Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השגעון החדש שלי הוא לשים קומפוננט המורכב מ-3 אלמנטים שהגדול מביניהם הוא 8" בדלת הקדמית של פולקסווגן פולו וכבר התחלתי בעבודה, כאשר הראתי לחברה שלי את הרמקולים שייכנסו בדלת היא אמרה לי שאני צריך פרוזאק דחוף!!! :lol: השאלה שלי האם זה יעזור? :crazyeye:

P3260204.JPG

P3250202.JPG

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

הפיתרון לשיגעון הזה הוא ללכת בעקבות ואן גוך אבל להוריד את שתי האזניים ולא רק אחת

פורסם

נראה שיגעון!

תגיד חשבת פעם על מה יקרה כשתרצה למכור את הרכב :?:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אם לא שמת לב אני בונה חלק תותב ז"א אני לא משתמש בשום חלק של הרכב ולא משנה כלום, כשאני ארצה למכור אני פשוט מפרק ומחזיר את התא המקורי למקום-בגלל שאני לא משתמש בחלקים מהרכב ואני צריך לבנות הכל מאפס זה לוקח יותר זמן.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...