Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איזה גודל (מבחינת אמפר) אני צריך למצבר עבור מיצובישי כריזמה 1600 שנת 99.

בנוסף,

אם אפשר לקבל הצעה למקום שמתקין / מוחר מצברים בזול (לא חייב להיות שנפ / וולטה. אפשר חברות לא מוכרות...)

באיזור תל אביב / רמת גן.

תודה.

פורסם

סטנדרטי, 60 אמפר.

האמת שלרוב הכי זול זה לקנות באוטו דיפו, קניתי לכריזמה לפני מספר חודשים וולטה ב800 ש"ח (כולל התקנה כמובן).

פורסם

יקר !

כנס לאתר של איש שטח ותבדוק בדרך כלל הוא הכי זול.

תבדוק גם ביד 2 יש כאלה שמוכרים מצברים חדשים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

באמת?

בזמנו הסתובבתי בין מספר מקומות "מורשים" באזור המסגר בתל אביב, ההצעות שקיבלתי היו:

1000, 1100 ו1250 ש"ח אבל אולי זה רק אני :)

פורסם

מה שמוזר, הלכתי לחנות של מצברים ניגשתי אליו ושאלתי אם יש לו מצבר סופר שנפ ל65 אמפר והוא אמר שזה עולה 500 שקל

איך אצליכם בחברות אחרות יקר מזה? אני לא מבין .

פורסם

תאכלס...

מה יש להם?

אין פיקוח? זורקים מחירים סתם? כי אנחנו בתור צרכן.. אין לנו מושג בדברים של מכונאות רכב?

• תוכן חדש...