Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיגו 205 gti ,בעת נסיעה אני שומע כל הזמן צפצופים , מין צפירות כאלה מאחור ומהצדדים בכל פעם שאני עולה

על פס האטה או הרכב "זז" קצת בשל תנאי הכביש אפילו הקטנים ביותר?

הייתי בטוח שזה הבולמים אך העמדתי את הרכב בניוטרל עם הנדברקס משוחרר והתחלתי לנדנד את האוטו מהבגז' ואין שום רעש, התחלתי להזיז אותו שמאלה ימינה אך גם שקט מוחלט

סוג של צפירות כאלה ממש מעצבנים שאפשר לשמוע אותם גם מבחוץ

יש מישהו שאמר שזה יכול להיות הבגז' שלא יושב טוב?למישהו יש רעיונות?פתרונות?

פורסם

יכול מאוד להיות שזה שהדלת בג'אג' לא יושבת טוב, נסה לשחק עם התושבות שעליהן ניסגרת הדלת (מין 2 בליטות מגומי)

פורסם

תוציא את המגש פלסטיק האחורי השחור המרופד מעל התא מטען מתחת לשמשה האחורית ותראה אם מסתדר ידידי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לצערי הרב לא!!!

לא הסתדר, נסעתי עם בגז' פתוח עדיין יש צפצופים,הורדתי את המדף רמקולים ועדיין יש,שימנתי את כל הבגז' ועדיין יש .

אמרו לו שיש מצב שזה הציר האחורי , שחסר שם גריז או משהו כזה? למישהו יש מושג?

כשאני עולה על פסי האטה או יש שיבוש קטנטן בכביש שומעים את זה

דרך אגב , שמתי את הרכב בניוטרל בלי הנדברקס והתחלתי לפמפם אותו מאחור כשהבגז' פתוח וגם כשהוא סגור , ואין שום רעש , הבולמים לא מוציאים מילה!

אשמח לעצות או אפילו כיוונים...

פורסם

חברים זהו סידרתי את זה , הבעיה :

מסתבר שזה שני מרכיבים -

1. ירדתי מתחת לאוטו ושימנתי וגירזתי את המיר האחורי - אצלי עבה בצבע צהוב- את שני הצדדים שלו שקרובים לגלגלים , הכל הכל פשוט , כבלים של ברקסים (הרבה wd40)

2. צפצוף מעצבן נוסף היה מגיע מה"שסתומים" של הבגז' , הבנתי את זה כשפתחתי את הבגז' ושמעתי צפצוף

בעזרת סיבוב המוט זה מתפרק - זהירות!!!!! זה בלחץ גבוה צריך לוודא שזה לא פוגע בכם/בזכוכית

החלפתי את המוטות ועכשיו מדהים כמה שקטה הנסיעה של רכב צ-ר-פ-ת-י שנת 92 מוקשחת 50 אחוז!!!

בהצלחה!

• תוכן חדש...