Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולן/ם. מיקרה מוזר לפנינו; אני שואל בשמו של החבר מיכה שטיינמן, אשר עקב טריותו בפורום עדיין ללא גישה לאוף - טופיק. והרי הסיפור:

מיכה מחפש אדם, כניראה מאד מבוגר, ששמו מופיע במשרד הרישוי ע"ג ניירת של רשיון אופנוע ישן, אולם לא מצליחים לאתר את מען האיש משום שאינו קיים ברשומות של משרד הפנים! חבר ביקש ממיכה לתת לו השם ותעודת הזהות, ובדק עבורו ברשימון מקורי של משרד הפנים (לא יודע עד כמה חוקי הענין, כן? :?) והאיש לא קיים. לא בין המתים ולא בין החיים. מספר ביקורים במשרד הפנים ותשלום של כמה מעות לאגרה גם לא העלו דבר. מבחינתם גם אף אחד בשם כזה לא עזב את הארץ. כאשר מיכה אמר להם שיש כזה איש במשרד הרישוי, הפקידה רק משכה בכתפיה (מין עווית מאד נפוצה בקרב אוכלוסיה זו).

בכתובת שרשומה ברישיון האופנוע נמצא כיום למטה בית קפה, ואף אחד מהשכנים והאנשים באיזור לא יודע במי מדובר, למעט זקן אחד בבנין שזוכר שאכן היה גר פעם כאן אדם בעל שם זהה. חיפשתי בעצמי ברשומות הנפטרים וגם העליתי חרס.

אז מה היה לנו כאן?

האיש קיים בשם מלא ותעודת זהות במשרד הרישוי, אבל לא קיים מבחינת המדינה, קרי משרד הפנים. לא קיים באתרי הטלפון למיניהם. לא קיים ב- Google ואף לא בדפי זהב .

כרגע מיכה במבוי סתום. לא יודע איך להמשיך מכאן והלאה. אני יודע שזהו מיקרה"עין" אבל חשבתי בכול זאת לשתף אתכם. אולי למישהו יש כיוון חשיבה אחר?

תודה שהקשבתם ושבת שלום.

פורסם

אפשרות אחת זה לפנות למשרד חקירות פרטי ולהם יש אמצעים ויכולות יותר טובות ורבות יותר.

עוד כמה אפשרויות:

1. לפרסם כאן את שם האיש, ת.ז שלו, פרטי האופנוע, כתובות וכו' ואולי למישהוא מהגולשים יש איזה מידע.

2. לחפש ביד ושם, בית התפוצות וכו'.

בברכה - רפי לין

פורסם
אפשרות אחת זה לפנות למשרד חקירות פרטי ולהם יש אמצעים ויכולות יותר טובות ורבות יותר.

נעשה אולם ללא תוצאות (ועם חור לא קטן בכיס).

עוד כמה אפשרויות:

1. לפרסם כאן את שם האיש, ת.ז שלו, פרטי האופנוע, כתובות וכו' ואולי למישהוא מהגולשים יש איזה מידע. הוא לא מעונין כרגע.

2. לחפש ביד ושם, בית התפוצות וכו'. רעיון מצוין.

בברכה - רפי לין

תודה רפי!

מה שהכי מוזר ומענין כאן, זה שהאיש היה קיים, זה בטוח. הרי הוא מופיע במשרד הרישוי. לא ברור מדוע לא קיים במשרד הפנים.

פורסם

שלום,

אולי ניסיתם, אבל למקרה ולא:

נסו את כל הווריאציות האפשריות לשם. הפקידות\ים לא מצטיינים לפעמים בזיקה לשפה ולשמות.

לך תדע מי טעה ואיפה מ.הרשוי או הפנים.

בהצלחה,

ליאור.

פורסם

בעבר לחלק ממספרי הזיהוי של האוכלוסיה, הוצמדה אות שהיוותה חלק מן המספר. כשעברו למערכות ממוחשבות האותיות הוחלפו בספרות. אם המספר שברשותך כולל אות, לא בטוח שמישהו מפקידי הדלפק למינייהם יודע שצריך להמיר זאת ואולי מתעלם בכלל מהאות.

הדבר הזה נכון גם לגבי סיפרת ביקורת שבעבר לא היו נהוגות ויתכן וגם זה חסר במספר.

נסיון לשחזר מספר שכזה ללא הסיפרה המחליפה אות גם לא יאפשר לשחזר סיפרת ביקורת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בעבר לחלק ממספרי הזיהוי של האוכלוסיה, הוצמדה אות שהיוותה חלק מן המספר. כשעברו למערכות ממוחשבות האותיות הוחלפו בספרות. אם המספר שברשותך כולל אות, לא בטוח שמישהו מפקידי הדלפק למינייהם יודע שצריך להמיר זאת ואולי מתעלם בכלל מהאות.

הדבר הזה נכון גם לגבי סיפרת ביקורת שבעבר לא היו נהוגות ויתכן וגם זה חסר במספר.

נסיון לשחזר מספר שכזה ללא הסיפרה המחליפה אות גם לא יאפשר לשחזר סיפרת ביקורת.

.

תודה אמיר. מיכה אומר שלבחור מס' ת.ז. רגיל למהדרין, כולל ספרת ביקורת.

