Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש פולקסווגן ונטו,עם תוריד לה את התא מטען היא נראת בדיוק כמו גולף,גם שלי כסופה ,וגם הבקליות שלי שחורות + אנג'ל אייז עם רקע שחור,

קיבלתי הצעה של ג'אנטים דומים מאוד רק בלי הפס האדום,הרכבתי אחד כדי לראות מהצד,יושב ממש יפה,אין צורך להביא 17 אינץ' וכאלה, נראה ''ערבי'' מידי (בלי לפגוע באף אחד כמובן).

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

אצלי אישיתי שקניתי את הרכב הוא הגיע עם ג'נט 14 מחריד , כיום אני עם 205/55R16 (ג'נט של V5) גם זה בגלל שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על צמיגים יותר גדולים ג'נטים יותר גדולים וצריכת דלק יותר גדולה . אני בכיף הייתי מרכיב ג'נט של R32 שהוא 18" , אבל זה מיקר את העסק בהרבה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לטעמי הג'נט היחיד שמתאים לגולף הוא ג'נט מקורי של גולף.

לא חסרים כאלה יד 2 בלוחות השונים (ג'נט 16 כמובן)

לדעתי הרכב היחיד שיפה עליו ג'נט שחור עם פס אדום הוא הרכב של " THE A-TEAM"

:)

הג'נטים השחורים האלו נראים קטנים על הרכב, גם כשהם בגודל 16 (שחור מרזה לא?).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה ג'נט רפליקה של BBS CH

ראיתי במפגש בIKEA גולף עם ג'נט אמיתי של BBS והוא נראה פשוט מדהים.

הייתי אומר לך על זה במידות 17".

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אני אישית מסכים עם אייל, הג'אנט כוורת המקורי של הגולף מדהים אין לך מה לחפש אחר, גם לגבי המידה 16 לא פחות ולא יותר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...