Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט אביזה 95-97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאח שלי היתה אחת 97, שנתיים לא עשתה בעיות, חסכונית בדלק, עד שנסע איתה פעם בלי מים ודפק ראש מנוע, שים לב זה רכב של צעירים וסיכוי להתעללות גבוה.

פורסם

יש לי אחת מודל 95 1600 CLX. קניתי אותה במרץ 09, מאז הקנייה ויישור קו לא היו תקלות. לא אוכלת שמן ומים כלל (אומרים לי שיש לי מזל, כי בשנתונים כאלה זה נדיר, לא יודע)

אם אתה לוקח גיר ידני, לדעתי האיביזה זאת בחירה טובה מאוד, לפניה נהגתי על פונטו ידנית 96 כשנתיים ולאחר כחצי שנה על איביזה ממש התקשתי להעביר באותה פיאט את ההילוכים בהתחלה (היא שייכת למקום העבודה, וגם אוכלת מים). לפני הקנייה של איביזה ניסיתי כמה רכבים כמו מאזדה 121 ו-פיזו 306 ידניות ועוד, הכי אהבתי את התיבה באיביזה.

צריכת דלק אצלי 1 ל-10 בעיר וכ-1 ל-14 בינעירוני.

עשיתי לה כבר טיפול אחד (אחרי הקנייה, כמעט יחד עם יישור קו), עלה לי 450 לפני מע"ם, החליפו שמן, מים, נרות הצתה, צינור דלק וזהו למיטב זכרוני. עוד שבוע נגמר לי הטסט ובדיוק הגיע הזמן לעשות את הטיפול הבא. אני הולך להחליף גם טיימינג שזה 500 ש"ח לפני מע"ם.

אם אתה צריך עוד מידע - תשאל, בהצלחה :)

• תוכן חדש...