום אני שומע רעשים מאוד חזקים מהבלמים. כשאני אומר רעשים חזקים אז אני מתכוון למשהו רציני מכיוון שכל בעלים של קורולה חדשה יודע שהבלמים מתחילים לעשות רעשי חריקה (כאילו שהולכות להיגמר הרפידות) כבר אחרי 5K ק"מ. אצלנו זה התחיל אחרי 7K ק"מ, בטיפול 15K ק"מ לא יודע מה עשו, הרעשים הפסיקו אבל לא הרגשתי שיפור בבלימה, אני חשבתי לתומי שהחליפו רפידות ושהרפידות החדשות בולמות כמו הישנות אבל לא עושות רעש. אוי, איזה נאיבי הייתי, עכשיו זה נראה לי יותר כמו טיפול או כיוון קטן שהם עשו בבלמים ולא החליפו רפידות ...

אז נחזור לאתמול בלילה. אני נוסע, פתאום אני מתחיל לשמוע רעשי חיכוך חזקים מאוד בזמן בלימה, אח"כ נסעתי בערך ב-30 קמ"ש כאשר אני לא לוחץ על הגז וגם לא על הברקס, עדיין היו רעשים של חיכוך. למזלי זה קרה ממש קרוב לבית שלי ובהמשך הדרך הרעשים חזרו לפעמים ולפעמים לא חזרו גם כאשר בלמתי וגם כאשר המשכתי בלי לבלום ובלי להאיץ ...

ההשערות שלי הם או רפידות שנגמרו לגמרי והגיעו לברזל או שאחד מהבלמים נתפס. אבל לפי מה שידוע לי רק תופים יכולים להתפס ולא דיסקים (אני מזכיר לכם שבקורולה יש 4 דיסקים).

יש לכם השערות מה זה יכול להיות ??? אני מחר רוצה להגיד להם בדיוק מה לבדוק כי אני כבר לא סומך על החאפרים שמטפלים/טפלו ברכב הזה ...

כבר הרבה זמן שיש רעשים מהבלמים, כבר ב-16.5K ק"מ הבלמים התחילו שוב לחרוק ועם הזמן הרעש רק התחזק. זה גם לא בסדר שאנחנו לא דרשנו שיטפלו בזה, פשוט ההורים שלי לא יכולים לוותר על הרכב ליום אחד כי זה הרכב היחיד במשפחה.

צלצלתי כבר לחברת הליסינג ואמרתי להם שכדאי להם מאוד להגיע לקחת את האוטו מחר בבוקר בשביל להספיק לתקן אותו עד סוף היום כי אני צריך את האותו ביום חמישי ושהם כבר יקבלו על הראש מאבא שלי (על הזנחה של מערכת הבלימה שהיא מאוד חשובה) כאשר הוא יחזור מחו"ל.

נ.ב. מי אמר שיפאניות אמינות ??? :twisted:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

התחושה שלי היא שאכן הגעת למצב של "ברזל על ברזל".

האם בחודש האחרון היית לך תחושה שה-ABS נכנס לפעולה מהר/מוקדם מדי מהצפוי :?:

לפני שבוע אותן התופעות, אחת לאחת, היו בפוקוס - חריקות של ברזל, רפידה אשר נשארת צמודה לצלחת וכמובן שלפני כן תופעת ה-ABS.

הרכב נלקח אחר כבוד אל המוסך, הרפידות אכן סיימו את חלקן והוחלפו בתוספת צלחות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
נמאס לי מהגרוטאה הזו !!! אני כ"כ מחכה למנטה שתצא מכל טיפולי היופי שהיא עוברת בשביל שאני אוכל לעזוב את הגרוטאה הזו !!!

:twisted:

רק אני שמתי לב לפרדוקס במשפט הנ"ל?

:wink:

רגע של עברית עפ"י רדזון :

גרוטאה

5_corolla%202003..jpg

לא גרוטאה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=13690

עכשיו תגידו לי אתם מי הגרוטאה? :twisted:

10.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נמאס לי מהגרוטאה הזו !!! אני כ"כ מחכה למנטה שתצא מכל טיפולי היופי שהיא עוברת בשביל שאני אוכל לעזוב את הגרוטאה הזו !!!

:twisted:

רק אני שמתי לב לפרדוקס במשפט הנ"ל?

:wink:

רגע של עברית עפ"י רדזון :

גרוטאה

5_corolla%202003..jpg

לא גרוטאה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=13690

עכשיו תגידו לי אתם מי הגרוטאה? :twisted:

אייל, בקרוב אני אעלה תמונה של המצב הנוכחי של הרכב ואתה לא תאמין שמדובר באותו רכב כמו בתמונוה שהעלת ...

קומפי, לא יפה !!! איך אתה בדיוק הגעת למצב הזה ??? בושה וכלימה :wink:

זו גם הייתה ההשערה שלי, מה שמעצבן אותי זה שלא החליפו בלמים ב-15K ק"מ למרות שהיצרן ממליץ ואפילו עושה 50% הנחה בהחלפת רפידות !!!

תגיד קומפי, מה לפי דעתך הם עשו בטיפול 15K ק"מ שגרם לחריקה להפסיק במשך 1.5K ק"מ ???

דווקא לא הרגשתי שה-ABS נכנס מהר יותר, אולי פעם אחת אבל אני לא נכנסתי לאחרונה למצבים שה-ABS היה אמור להכנס אז אין לי כ"כ אינדקציה ...

ד"א, מי שחושב שרכבי ליסינג מטופלים במוסך מורשה טועה בגדול !!!

