Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאוזניות IN EAR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין בהמלצה לאוזניות In Ear לצורכי ריצה בעיקר והדגמים הרלוונטים מבחינתי לפי סדר העדיפות:

Crossroads Mylarone X3i & XBi או הדגם החדש (שאני לא בטוח בשמו).

AKG K324P

JBL Reference 220

הדגם Sennheiser CX300 לא רלוונטי כי יש לי אותם כרגע ואחת האוזניות כמעט לגמרי מתה ובכללי לא אהבתי אותם כל כך.

אשמח לתגובות מנסיון אישי וגם לדעות.

תודה.

פורסם

CX500,אני משתמש בהם גם בריצות והם פשוט נדבקות לתוך האוזן,ונא לא לשכוח את איכות השמע:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דרור בגלל זה אני שואל!

מה שלא אהבתי ב- CX300 זה שהאטמים נופלים לי כעבור 10 דקות של ריצה וגם מבחינת נוחות בתוך האוזן., ואני לא הכי אוהב את הסאונד שלהם כי יש מצבים שאני לא מרגיש בנוח איתם מבחינת הצלילים (קצת מכאיבים).

חוץ מזה הספקתי לתקן אותם פעם אחת ובמידה וזה אפשרי בפעם השניה אז לא בא לי.

דני, אני לא בטוח בזה אבל מה השוני בסאונד בין ה300 ,400 וה- 500 מבחינת איכות בניה כנראה אין הבדל.

הבנתי שה- AKG יותר איכותיים ויש להם הפרדת צלילים מצויינת, אבל בזמן שחקרתי עליהם באינטרנט נחשפתי לאוזניות XBi ו- X3i, שנראה לי יותר מעניינות ורציתי לדעת עליהם יותר וגם על האחרים.

עוד דעות?

פורסם

לי אישית יש את ה CX300 עוד משנת 2006 לפני מלחמת לבנון השניה, עד היום עובדים ולא נתקלתי בשום בעיה ואני דיי מרוצה.

לכמה חברים שלי יש אוזניות של בוס הם מאוד מרוצים מהם אולי הם יתאימו לך אבל הם טיפה יותר יקרים מהדגמים שציינתה הדגם שלהם זה פשוט בוס אין אייר באנגלית.

פורסם

לי יש את הCX400

טובות...לא מצויינות...אבל טובות.

במחיר שלהם הם קניה כדאית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מקריאה של מה שהוצע כאן , אני מניח שאני קובץ מעבר לפופיק מבחינת תקציב,

אבל ההמלצה שלי היא האוזניות של SHURE ,

חברה שעושה אוזניות מקצועיות ברמה גבוהה לכל מיני אמנים חשובים כולל אוזניות MOLDED לשימוש כמוניטור בהופעות.

בארץ ניתן להשיג את הדגם SE102 - עולה משהו כמו 400 ש"ח.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6593&perur=4

אם תרצה משהו קצת אחר - גם לפנסוניק יש כמה דגמים לא רעים בכלל , אם אתה מהמרכז , תן קפיצה לדיסק סנטר בדיזינוף סנטר,

הם מחזיקים שם כמה דגמים סביב ה200 ש"ח , שוות כל אגודה ויושבות מצויין באוזן.

*גילוי נאות - אני עובד ברשת באג.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה לכל המגיבים,

אני בודק את כל מה שהמלצתם עליו, אבל יש גם תקציב והוא עד 250 ש"ח.

למישהו פה יש ניסיון עם ה-JBL או ה- Crossroads Mylarone?

פורסם
תודה לכל המגיבים,

אני בודק את כל מה שהמלצתם עליו, אבל יש גם תקציב והוא עד 250 ש"ח.

למישהו פה יש ניסיון עם ה-JBL או ה- Crossroads Mylarone?

לי יש ניסיון עם הJBL, מבחינת הbundle שמגיע איתם, הוא הכי מושקע (במחיר שלהם): נרתיק, אטמים בכמה גדלים, מתאם PL גדול קטן מוזהב, קשת לאוזניות, ותופסן שמקבע את האוזניות לאוזן.

מבחינת צליל יש להם באסים חזקים מאוד ואיכות צליל טובה מאוד, לא יצא לי להשוות בינם לבין ה cx300 אבל אני מרוצה.

• תוכן חדש...