Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיועעדת ל 2 אנשים בלבד עם מנוע טורבו

http://www.bild.de/BILD/auto/2010/02/vw-in-micro-car-concept/mini-in-aus-brasilien-wird-er-der-neue-kaefer.html

הגרמנית אומרים שזה יהיה להיט כמו החיפושית המקורית ותהיה זולה במיוחד

+4 מנועים היברדים בתוך הגלגלים וצורכת רק 2 ליטר , מזכירה לי קצת את האוטוביאנקי Y10

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני מעדיף את המיני שלי, היא נראיית יותררררר מדי לדעתי..

ומה עם המחיר?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

זו אמור להיות רכב לשוק הנמוך, משהו כמו האלטו - רק מעט פחות שימושי.

מקווה לפחות שזה יהיה יותר זול מהאלטו.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

אבל למה עיצוב מכוער?

לא מבין את המעצבים כול מכונית שאמורה להיות זולה

פשוט מכוערת. מה הבעיה לעשות עיצוב רגיל.

ולא עגולה בנוסח חיזרי.

בכול אופן נשמע מעניין.

פורסם

הסמל בראש המכונית יקנה לה נתח שוק גדול מהרבה מזה של האלטו. (למרות שהוא ברזילאי)

תרגום קל מגרמנית (תודה לגוגל)

קטן, חכם, חסכוני - הוא חיפושית חדשה?

VW בברזיל הראתה את "IN", מיקרו-מכונית העיר שמיודעת לשני אנשים פלוס מטען.

באורך 2.48 מטר ה"IN" יכול ללכת עם מנועי קטן מבית פולקסוואגן או בגרסה היברידית עם ארבעה מנועים חשמליים בתוך הגלגלים.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

^^

+1

אם אתה רוצה לבנות אוטו זול למדינות מתפתחות, למה פשוט לא לקחת דגם משנות ה-90 עם איבזור מינימלי, לייצר אותו במקום ולמכור אותו במחיר נמוך משמעותית מהדגמים הנוכחיים.

לדוגמא לקחת פז'ו 306, VW גולף MK3, טויוטה קורולה או ניסאן סאני, לצייד אותו במנוע 1.4, גיר ידני, ולהסיר ממנו דברים כמו כריות אוויר, הגה כח, חלונות חשמל, ABS, פגושים בצבע הרכב, ושאר הקישקושים, אולי אפילו לצייד אותו בקרבורטור, ולמכור אותו בזול במדינות אפריקה, אסיה ודרום אמריקה.

ככה אנשים במדינות מתפתחות יקבלו אמצעי תחבורה בסיסי, פרקטי, לא יקר, אמין, ועם זמינות חלקים טובה.

לא מבין למה להמציא אופניים מחדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי דעתי העיצוב ממש לא יפה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
^^

+1

אם אתה רוצה לבנות אוטו זול למדינות מתפתחות, למה פשוט לא לקחת דגם משנות ה-90 עם איבזור מינימלי, לייצר אותו במקום ולמכור אותו במחיר נמוך משמעותית מהדגמים הנוכחיים.

לדוגמא לקחת פז'ו 306, VW גולף MK3, טויוטה קורולה או ניסאן סאני, לצייד אותו במנוע 1.4, גיר ידני, ולהסיר ממנו דברים כמו כריות אוויר, הגה כח, חלונות חשמל, ABS, פגושים בצבע הרכב, ושאר הקישקושים, אולי אפילו לצייד אותו בקרבורטור, ולמכור אותו בזול במדינות אפריקה, אסיה ודרום אמריקה.

ככה אנשים במדינות מתפתחות יקבלו אמצעי תחבורה בסיסי, פרקטי, לא יקר, אמין, ועם זמינות חלקים טובה.

לא מבין למה להמציא אופניים מחדש.

כי עם הטכנולוגיה של היום אפשר לעשות דברים הרבה יותר טובים מפעם ועוד בזול.

תהיה בטוח שהאלטו תהיה יותר בטיחותית יותר חסכונית ופחות מזהמת מכל אחד מהשמות שנתת .

אז למה לא בעצם?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

1. חביב.

2. ממה שאני מבין זה לא בגדר קונספט לעתיד לבוא אלא תרגיל עבודה / מטלה של מתמחים ליצור רכב שיכול תיאורטית להוות מתחרה לסמארט 4/2.

3. לדעתי עדיף להתרכז ביורשת ראויה ללופו / אלטרנטיבה שתוכל להתחרות בIQ ושות'.

פורסם

Gיי. מגעיל. שונא את כל הקטגוריה, אבל אם היו עושים עיצוב טוב, הייתי לפחות מתלהב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...