הרגע הגיע אליי בחור שנראה לי שזו הפעם הראשונה שהוא רואה קורול ה כזו, הוא גם לא ידע על הבעייתיות של הרפידות של הקורולה (הוא אמר לי "בכל היפניות זה ככה", נו באמת :wink: ). מה שכן, אני שמח שהנבואה שלי התגשמה, בזמנו כשרצינו להחליף את האומגה בקורולה הזהרתי את ההורים שלי שחברת הליסינג חוסכת בכל מקום אפשרי, אפילו במערכת הבלימה :shock:

פשוט מדהים עד כמה הקמצנות של חברת הליסינג יכולה להגיע, אם אנחנו חוסכים בבלמים אז למה בכלל מנסים היום לייצר מכוניות כמה שיותר בטוחות ?!?!?!

פורסם

Welcome to the club

כמה תיקונים:

1) רכבי ליסינג מטופלים במוסך מורשה (לא ברשת היבואן)

2) ע"מ לחסוך בעלויות המוסכים שמים רכיבים תחליפיים הגורמים לתופעות שהזכרת.

3) טיפול הבלמים האחרון שעשו באלמרה החזיק 10000 ק"מ בלבד עד שנורות ההתראה נדלקו (אין מצב שיטפלו בבלמים אם הן לא דולקות...) לאחר איום בפניה למשרד התחבורה (עקב 20 תלונות דומות אצלנו בחברה) הכנסתי את הרכב בעצמי למוסך המרכזי האיזורי בכפר-סבא (רונשטיין), על הרכב הותקנו רפידות וצלחות אורגינליות, והחשבון שולם במלואו ע"י חברת הליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
Welcome to the club

כמה תיקונים:

1) רכבי ליסינג מטופלים במוסך מורשה (לא ברשת היבואן)

2) ע"מ לחסוך בעלויות המוסכים שמים רכיבים תחליפיים הגורמים לתופעות שהזכרת.

3) טיפול הבלמים האחרון שעשו באלמרה החזיק 10000 ק"מ בלבד עד שנורות ההתראה נדלקו (אין מצב שיטפלו בבלמים אם הן לא דולקות...) לאחר איום בפניה למשרד התחבורה (עקב 20 תלונות דומות אצלנו בחברה) הכנסתי את הרכב בעצמי למוסך המרכזי האיזורי בכפר-סבא (רונשטיין), על הרכב הותקנו רפידות וצלחות אורגינליות, והחשבון שולם במלואו ע"י חברת הליסינג.

תודה רבה על התגובה אבל הרכב כבר אצלי אחרי תיקון ...

ב-9 בבוקר צלצלו אליי להעיר אותי מהמוסך ושאלו איך להגיע, ב-9 ורבע הנציג כבר היה בחניה, ב-11 ורבע הרכב היה כבר אצלי אחרי תיקון (יש לציין שכאשר הבחור לקח את הרכב הוא אמר שרוב הסיכויים שהרכב יהיה אצלי תוך שעתיים כאשר מדובר בבעיית בלמים). הם בהחלט זריזים !!!

אז מה שקורה זה שבטיפול 15K החליפו רק רפידות קדמיות והם כיום במצב בסדר, ועכשיו ב-22K הרפידות האחריות פשוט הגיעו לברזל (תודה לך קומפי על הניחוש הנכון, זו גם הייתה ההשערה שלי) והוחלפו בחדשות ...

פורסם
קומפי, לא יפה !!! איך אתה בדיוק הגעת למצב הזה ??? בושה וכלימה :wink:

זו גם הייתה ההשערה שלי, מה שמעצבן אותי זה שלא החליפו בלמים ב-15K ק"מ למרות שהיצרן ממליץ ואפילו עושה 50% הנחה בהחלפת רפידות !!!

תגיד קומפי, מה לפי דעתך הם עשו בטיפול 15K ק"מ שגרם לחריקה להפסיק במשך 1.5K ק"מ ???

דווקא לא הרגשתי שה-ABS נכנס מהר יותר, אולי פעם אחת אבל אני לא נכנסתי לאחרונה למצבים שה-ABS היה אמור להכנס אז אין לי כ"כ אינדקציה ...

ראשית, הפוקוס אינה ברשותי לשימוש יומיומי(הוא אצל זוגתי), לבנתיים בכל הרכבים אשר היו ברשותה, על כל רשרוש חריג היא התריעה מבעוד מועד, כך שבשום מצב לא הגעתי לצורך בגרירה(למעט פעם אחת שמשאבת מים בספיה נזלה חזק).

אינני יודע איזה "טיפול" נעשה בבלמים ע"מ שלא יחרקו, יתכן ובסה"כ עשו פאזות לרפידות.

ד"א, מי שחושב שרכבי ליסינג מטופלים במוסך מורשה טועה בגדול !!!

הרגע הגיע אליי בחור שנראה לי שזו הפעם הראשונה שהוא רואה קורול ה כזו, הוא גם לא ידע על הבעייתיות של הרפידות של הקורולה (הוא אמר לי "בכל היפניות זה ככה", נו באמת :wink: ). מה שכן, אני שמח שהנבואה שלי התגשמה, בזמנו כשרצינו להחליף את האומגה בקורולה הזהרתי את ההורים שלי שחברת הליסינג חוסכת בכל מקום אפשרי, אפילו במערכת הבלימה :shock:

פשוט מדהים עד כמה הקמצנות של חברת הליסינג יכולה להגיע, אם אנחנו חוסכים בבלמים אז למה בכלל מנסים היום לייצר מכוניות כמה שיותר בטוחות ?!?!?!

מאז פתיחת שוק הטיפולים, כל חברות הליסינג/השכרה חתמו חוזים עם מוסכים אשר הציעו בעבורם את השרות הזול ביותר, כך שאין פליאה על ה"חסכנות".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...