Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בעבודתי כמתקין בתחום הרכב אני נאלץ ללפף כמה פעמים ביום 2 חוטי חשמל באורך של רכב וחצי כל אחד (צמודים אחד לשני),באיזולירבנד-סרט דביק.

זה כבר ממש מייגע ,במיוחד שצריך כל הזמן לשמור על זה שהחוטים לא יסתבכו אחד עם השני ושיהיו תמיד אחד למעלה והשני למטה.

יש למישהו רעיון איך לעשות את זה זריז ויעיל? חשבתי כבר אולי על משהו בסגנון של לחבר מברגה לאיזולירבנד איכשהו ושהיא תסובב או משהו כזה...

ממש צריך לשבת ולהתחיל לחשוב על כזה דבר....

חייב עזרה ומחכה להצעות!!!!

תודה אנשים :):-D

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

גם לא נראה לי.

תחשבו,אני אמור להתקין את זה התקנה מקצועית.ראיתם פעם שמתקינים לכם משהו ברכב והחוטים עטופים בשרינק?!

ת'כלס,מבחינתי אין לי בעיה אבל יש עלי ממונים ומנהלים שדורשים ממני את הליפוף המעצבן הזה...

אני מנסה לקמבן משהו כמו חיבור מברגה לאנשהו,לא יודע מה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

עשיתי את זה בצבא לפעמים לכבלים ארוכים .

הפתרון הכי טוב לדעתי זה צינור מתכווץ כול 30 ס"מ בערך , את המפוח התעשייתי את מקבע לאיזה משטח ופשוט מריץ את הכבל .

גם יראה יותר מקצועי ונוח יותר לך ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

זה הזכיר לי איך מלפפים צמר של כבשים - הם מחברים את זה לאיזה משהו ואז מסובבים את זה.

אפשר גם לאלתר איזה משהו עם מברגה, השאלה אם הליפוף יהיה אחיר לאורך כל החוט.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי שרינק נראה ומרגיש הרבה יותר מקצועי מליפוף עם איזולירבנד.

(תוציאו כבל ששכב ברכב תקופה מלופף באיזו', המסקנה לא תאחר לבוא)

מתחדשת*

פורסם

אני לא מבין מה נותן הליפוץ באיזולירבנד לאורך כל הכבל. זה לא מוסיף לבידוד, לא מגן על הכבל בצורה משמעותית, לא מסכך וזה גם לא נראה טוב.

כשהייתי צריך לסלול כמה כבלים דקים למרחק גדול יחסית הייתי נוהג ללפף אותם אחד סביב השני. הדרך הכי מהירה לעשות את זה היא לתפוס צד אחד בפלייר ואת השני לחבר למברגה חשמלית ולסובב בכיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תחשבו,אני אמור להתקין את זה התקנה מקצועית.ראיתם פעם שמתקינים לכם משהו ברכב והחוטים עטופים בשרינק?!

נדמה לי שיש לך בעיה בהבנת המושג "שרינק".

הכוונה היא לבידוד מתכווץ, כזה שמלבישים על החוטים ואז מכווצים בחום:

RigilTechno-2.jpg

וזוהי גם הדרך היחידה לעשות התקנה מקצועית באמת.

זה שבארץ הכל מותקן על איזולירבנד ואזיקונים לא אומר שככה צריך להיות, זאת פשוט השיטה הזולה ביותר.

פורסם

+1

התקנתי לפני שבוע אזעקה ברכב שלי

חצי יום שישי בוזבז על הוצאת חוטים מיותרת מתוך הרכב, שחרור ליפופים

הוצאת איזולירבנד וכו'

פשוט מכת מדינה, כל המתקינים צרכנים מסחריים של איזולירבנד

בקיצור, שרינק זה פתרון טוב

אבל - חוט 6 גידים לדעתי פתרון עוד יותר טוב מכובד,

משהו כזה :

12187.jpg

פורסם

מה רע ב-CAT5E ? לידיעתך כבל FTP לדוגמא מסוכך, מה שנותן לו עמידות מאוד יפה בפני רעשים מגנטיים שפזורים ברכב בכמויות היסטריות, לא פעם זה פתר לאנשים תקלות שלא ידעו איפה לחפש בכלל.

במידה וצריך חוטים בעלי קיבולת מתח "בריאה" יותר,

ניתן להשיג צמות עד 24 גידים בשלל חתכים, החל מ-0.2 מ"מ ועד 1.5 מ"מ לכל גיד.

הכל לפי הצורך.

• תוכן חדש...