Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות אבא שלי סיפר לי שפתאום לא הצליח לנטרל את האזעקה. הוא כבר חשב שהסוללה בשלט שלו חלשה כשהבחין ברכב שחנה לידו ובו כמה צעירים בדואים שרק הסתכלו עליו, מה הוא הולך לעשות. הוא המשיך לנסות ולנסות ללחוץ את הקוד, עד שבסוף האזעקה נוטרלה והוא נסע. כשהוא סיפר לי את זה לא ייחסתי לזה חשיבות, חשבתי בטח זה סתם צירוף מקרים. אגב, הסוללה שלו הייתה בסדר גמור ובמקום אחר השלט עבד כמו שעון.

היום קרה לי מקרה דומה, עשיתי קניות בביג באר-שבע ואני תמיד חונה במרחק יחסית מהחנות, היכן שהחניה פנויה.

כשחזרתי לאוטו, חנה לידו טנדר טויוטה ובוא גם-כן כמה צעירים בדואים. אני מנסה לנטרל את האזעקה עם השלט שלי ואין שום תגובה :shock: למרות שהסוללה שלי תקינה בוודאות. פתאום אני קולט שהבדואים מסתכלים עליי, מה אני הולך לעשות.

אני ממשיך לנסות ולנסות, כמה דקות מסתובב סביב הרכב כמו אידיוט עד שבסוף הצלחתי לנטרל את האזעקה ולנסוע משם.

ברגע שהתנעתי, ראיתי שהחברה הבדואים ממש נראו מאוכזבים.

אולי מישהו נתקל בתופעה הזאת? מה הם מנסים לעשות, האם יש להם מכשור שמשבש את הקליטה של האזעקה ובו זמנית קורא את הקוד שאני לוחץ על השלט? כנראה הם מחכים שבעל הרכב יתייאש וילך לקנות סוללה חדשה ואז בזמן הזה הם יגנבו את הרכב?

פורסם

נשמע לי מדע בדיוני שיש להם מכשיר כזה,הם לא כאלה מתקדמים לפי דעתי.מה שעצוב זה שכבר אין בושה, באמצע הביג לנסות לגנוב רכב?!? והמשטרה כמובן שלא הייתה עושה כלום.

פורסם

זה עוד כלום, לידיד שלי גנבו את האוטו באמצע היום כשהוא חנה ליד משרד רישוי.

העמיסו את האוטו על גרר וגנבו אותו. :roll:

פורסם

יכול מאוד להיות,יש דבר כזה CODE GRABER,בזמנו שימש את אדי מערכות לשווק את קליפורד

רשמת מספר רכב שלהם?צילמת אותם?

פורסם

לא, לא רשמתי. כאילו שבמשטרה מישהו יתייחס לזה בכלל, גם אם אכן יגנבו לי את האוטו אף אחד במשטרה לא יזיז אצבע.

פורסם

אפשר לפתוח עם מפתח אבל האזעקה ישר תפעל וחוץ מזה מה זה יעזור, אני עדיין לא יכול להתניע בלי לנטרל את האזעקה.

פורסם

1. באמת יש מכשירים שמשבשים קליטה - השתמשו בהם בעזה בזמן עופרת יצוקה (שיבוש טלפונים, רדיו וקליטה בטלווייזה - מלחמה פסיכולוגית) ואז לפעמים תושבים ישראלים נגיד בשדרות לא יכלו אפילו לפתוח את הרכב שלהם (עם השלט)

2. בדיוק גם לי הזכיר את העקיצה ב60 שניות.

פורסם

כבר הגעתי למסקנה שלא משנה מה ימציאו כדי למנוע גניבות (ולא רק בתחום הרכב)הגנבים/הפורצים תמיד ימצאו דרך עקיפית,לצערנו זה עניין שמסתובב במעגלים ללא דרך מוצא,תמיד הם לומדים טריק חדש!

פורסם

חשבת להזעיק משטרה?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...