Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי אופל ווקטרה שנת 2003. הרכב הגיע עם מערכית אורגינלית מדגם CDR 2005. המערכתלא תומכת ב MP3 לא באה עם כניסת AUX. אני מעוניין להשאיר את המערכת (מטעמים אסתטיים) אבל עדיין ברצוני לבדוק את האפשרות של הוספת התקן אשר יאפשר:

1- ניגון קבצי MP3 או באמצעות דיסקים או מ iPhone.

2- חיבור אלחוטי של iPhone למערכת הרמקולים של הרכב (למטרת שיחות טלפון).

לינק אשר מראה את המערכת: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-CDR2005-CD-PLAYER--ASTRA-VECTRA-CORSA-+-CODE_W0QQitemZ280390156303QQcmdZViewItemQQimsxq20091126?IMSfp=TL091126203004r16846#ht_1739wt_1165

אני לא מעוניין בכל מיני שדרי FM. ניסיתי ולא אהבתי ת איכות הקול. ביקשתי מספר הצעות ומצאתי את הבאים:

1- התקנת IO PLAY שאמור לאפשר ניגון שירים ושיחות מהאייפון. אשמח לקבל את דעתכם. האם יהיה ניתן לחברו למערכת ברכב? http://www.my-io.com/Products/iOPLAY.aspx

2- הוספת נגן DVD בתא הכפפות. הנגן יתחבר למערכת ויצא ממנו עינית אשר תאפשר שליטה באמצעות שלט. הנגן גם יוכל לאפשר חיבור IPHONE באמצעות BLUETOOTH.

האם יש עוד אופציות?

תודה

פורסם

אין פה הרבה מה לעשות אבל יש כמה אפשרויות

1. להחליף למודול מדגם טיפה יותר מתקדם שכן כולל MP3 קישור

2. לקנות חתיכת פנל חדשה שתאפשר התקנה אסטטית של HU רגיל קישור

3. להתקין HU במקום נסתר ולהשאיר את המקורי במקומו אבל לנתקו.

4. לקנות דאבל דין שיכנס במקום המקורי, המקום נראה זהה לפי התמונות.

הIO PLAY לפי הבנתי זה תחליף לHU אם אני מבין נכון תצטרך לנתק את הקיים.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...