Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשים מאות שקלים על בידוד לרמקול צ'קמוקו זה מיותר . הפוטנציאל של הרמקול מלכתחילה נמוך . עדיף לשפר אפילו במעט את הרמקול ואז ההקפצה בביצועים של הסט תהיה באמת משמעותית ותהפוך את ההשקעה באיטום למשהו המצוין שכולם מדברים עליו .

פורסם

ממש לא :roll:

מה יעזור לי להחליף עכשיו את הרמקול ממילניום לסופרימו? ישמעו יותר טוב? לא נראה לי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה קדחת, איתמר?

יש לך הגבהה מקצועית וסגירה אסטטית, אז גם ישמעו יותר טוב, לא?

:-D

סתם, הכל ברוח טובה.

מתחדשת*

פורסם

אחרי שהרכבתי את הוופרים ולפני שסגרתי את הדיפון הסתכלתי על הדלת. הכל רישרש וויברץ שם. אפשר היה לראות כמה אנרגיה שהרמקול מייצר מומרת לויברציות וקרקושים. בידוד מפחית בצורה משמעותית את הויברציות האלה ו"משמר" הרבה יותר אנרגיה המתורגמת לגלי קול שמגיעים לאוזניים שלנו.

אני זוכר איזה שיפור עצום היה בביצועי הזטק 5.25 שהיו לי פעם, אז הבנתי בפועל את החשיבות הגדולה של הבידוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

E תמר , במקרה שלך שאין מגבר זה אולי נכון אבל באופן כללי אני חושב שאני יותר צודק בכך שצריך לחלק את התקציב אבל כמובן לכלול בחלוקה גם איטום ולא רק רכיבים.

במקרה שלך שאין מגבר אז באמת אין טעם לרמקול שיגזול תקציב נפוח יותר , אבל בכל זאת אם אני הייתי אתה הייתי רוכש איזה מגברון זוג ערוצים יד 2 אפילו ב 200-400 שקל ויש כאלו , ולטעמי וניסיוני זה ישפר את המצב .

תחשוב על זה .

פורסם

יואב - אתה נותן עצות לשיפור - ליקה שמודע למה שהוא עושה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לנוס-כח :

אני לא יודע אם זה משנה היותו יקה או לא . אני אומר מה שאני חושב על מנת לעזור ו\או לפתח דיון שממנו יכולים או אני או אחרים ללמוד ולשאוב מידע.

פורסם

יואב :-P

אופס - לא הבנתי לרגע - אני יודע שאתה רוצה לעזור - וזה בסדר גמור, אני מציין את העובדה שאיתמר מודע היטב למעשים שלו.

אני עכשיו ברכב הפרטי שלי עובר מסט שלושה חלקים על הגברה אקטיבית מלאה ועל חיתוכים אקטיביים מלאים עם סאב 12 אינטש מאחורה

למערכת עם סט שני חלקים אקטיבי ושני סאב וופרים שיושבים בIB על המגש האחורי כל אחד שמונה אינטש - אבל אני מודע למה שאני עושה - כשאני אפתח על זה ת'רד אני בטוח שהרבה אנשים ישאלו אותי כל מיני שאלות שנובעות מרצון לשפר - אבל הרצון שלי הוא בדיוק ההפך - להסתפק במועט לזמן הקרוב.

איתמר פועל באותה התצורה כרגע בדיוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא יקה! חס ושלום.

רמקול שיושב בתיבת תהודה מפח לא שווה כלום, ולא משנה איך הופכים את זה. נכון שיש רכבים מבודדים יותר או פחות (ע"ע גולף דור 4), אבל בשורה התחתונה פח זה פח שלא עושה חסד עם רמקול.

מערכת שתהיה מורכבת מאלפיין F1 עם מגברי ג'נסיס ורוולייטורים של סקאן-ספיק תשמע זוועה אם לא יהיה בידוד בדלתות. זה פשוט מטופש להרכיב מערכת איכותית ברכב ללא בידוד, חד וחלק.

איתמר.

פורסם

תודה איתמר, באמת תודה :-P

אני לא חושב שהמערכת שלי נשמעת רע אם בכלל - היא נשמעת טוב מאוד.

אבל ההאבוקים היו יכולים לתת הרבה יותר וזה נכון - ושוב, אני מודע לזה...

כמו שאמרתי - כל אחד והשקפת עולמו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוייש נו, לא התכוונתי אלייך! :lol: אל תהיה פולני.

ברור שמערכת עם מגבר תישמע טוב יותר מול מערכת בלי מגבר. ברור ש HU כמו 9855 ישמע יותר טוב מפיוניר 2050. הכל בפרופורצייה.

אם השיקול שלי כרגע הוא להוציא 500 ש"ח על בידוד או 500 ש"ח על HU \ ליין דרייבר - הפור נופל על הבידוד.

איתמר.

פורסם

איתמר אני היייתי מוציא את ה500 שקל האלו על איזה מגבר 4/2 ערוצים יד שניה ברמה בינוני זאת רק דעתי יכול ליהיות שיש בה היגיון יכול ליהיות לא,

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אם פספסת, מגבר כבר יש.

כדי להשלים את המערכת צריך להוסיף משהו כמו 1,000 ש"ח, חצי יילך על ליין דרייבר או HU חדש וחצי על חומר בידוד (התקנה אני אעשה לבד).

כמו שרשמתי קודם, בהנחה שהיו לי עכשיו 500 ש"ח הם היו הולכים על בידוד ולא על התקנת המגבר.

איתמר.

• תוכן חדש...