Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת החזר כספי ב payal

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מוצר בארה"ב שהגיע שגוי, המוצר נשאר אצלי אבל אני לא יכול להשתמש בו עקב חוסר התאמה.

הבעלים של החנות התנצל התחנף והזמין מחדש את המוצר.

עד כאן הכל טוב ויפה בשורה התחתונה עברו משהו כמו חודשיים בהם הוא מספר לי סיפורי סבתא על

הצרות שלו על היבואן מתנצל, נשבע בסבתא שלו שהכל יפתר ובזה זה נגמר.

בסופו של דבר לא זז שום דבר, המוצר החדש לר הגיע ולמרות כל המילים היפות, אני חושב שהוא סתם מורח אותי

ומנסה עלי את שיטת מצליח - מחכה שאני אתיאש.

התשלום התבצע באמצעות paypal.

האם אני יכול לדרוש ממנו להפקיד את הסכום ששילמתי לחשבון שלי ב paypal ( האם זה אפשרי)

יש לי יכולת להפעיל עליו לחץ דרך paypal או בגל דרך אחרת ?

פורסם

דבר ראשון - פתח dispute !

בהחלט יש אפשרות שהוא מורח אותך ומושך זמן כדי שתעבור התקופה המקסימלית ויהיה מאוחר מדי לפתוח dispute

תסביר למוכר שפתחת דספיוט ליתר ביטחון, הרי תמיד תוכל לסגור אותו אם נמוכר יעמוד בהתחייבותו.

פורסם

מניסיון, ולצערי

אם עבר 45 יום זה אבוד, מסיבה פשוטה

כמו שאתה רוצה הגנה כלקוח - אחרי 45 יום אין תלונות זה חלק מהזכויות שלו כמוכר,

אני נוהג בצורה מאוד פשוטה,

ברגע שיש לי בעיה עם מוכר, אני ישר פותח קליים - ותמנהל מולו שם, המון פעמים אנחנו סוגרים את זה לבד

בלי התערבות של PAYPAL אבל ההתכתבות דרך PAYPAL מבהירה לו מה הצעד הבא שלך,

ולמה כדאי שיהיה נחמד ונכון לעזור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

למי שמעניין אותו קיבלתי את ההחזר בסופו של דבר.

זה לקח הרבה זמן עצבים ושיחות טלפון אבל הכסף הוחזר.

ההחזר היה דרך החנות עצמה ולא דרך paypal.

אם לא הייתה לי סבלנות לא הייתי רואה את הכסף...

• תוכן חדש...