Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן אהלן..

ציטוט הומוריסטי של חלק מהטופיקים שקראתי כאן:

אז..אממ אחרי שהמקום כבר מוצף בבקשות כמו:

אוקי חברה, אני צריך רכב ספורטיבי, אוטומט, מודל 2001 ומעלה,נפח מנוע 2000 ומעלה, דגם מפואר ונהג צמוד בסכום של כ 20K.

מה שאני בעצם מחפש:

אני אתנצל ראשית כל על העלאת השאלה הנפוצה הזאת מהשאול, הסיבה שאני נאלץ לכתוב את הטופיק הזה הוא בעצם חוסר קבלת תשובות בשאר הטופיקים.

אז אני בעצם מחפש אחר רכב קטן, ספורטיבי יחסית,ידני! (אם העדיפות לידני מסתייגת לעומת השאר אז נתפשר על אוטו') , שנת 95+, אם הוא יהיה הזרקה זה פלוס (: וח"ח, הגה כוח פלוס פלוס, ואני אסחף עוד קצת ואסתכן ואומר גם ABS.

אממ זהו בערך, אם אפשר לא לקבל המלצות כמו אלפא וכאלו.

אני אישית חשבתי על פיג'ו למיניהן (לא 205!), אולי סיטרואן (אבל אין לי מושג מה מהן), וראיתי איפהשהוא שהזכירו מיצובישי קולט - בדיקה קצרה העלתה שאני יכול להביא קולט 98 בערך במצב טוב, כמה הוא עונה על הצרכים?

תודה

אדם.

פורסם

אמממ, לא..לא ממש.. והבנתי, אבל לא חשבתי שאני מבקש יותר מדי, ד"א כל מה שבגדר "פלוס" לא נחוץ! רק במידה וקיים אז זה כשמו פלוס.

אממ יכול להיות שהתבלבלת ואתה חושב שהשורה השלישית היא מה שאני מחפש? זה היה ציטוט הומוריסטי של חלק מהטופיקים שקראתי כאן.

הוספתי קווים מדריכים להודעה הראשונה על מנת שתראה מה אני באמת מחפש.

בכל אופן כנראה שבאמת ביקשתי יותר מדי, סורי :oops:

פורסם

אחרי שהדגשת וערכת נראה יותר טוב.

רכב ספורטיבי מתחלק ל-2 קטגוריות:

האחת, ספורטיבי.

השנייה, נראה ספורטיבי.

ב-20K תמצא משהו שקרוב יותר לאופצייה השנייה אין מה לעשות ככה זה באמת, בתקציב שלך באמת אפשר למצוא קולט הבעייה שעד שתמצא אחת שמורה תרד מהעניין.

אני יכול להמליץ לך על 106XS או רנו קליאו RSI שגם תוכל למצוא בתקציב שלך, רק שוב בתקציב הזה קשה לי להאמין שימכרו לך אחת שמורה.

פורסם

א. לא ערכתי \ שינית שום דבר, רק הוספתי חיווי שיעזור להבחין בין חוש ההומור הלקוי שלי לרצינות.

ב. חהחהחה [= באמת חשבת שזה:

"אוקי חברה, אני צריך רכב ספורטיבי, אוטומט, מודל 2001 ומעלה,נפח מנוע 2000 ומעלה, דגם מפואר ונהג צמוד בסכום של כ 20K."

יכול להיות כוונתי האמיתית?

בכל אופן, אני אבדוק על 106XS והרנו, ד"א ראיתי בפורום כמה פעמים 106 ראלי, מה זה אומר? זה מעבר לתקציבים שלי אני מניח. מה ההבדל ביניהם לבין ה106 XS?

פורסם

הי,

א. ראשית אתה צריך זכור שרכב קטן, זול עם נגיעה ספורטיבית זה בגדול מה שכולם עם הגו'ק בראש מחפשים (לפחות כרכב ראשון)

סביר שהוא יהיה יד גבוהה עם לפחות עבר של שתי ידיים ש"התגרזנו" על הרכב ושעלות האחזקה של מכונית כזו היא גבוהה יותר ממה שאתה מעריך, לפעמים עדיף להתפשר על אחד הפרמטרים או להשקיע קצת יותר... זה יעלה לך פחות בסופו של דבר...

2. אני אישית לא הייתי נוגע בצרפתיות ספורטיביות בשנים האלו ובמחירים הללו... לא משהו אישי... אתה פשוט תקנה רכב ב20K ותוך שנה תשקיע בו מינימום מחצית מערכו...

3. לשאלתך, אם אתה נשאר בסטאפ הזה, הונדה סיוויק אם תמצא אחת נורמלית רכב אמין יחסית לשנים עם אנרגיה מסויימת

פולו 16V עד שנת 99-00 יכולה להיכנס לתקציב, רכב ספורטיבי וטוב, אמין יחסית, טיפולים לא זולים מידי... (הייתה לי)

מיצובישי קולט גם אחלה אוטו אמין יחסית וטיפולים לא יקרים.

GOLF GTI 1.8T

פורסם

קולט 98 זה הצורה החדשה שמגיעה עם מנוע חלש יותר משל הדגם שלפני המתיחת פנים, ולך תמצא אחת שמורה.

צרפתיות ישנות זה עניין בעייתי, וגם יקר עם תפזול לכיון הדגמים הספורטיביים.

בשביל הפוזה והאיבזור פולו 16V או מגאן קופה ידנית, ובשביל הכיף אלפא 146\145.

פורסם
אחרי שהדגשת וערכת נראה יותר טוב.

רכב ספורטיבי מתחלק ל-2 קטגוריות:

האחת, ספורטיבי.

השנייה, נראה ספורטיבי.

ב-20K תמצא משהו שקרוב יותר לאופצייה השנייה אין מה לעשות ככה זה באמת, בתקציב שלך באמת אפשר למצוא קולט הבעייה שעד שתמצא אחת שמורה תרד מהעניין.

אני יכול להמליץ לך על 106XS או רנו קליאו RSI שגם תוכל למצוא בתקציב שלך, רק שוב בתקציב הזה קשה לי להאמין שימכרו לך אחת שמורה.

למה אי אפשר למצוא שמורה ? יש סיכוי , לפותח הת'רד ,אני מוכר מיצובישי קולט שנת 1996 במצב מעולה אם אתה מעוניין לפרטים 0546620466.

• תוכן חדש...