Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש כבל איכותי ברמה גבוהה

הציעו לי 3 סוגים,אני לא כל כך יודע אם אני רושם אותם נכון אבל אלה מה שהציעו לי בחנות

RCA mArCo

Rockford Fosgate RFIT Dual

Art nr 63 0365 כבל בצבע כחול,המוכר אמר לי שהוא הכי איכותי,והוא תוצרת גרמניה,

יכול להיות שזה מה שיש לו בחנות ולכן הוא הציע לי את זה,אין לי מושג,טוב מחכה לתשובות ממכם

אני לא מבין בכבלים,ולכן אני שואל אותכם,אם גם מה שהציעו לי לא טובים,אז אשמח לקבל

ממכם המלצה אחרת,שיהיי עם כבל מסוכך ברמה גבוהה ביותר למחיר שאני מבקש.

המחיר עד 250/300 שקל.

ותודה מראש.

פורסם

תודה רבה Matanel :wink:

יש השפעה לאורך הכבל?

אני מתכוון,שאם הרכב שלי בערך 3 וחצי מטר,וכבל לדוגמה 5 מטר,יש השפעה בסאונד?

או שעדיף לקחת את הכבל כמה שיותר קצר,האמת שלא איכפת לי להזיז את המגברים יותר קדימה

לדוגמה מתחת למושבים אם זה משפיע על רמת האיכות של הצליל,והכין ניתן להשיג את הכבל הנ"ל חיפשתי ברשת לא כל כך מצאתי .

אפשר דגם מדוייק לרמת המחיר שאני מבקש?

פורסם

אין השפעה בגלל אורך הכבל.

שי אתה אולי מתכוון לכבל מינוס זה כן מומלץ כמה שיותר קצר.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לא,אני יודע מה שאלתי,לא דיברתי על המינוס ברור לי שהוא אכן משפיע באורך שלו.פעם קראתי שחוטי RCA ארוכים פחות מומלצים,יש מישהו נוסף שיכול לאשר מה שמיכאל אמר?

פורסם

חזיז ורעם- ככה נראה המוצר http://cgi.ebay.com/STINGER-HELIX-RCA-MONSTER-SHX417-4-CHANNEL-17-FOOT_W0QQitemZ200436540057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaaf2e299

יתכן שבחנויות מסוימות הוא ימכר אפילו באיזור ה200 שקל. ובמידה והתקציב מאפשר לך יותר, תוכל אפילו לקנות את הסידרה היותר גבוהה. למרות שאני לא חושב שתרגיש בהבדל.

מציע לך לעשות סקר טלפוני בין מספר חנויות שמתעסקות בתחום הסטריאו לרכב. הכבלים הנ"ל די נפוצים בשוק.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

צריך לשמור על שפיות, 100 מטר חוטים מלופפים על הגלגל הרזרבי בבג'ז יפגו באיכות ובעוצמה, 5מטר שמותקנים נכון לא ישפיעו על האיכות.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...