Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש הבדל בין 2 הבקבוקים שמצויינים בתמונה?

האם אותה איכות?

עד עכשיו השתמשתי בקטן הכסוף ודוד שלי היום קנה לי את הגדול של ה5 ליטר הלבן האם זה אותו תרכיז?

29012010743.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

הוא תחליף ראוי של חברה מוכרת שעומד בתקן של VW לעיניין הנוזל .

לנוזל הזה -החליפי של אורול תוצרת הולנד יש יתרון אחד בולט, שהוא מגיע מוכן לשימוש ואתה

לא צריך לדייק ביחס המהילה כמו בנוזל המקורי ,או לדאוג מאיכות המים שאתה מדלל איתו .

נוזל איכותי ואתה יכול להשתמש בו ללא כל בעיה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
האם יש הבדל בין 2 הבקבוקים שמצויינים בתמונה?

האם אותה איכות?

עד עכשיו השתמשתי בקטן הכסוף ודוד שלי היום קנה לי את הגדול של ה5 ליטר הלבן האם זה אותו תרכיז?

אתה יכול להשתמש עם נוזל הקירור התחליפי ללא שום חשש רק קרא את הנחיות השימוש על גבי האריזה.

היכן דוד שלך רכש את הנוזל ומה מחירו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

Eurol מיובא על ידי טלרון מצברים. הם משווקים נוזלי שירות מהמעלה הראשונה, ובמחירים טובים מאוד. הם משווקים שמנים לכל התקנים העדכניים של פולקסווגן: 502.00, 505.01, 504.00, 507.00.

טלרון מייבאים גם מוצרים של Repsol ושל Elf.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אתה יכול להשתמש עם נוזל הקירור התחליפי ללא שום חשש רק קרא את הנחיות השימוש על גבי האריזה.

היכן דוד שלך רכש את הנוזל ומה מחירו ?

המוצר נרכש בחנות החלפים "משארקה" חנות חלפים תחליפיים של סוכנות צמפיון בעפולה (יש גם את חנות החלפים המקוריים וגם הלא מקוריים )

אין לי מושג את מחירו המדויק (סוג של טובת הונאה :twisted: ).

תודה רבה לכל תשובתכם עזרתם מאוד .

• תוכן חדש...