Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני צריך לנסוע מירושלים לקריית ארבע, ראיתי את תוואי הנסיעה במפה ונשמע לי ממש מפחיד לנסוע לבד ברכב.

מישהו יכול לאמר לי עד כמה בטיחותי זה לנסוע על הכביש הזה(60) לכיוון קרית ארבע?

תודה.

Polo 2012

פורסם

ביום אין שום דבר מיוחד,אולי לא הכי נעים אבל לא מתים מזה.

בלילה- זה כבר סיפור אחר.לא הייתי רוצה לעשות את זה.

חבר,אתה חופר

פורסם

סע באוטובוס.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה שהכי צריך לחשוש ממנו , זה לא זריקות אבנים/בקת"בים/טוסטרי משולשים , אלא צריך לראות בכביש עצמו אתגר.

הכבישים בשטחים לרוב מאופיינים בחוסר התחשבות בחוקי תנועה. מהירות מותרת 70 - המלצה בלבד . פס הפרדה - יצירת אומנות מודרנית .

חשוב לשים לב לדברים הבאים - עוקפים על ימין ועל שמאל גם כשהרכב העוקף נמצא על הנתיב שלך נגד כיוון תנועתך במרחק של 100 מטר בלבד.

ועוד משהו ששמתי לב לא מזמן - משאיות ומוניות פלסטינאיות משתלבות בכביש גם אם אתה נמצא 50 מטר מהצומת.

בכיבישם אלה לרוב יש יותר תאונות של התנגשות חזיתית מאשר אירועים בטחוניים.

כך שרצוי לפתוח 7 עיניים .

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

בלילה אסור ליסוע מהר מכיוון שהפלסטינאים מניחים מכשולים בדמות סלעים וכד' באמצע הכביש.

מבחינת ביטחון אין בעיה, בגלל כמות הצבא שם יותר בטוח מליד הבית שלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...