Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר כ-12 שנה עם רכבי ליסינג (רנו מגאן, פוקוס) אני עומד לקנות רכב יד 2. כרגע העדיפות ל- קסרה פיקאסו מליסינג 2007 (אוט' מנוע בנזין) עם ק"מ סביר (לא יותר מ-75000).

אודה למי שיש את הרכב הנ"ל ויוכל להשיב על השאלות הבאות:

1) תצרוכת דלק משולבת

2) עלות אחזקה (טיפולים שוטפים, מחיר חלקים לטיפולים וכו')

3) אמינות

4) בעיות חוזרות וידועות

5|) מה עלי לבדוק במיוחד בדגם הזה לפני הקנייה

בגדול אני מוכן לשלם טיפה יותר מרכב יפני רגיל, הפחד הוא מקריעת כיס. כמובן שיש פה אלמנט של מצב הרכב הספציפי, מזל, איפה ואיך טיפלו ויטפלו ברכב וכו' אבל הכוונה שלי לדעת האם בגדול זה רכב שעושה הרבה בעיות או לא, והאם עלות התיקונים (גם לתקלות קטנות) היא סבירה או גבוהה משמעותית.

אני מבקש שיגיבו רק אנשים שיש להם ניסיון עם הרכב הזה ולא עם רכבים צרפתיים בכלל, כי אני לא רוצה שיתפתח דיון שלם על האמינות של הרכבים הצרפתיים בכלל.

תודה מראש

פורסם

1) תצרוכת דלק משולבת - אני נע סביב 1:10.5 ממוצע לכל תדלוק

2) עלות אחזקה (טיפולים שוטפים, מחיר חלקים לטיפולים וכו') - תלוי האם אתה מטפל במוסך מורשה או לא, המרווח בין הטיפולים הוא גדול יחסית (20K ק"מ) אבל במוסך מורשה המחירים לא זולים.

3) אמינות - בינתיים לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

4) בעיות חוזרות וידועות - מערכת החשמל וידיות הרכב (איתות ומגבים) מה שנקרא COM2000, נותות לשבוק חיים לעיתים קרובות.

5|) מה עלי לבדוק במיוחד בדגם הזה לפני הקנייה - היסטוריית טיפולים מסודרת, בדיקה מדוקדקת של מערכת החשמל. כמו כן תבדוק שאכן יש לך צמיג רזרבי, הוא חבוי היטב בחלק האחורי של הרכב.

תודה מראש

כל מה שרשמתי זה על סמך הנסיון שלי על סיטרואן פיקאסו שנת 2003 בשנה האחרונה.

• תוכן חדש...