Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המלצות רבות שקיבלתי וביקורות שקראתי וחישובי עלות תועלת כנראה שאני סגור על הסט 3 חלקים של dls דגם: up36i. אני יכול לקנות אותו ב2500 ש״ח חדש לחלוטין בקופסא. קודם כל אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הסט הנ״ל והאם יש אופציות טובות יותר סביב המחיר הזה.

עכשיו אני מחפש מגבר, ומכוון שבנתוני הרמקולים כתוב שהם רק 88db הבנתי שהם לא נחשבים נצילים ולכן אני צריך מגבר שיצליח לדחוף אותם ולנצל אותם גם בווליום נמוך ופה אני צריך את עזרתכם.

חשבתי על על שתי אופציות, הראשונה היא לקחת מגבר 2 ערוצים ולחבר אותו לקרוס הפסיבי שמגיע עם הרמקולים, האופציה השנייה היא לקחת מגבר 4 ערוצים ולתת ערוץ נפרד למידבס בחיבור ישיר ולחתוך את התדרים ע״י הקרוס האקטיבי של המגבר ולתת ערוץ נפרד למיד ולטויטר ולהשתמש בקרוס הפסיבי שמגיע איתם (יש בקרוס אפשרות כזו ע״י הזזת ג׳מפר).

אני לא מעוניין בסאבוופר ולכן חשבתי על האופצייה השנייה כי אני מצפה שבשיטה זו אקבל בסים טובים יותר וכך זה יפצה על החוסר בסאב, האם זה יקרה?

פורסם

גינס ? זאפקו ? טרו ?

זה הדבר הראשון שעולה לי בתקציב כזה למגבר מכובד ...

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
גינס ? זאפקו ? טרו ?

זה הדבר הראשון שעולה לי בתקציב כזה למגבר מכובד ...

בהצלחה

יעקב

רק משומשים בתקציב הזה, אין מצב למצוא חדשים ברמות האלו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אתמול ראיתי ג'נסיס 5 ערוצים סדרה 3 במחיר 3200 ש"ח בארץ, ביד שניה. חפש. מגבר מעולה.

אני היתי מחבר אותו למידים וטוויטרים, וחמישית לסאב, ומוסיף עוד מגבר חזק לוופרים כמו דואל מונו. עם זה סוגר את הפינה של מגברים.

אם אתה נוטה לכיוון של מוראל אלייט, היתי עובד דרך קרוסים חצי אקטיבי עם מגבר אחד.

פורסם

ה HU שלי הוא ALPINE 502 ואני כמעט בטוח שיש לו יציאה דיגיטלית.

האם עדיף לחבר אותו למגבר ע"י היציאה הדיגיטלית? אם כן אולי עדיף מגבר עם כניסה דיגיטלית?

פורסם

יש לי ברכב S44 של טרו ולדעתי זה יהיה מושלם לסט שלך בהגברה פאסיבית לגשר ערוצים ותקבל בערך 250 RMS,אם אני לא טועה יש גם מחיר טוב לחברי הפורום שווה לבדוק

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...