אני שוב מזכיר, השם שלו כפי שמופיע במשרד הרישוי, כולל תעודת הזיהוי, הם רגילים וברי קיימא (שָם, ברישוי), אולם לא קיימים בכלל במשרד הפנים. לכן האיש לא ניתן לאיתור. בסל הכל מיכה רוצה לדעת היכן הוא גר ע"מ לבצע העברת בעלות, או ליצור קשר עם בני ביתו, באם מדובר כבר בבר מינן, חס וחלילה.

פורסם

משרד הרישוי מקבל מידע ממשרד הפנים.

אם האדם מופיע כקיים במשרד הרישוי, משמע הוא אמור להופיע במשרד הפנים.

אם האדם מופיע כנפטר במשרד הפנים, הוא יופיע כנפטר גם במשרד הרישוי ואי אפשר יהיה לבצע העברת בעלות טרם הסדרת יורשים.

אם בדקת ברשימות של רשם הירושות, אין הכרח שכל הנפטרים מעודכנים אצלו, גם כי לא הכל מגיע לטיפולו וגם כי לפעמים אין ירושה. רשם הירושות הוא תפקיד יחסית חדש במדינה ולכן אין הכרח שקיים אצלו מידע טרם הקמתו.

עידכונים של חברות קדישא גם הם לא בהכרח מדוייקים ומלאים.

אני תוהה מה היתה עושה פקידה במשרד הרישוי אילו האזרח הנעלם היה מגיע לדלפק ומבקש לשנות לסטטוס אספנות ואח"כ לבצע העברת בעלות - האם הפקידה היתה אומרת לאדם הזה - אי אפשר אתה לא קיים ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במאגרי משרד הפנים ת.ז שלו לא מופיעה כקיימת?

קופצת הודעה על ספרת ביקורת שגויה או שמספר הזהות נכון אך לא משוייך לאדם?

יכול להיות שהוא החליף/עיברת שם.

יש דברים שגוררים "שלילת" אזרחות? ירד מזמן מהארץ, הוציא אזרחות זרה שלא מאפשרת החזקת אזרחות נוספת, משהו פלילי?

אם אתה רוצה, בתור חייל בקצין העיר יש לי גישה למאגר הנתונים של הצבא, אני יכול להעלות את מספר הזהות שלו ולראות אם מתקבלות תוצאות כלשהן. אם הוא שרת בצבא או אפילו רק זומן לצו ראשון הוא יופיע אצלי, ומעבר לכך כל אדם שלא מקבל פטור אוטומטי משירות (עולים מבוגרים ובני מיעוטים שאינם חייבים בשירות) מופיע במערכת עם אינפורמציה חלקית.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אם אתה רוצה, בתור חייל בקצין העיר יש לי גישה למאגר הנתונים של הצבא, אני יכול להעלות את מספר הזהות שלו ולראות אם מתקבלות תוצאות כלשהן. אם הוא שרת בצבא או אפילו רק זומן לצו ראשון הוא יופיע אצלי, ומעבר לכך כל אדם שלא מקבל פטור אוטומטי משירות (עולים מבוגרים ובני מיעוטים שאינם חייבים בשירות) מופיע במערכת עם אינפורמציה חלקית.

על משפט כזה מצ"ח יעשו ממך מטעמים.

----

פורסם
על משפט כזה מצ"ח יעשו ממך מטעמים.

אני מודה בשמו של מיכה על כל ניסיונות העזרה, אבל כפי ש- Kernel אומר, מיכה בהחלט לא מעונין לסבך אף אחד בפלילים. אני גם מודה לכל אלו ששלחו לי ה"פ וביקשו את פרטי האיש, אבל לפני שמיכה יעשה זאת, הוא ישמח לדעת מהי הדרך אשר בה כל מציעי העזרה רוצים לפעול? האם הם ינסו באותן דרכים שהוא כבר ניסה? הוא מבקש להסביר שהוא לא כפוי טובה או משהו בסגנון, פשוט לדעתו אין טעם לנסות כיווני חקירה שכבר מוצו, והוא מבקש - כפי שפרטתי בפתיח - כיוונים ורעיונות חדשים :roll:.

האם יוכלו כל מציעי העזרה לפרט קצת יותר? מיכה יעביר להם את המידע ולא יעקוף אותם, כמובן :lol:. הקרדיט יינתן להם...

שוב תודה לכולם.

פורסם

אפשרות נוספת שעולה בראשי היא לבדוק פיזית הסטוריה של מסמכי הטאבו בכתובת המופיעה ברישיון.

1. יתכן ושם מעודכן מספר זהות אחר אך דומה או שם אחר עם מס' דומה.

2. יתכן ושם קיים מסמך המתעד את כתובתו החדשה.

3. בקום המדינה וכן עולים חדשים במעמד הקליטה - בני אותה משפחה בד"כ קיבלו מספרי זיהוי עוקבים. יתכן וניתן באפן זה למצוא אחים/אחיות/הורים.

.

פורסם

תסנה לחפש בגוגל את שמו בשינויים קלים.

חפש רק את שם המשפחה בצירוף שם העיר שבה נמצא הנכס, אם תמצא אדם אחר באותו שם פנה אליו אולי הוא בן משפחה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הנ"ל הצטרף לשב"כ/מוסד,

בגלל התפקיד שלו בחיסול מבחוח, הוא "נעלם" ממשרד הפנים.

מה אתה מגלה, יא אללה.

אבל מה, אני ואתה, חושבים בצורה זהה...:wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...