Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה גם יכול להעביר בצינור שרשור דק זה יוצא מאוד נוח וגם קל להתסיר אני משתמש בשרשורי בגלאי עשן שיש מרחקים מאוד קצרים עם זוויות וסיבוכים אין כמו ידידי השרשורי.

או שבאמת תעבוק לכבל 6 גיד, יש כאלה שהם גם NYY ועדיין הם מאוד נוחים לעבודה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
מבחינתי אין לי בעיה אבל יש עלי ממונים ומנהלים שדורשים ממני את הליפוף המעצבן הזה...

אני מנסה לקמבן משהו כמו חיבור מברגה לאנשהו,לא יודע מה.

יש לך 2 אופציות:

1. תלמד ללפף מהר עם איזולירבנד.

2. תחפש מקום עבודה אחר :evil:

בהצלחה :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שרוול שרינק?

תחשבו,אני אמור להתקין את זה התקנה מקצועית.ראיתם פעם שמתקינים לכם משהו ברכב והחוטים עטופים בשרינק?!

.

נדמה לי שיש לך בעיה בהבנת המושג "שרינק".

הכוונה היא לבידוד מתכווץ, כזה שמלבישים על החוטים ואז מכווצים בחום:

RigilTechno-2.jpg

וזוהי גם הדרך היחידה לעשות התקנה מקצועית באמת.

זה שבארץ הכל מותקן על איזולירבנד ואזיקונים לא אומר שככה צריך להיות, זאת פשוט השיטה הזולה ביותר.[/quote]

+1, אבל 1 גדול. מסכים עם כל מילה.

אתה גם יכול להעביר בצינור שרשור דק .

אחלה רעיון האמת. אצלנו בעבודה יש מעין רמפה שמאחוריה רצים כבלים, והיא צמודה למדרגה, והבוס פחד שהכבלים ייקרעו. אז אמרתי לו שיביא צינור פלסטיק של השקייה... עשיתי להם מיגון שופרא דשופרא.

כמובן, תמיד ניתן ללפף את החוטים זה בזה ע"י קשירתם בצד אחד לאנקול וחיבורם בצד שני למברגה... :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...