Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למלון בניו יורק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני וחברה שלי נוסעים בפסח לניו יורק, ואנחנו נתגורר אצל חברים מחוץ לניו יורק ב5 ימים הראשונים שבמהלכם נתרכז בעיקר בטיולים מחוץ אליה ומדי פעם גיחות קצרות לכמה שעות לתפוח הגדול.

הבעייה:

החברים גרים במרחק נסיעה ברכבת כ40 דק' מניו יורק + 20 דק' הליכה עד לתחנת הרכבת בעיירה שלהם.

אי לכך ובהתאם לזאת אנחנו מעוניינים לבלות את 5 הימים האחרונים (4 לילות) בניו יורק עצמה.

מה שמביא אותנו לבעיית מציאת המלון.

יש בפנינו שלושה אופציות:

אופצייה א.

אחותה ואמא של חברה שלי היו לפני כחודש בניו יורק במלון בשם פנסילבניה הוטל הם המליצו לנו עליו בחום (הם הודו שהמלון ישן וישנה אפשרות ליפול בחדר ישן, אבל להם זה לא קרה), והוא גם עומד סביב התקציב שלנו. הבעייה - המלון קיבל ביקורות נוראיות באתר הנ"ל מה שגורם לי מאוד מאוד לתהות בקשר אליו וללגיטימיות שלו :shock:

אופצייה ב.

מלון the new yorker hotel המלון כבר קיבל תגובות טובות משמעותית, והוא גם כן עומד בטווח התקציב שלנו, וכמו"כ נמצא באותו מיקום מעולה יחסית כמו המלון באופצייה הראשונה.

הבעייה - מפחדים ליפול על מלון שכל מה שאנחנו יודעים עליו זה כמה ביקורות באתר כזה או אחר.

אני יודע שחלקכם מכיר את התפוח הגדול אז אני ישמח אם תוכלו להמליץ על מלון טוב בסד"ג של עד כ250 דולר (גג) ללילה..

המיקום חשוב, ושלא נתאכזב כמובן :shock:

תודה מראש על כל העזרה,

אבי.

פורסם

בהנחה שאתה נוסע פעם אחת ביום לניו יורק וחוזר פעם אחת, שעה נסיעה זה לא נורא בכלל, מניסיון. אם יש מקום להיות בו ללא עלות, אישית הייתי מעדיף לנצל את סכום הכסף שהתפנה לי לטובת בזבוזים ובילויים.

מערכת התחבורה שם יעילה מאוד, רכבות יוצאות ומגיעות בזמן ואם אתה נוסע בשעות הלא עמוסות, אתה תשלם גם מחיר נמוך יותר.

אם עדיין לא השתכנעת, נסה לחפש מלון מחוץ למנהטן. גם אם תהיה לך קצת נסיעה למנהטן, הפרש המחירים צפוי לפצות על כך בגדול.

כמו שכנראה כבר הספקת להבין, המלצה על מלון בניו יורק לא תקבל ממני, מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא הייתי שם באחד :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שששש אלעד, אתה לא קולגיאלי.

נצל"ש:

אני מגיע לארץ לפסח עוד שבוע וחצי, מעוניין לסבלט דירה שווה במנהטן, תנאים מיוחדים לחברי הפורום.

למעוניינים, ה"פ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לישון מחוץ לעיר ולטייל בעיר זה ממש לא נוח. בטח לא כשקר.

אני ממליץ על DoubleTree. לא יודע מה התקציב שלך ומה המחירים לתקופה - תברר.

יושב על SUBWAY, אזור מעולה, מלון ששייך לרשת משנה של HILTON ולכן הכל מתוקתק. החדרים לא ענקיים (ככה זה בניו יורק), אבל הכל נקי ומסודר.

כשאני לא נוסע למשפחה - אני תמיד לן שם. יש בבלוק מסעדה יפנית ביתית, דיינר לארוחות בוקר, וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בשביל ניו יורקים כ40 דק' מניו יורק + 20 דק' הליכה זה קרוב.

איפה הם גרים בדיוק?

שתי המלונות שאמרת מאוד קרובים אחד לשני.

נמצאים במרכז העיר.

מלון פלסילבניה הוא מלון ענק שסוכני נסיעות אוהבים לשלוח אליו אנשים,תמיד יש מקום.

שני המלונות לא ירגשו אותך.

