Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

שבוע הבא אני אמור להתחדש ברכב חדש דנדש מהחברה (סקודה פאביה החדשה דגם ספורט)... כמובןןןן שאחד הדברים היותר חשובים לי ברכב זאת מערכת טובה ואיכותית...

אז ככה... אני צריך המלצה למערכת בסביבות ה3000-4000 ש"ח. רכיבים יד שניה אני פתוח להצעה לפאנל ומגבר... רמקולים חשוב לי שיהיו חדשים...

בתור מוזיקאי ובעל שמיעה אבסולוטית לצערי או לשמחתי אני מבחין בכל צליל וצליל והאיכות זה באמת מה שחשוב לי פה...

אני לא מחפש מערכת מפציצה מבחינת ווליום למרות שקצת ווליום יכול להיות נחמד... בקיצור באמת איכות הצליל...

עוד שאלה, מה בעניין הזמנה של פאנל וכבלים מאיביי (אני מאמין שרמקולים ומגבר בגלל גודל החבילה לא שווה לקנות משם.. המחיר יהיה שווה)? לא ממש הבנתי מה הבעיות עם זה אם אפשר הסבר אני אשמח.

את הרכב אני מקבל עם פאנל קנווד... אני מאמין שהוא בסיסי ביותר! האם שווה להשאיר או בלי לחשוב בכלל להחליף אותו?

תודה רבההה מראש... ניצן

פורסם

תתחדש.

ידנית או אוט'? איזה צבע? :wink:

הרכב מגיע עם ר"ד קנווד KDC313 - פשוט, בסיסי וסביר. יש לו AUX קידמי ו-RCA אחד בלבד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פאנל מומלץ להחליף אבל אפשר לעבוד איתו פנאל טוב עולה בין 600-1000 חדש ויד 2 800-500

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

המחיר כולל התקנה אני חושב... יש מצב שאני אוכל לארגן התקנה טובה עם קשרים במחיר נמוך יותר...

הרכב ידני דגם ספורט 1600 צבע אפור תכלת לא מוסבר כזה... אין לי מושג איך זה ישב על האוטו אבל נקווה לטוב...

שכחתי לציין שהרכב מגיע עם קומפוננט מקדימה בלבד אז חשבתי שאת הרמקולים הקידמיים אפשר להעביר אחורה ולשים קומפוננט חדש קדימה מגבר וסאב וכמובן אם צריך להחליף פאנל...

השאלה מה באמת נחוץ לשמיעה איכותית ואילו חלקים, דגמים וכו'

תודה

פורסם
הרכב ידני דגם ספורט 1600 צבע אפור תכלת לא מוסבר כזה... אין לי מושג איך זה ישב על האוטו אבל נקווה לטוב...

אפור תכלת (נקרא - Satin Grey) עם גג לבן. קומבינה נחמדה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בהנחה שיש לך 4 אלף למערכת+התקנה וחיווט+תרצה להחליף את הרדיו דיסק המצ'וקמק שאתה מקבל מהחברה:

מגבר:GTO1004,INFINITY REF475A-מחירם 1000 שקל

קומפוננט:יש כמה אופציות בתקציב הזה שנעות סביב 800 שקל,צריך לשמוע ולהחליט.

רדיו דיסק של פיוניר 4050ub -מחירו 600 שקל

סאב:C12 של קיקר-500 כולל התיבה

כל זה יוצא 2900,התקנה וחיווט עלותם 700-800 שקל,נלך הכי רחוק 800,יש לך ביד עוד 300 שקל,אפשר לקנות רדיו דיסק טוב יותר או סאב טוב יותר,אחד מהשתיים,שבת שלום ובהצלחה.

פורסם

התקציב שנתתי יכול להיות קצת גמיש אם צריך... וכמו שאמרתי יכול להיות שתהיה לי אפשרות לבצע התקנה ממש זולה אצל קרובים אז זה יעלה סביבות 300-400 אני מאמין... עוד הצעות?

• תוכן חדש...