אני ממליץ על מלון העיר לתייר מתלהב אבל מלונות במנהטן הם בשביל לישון בהם ולא יותר,אל תבנה על על מלון מהנה.

אייל

פורסם

הם גרים באיזור שנקרא whiteplains מצפון לניו יורק...

בשבילי זה לא ממש בעייה, בשביל חברה שלי שהיא לראשונה בניו יורק אני יותר דואג, אני רוצה שניהיה קרובים יחסית למרכז העניינים שנוכל לרדת מהמלון ולבלות בלי יותר מדי לשבור את הראש..

כמו שאמרת פנסילבניה מועדף באמת על כל סוכני התיירות השאלה מה קורה שם מאחורה שכ"כ הרבה ביקורות מזוועיות עוברות באינטרנט? האם האתרים הללו מוטעים ?:shock:

ברור לי שאני לא הולך לאיזה מלון קלאב עם שף מסביב לשעון... הדבר העיקרי שאני מחפש זה מקום טוב לשים בו את הראש בלילה באמת..

אבי.

פורסם

נו, ומה עם הדאבלטרי-מטרופוליטן?

לדעתי לגור מחוץ לעיר זה מבאס, במיוחד אם זו פעם ראשונה שם. כל הכיף שאפשר תוך כמה דקות לחזור למלון, לנוח, לשים את הקניות, לנוח, לצאת, לנוח, ללכת ברגל לברואדווי, לנוח וכו' וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפני 4 שנים אנחנו התאכסנו במלון הזה (שאגב גם היה הרבה יותר זול אני זוכר), סה"כ המלון בסדר לגמרי בשביל המחיר, החדר שאנחנו קיבלנו, למרות שהיינו 4 נפשות הספיק לנו.

המיקום היה ממש נחמד, אפילו יצא לנו ללכת ברגל פעם אחת לטיימס סקוור וזה ממש לא היה נורא, רבע שעה הליכה כיפית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה לא לשכור דירה באיזור טוב במנהטן למשך השהות שלכם?

אני עשיתי זאת עם אישתי באוקטובר האחרון, אם תהיה מעוניין אני אמליץ לך (זול, מרכזי ויש בו הכל).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תבדוק ב-priceline.com

יש שם אופציה שאתה רושם את הסכום שאתה מעוניין, האזור שאתה מעוניין בו וכמה כוכבים צריכים להיות למלון - והוא מוצא לך מלון. הבעיה היחידה היא:

1. אתה לא יודע איזה מלון זה עד שתשלם (מצד שני הוא יהיה ברמת הכוכבים שרשמת ובאזור שבחרת)

2. אי אפשר לבטל הזמנה

אבל מנסיון אפשר למצוא דרכו מלונות 4-5 כוכבים במרכז ב-100$ ללילה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

האמת בשבילי - תמיד מלון בניו יורק היה כדי שיהיה אפשר לישון , והכי חשוב זה המיקום.

פעם אחרונה היינו באדיסון.

10 שניות מהטיימסקוור (ואני לא צוחק - זה אפילו לא רחוב מקביל זה רבע בלוק - בניין אחד מרחק מהטיימסקוור) ומחיר סבבה לגמרי.

המלון לא הכי חדש , אבל החדרים היו סבבה (מבחינתי סבבה = נקי , מסודר , מיטה נוחה , מיזוג , חדר אמבטיה נורמאלי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממליץ בחום על Hampton Inn Manhattan-Times Square North

הייתי בו לפני כמה חודשים

http://hamptoninn.hilton.com/en/hp/hotels/index.jhtml?ctyhocn=NYCMTHX

לא זול, אבל שווה כל שקל (המחיר תלוי בתקופה וצריך לנסות את כל אתרי ההזמנות, כי המחירים בין האתרים לעיתים שונים על אותו חדר באותו לילה). אנחנו שילמנו 250 דולר ללילה, אבל כשהחלטנו להאריך המחיר קפץ ל 300 דולר, כי היה בעיר כנס של האו"ם.

מיקום מעולה - שמינית פינת 51, חדרים גדולים ומרווחים (הכנסנו מיטת תינוק והיה עוד המון מקום), צוות חביב, אינטרנט אלחוטי חינם וארוחת בוקר נדיבה בסגנון ישראלי ולא סגנון אמריקאי קמצני.

• תוכן חדש...